106

Bankina

преди 15 години

Спрете да обиждате хората. Всеки е такъв, какъвто е. Гледайте себе си и семействата си, постигнете нещо значимо в живота си. Тогава може да огледате другите, но не за да ги хулите или да им се присмивате, а като едни успели хора със самочувствие им подаите ръка и те да постигнат нещо. Стига с тая злоба. :)))

105

lele

преди 15 години

Тая *** е супер жалка и гадните и свински *** ме отвращават.Една гримаса не може да направи.А насичкото отгоре е ***!много зле , мамоууу!

104

преди 15 години

Не зная песните на това момиче, гледат Мюзик айдъл и се ужасявах от господата от журито. Този Фънки не се види каква буца лой е, а седнал да се подиграва на другите. Първо е грозен и антипатичен. А колкото до Мария, ами това момиче цялото е в силикон, за какво са и тези устни, мен лично тръпки ме побиват от ужас като ги погледна. Другото което ме възмущава, ами, че тя как може да отсява некадърния от талантливия. Толкова е смешна като казва "не", на много високо се взема. Някъде четох, че била се омъжила за богат човек, да и е честито, но чудя му се на него как целува това изкуствено девойче.

103

robert karlovo125

преди 15 години

simpati4na,ustata,probivna.ni6to lo6o nema a za vremeto v koeto jiveem i materiala s koito sme zaobikoleni tq si e daje mnogo dobre.pove4e takiva momi4eta da im natriem nosa na zapadnqcite ot mtv i pro4ie

102

бат вал

преди 15 години

Двама диваци от неизвестно племе ,със странни огърици , обици и още по странни скалпове са си довели в студиото и маимунка ама защо са я сложили обратно на стола със силно възбудените й гениталии на показ?На всичко отгоре и попръцква чат пат с тях!!!!!!!!!!!

101

plamena

преди 15 години

днес.бг са "взели назаем" това интервю от сайта на тялото,излязло преди няколко дни,не ви ли е срам??а пък и каква е тази новина???кой го интересува Мария???

100

мими

преди 15 години

чувате ли се? едно нормално момиче без ъпгрейд и с по-нормални дрехи няма почти никакъв шанс сред мъжете. всички си падат по типа на мария. тогава кой на кого да се сърди?

99

az

преди 15 години

Това вече е позиция! Аз се си се чудя още от първия сезон на изданието: чий го търси така наречения "поп фолк" в определянето на музикалната култура, умения и възможности на български " Muzic Idol" - хайде, да е чист народен фолклор, както и да е - обяснимо е, то е ценност и иска умения и талант, ама на зароден от духовен и умствен дефицит стил да му се отрежда определящо значение в българската култура е страшно ....Тук съм абсолютно съгласен. Не зная в другите страни, в които се провежда тоя конкурс има ли такива "кънтри" изцепки? Обаче Мима е много сладка и като не си маже джуките с ярки бои е направо бонбон! Не тя натриса хорската простотия, а нечия хорска простотия натриса.......тра-ла-ла....и щото сме меки Марии (ама сладки) ни го натрисат големи прости хора, а се и получава с ускорение, щото се спуска от най-високо.... и така....

98

Стойчо

преди 15 години

Буди съжаление, който може да го види, ако погледнете по-долу, ще видите че същата тази *** има и доста фенове, което е хем срамно, хем жалко за България. Мисял да емигрирам все пак - някъде където няма чалга и корумпирани политици. Защото мисля че едното е следствие от другото - виж заглавието на поста ми.

97

преди 15 години

Мария е една ограничена жена. Буди по-скоро съжаление.

96

до 88

преди 15 години

какъв ти малко ботокс или силикон? Не виждаш ли че тая се е уляля!! Тук много хора са казали на какво прилича в устата.....УЖАС

95

Вуйчо от Америка

преди 15 години

Пич, те тука във форума, всички са родени в София, само аз в Ню Йорк, но това е маловажно все пак. По-важното е че ни заливат с помия непрекъснато и не нужно някой да ти е сторил лично нещо за да го мразиш. Тая устна красавица е въплъщение на простотията, чалгата и порнографията издигнати в култ в България (разбира се за това са помогнали и много от така наречените комерсиални медии и студии). Според мен насаждането на простотия трябва да се прекрати. Не си мисли, че всички искат да чукат *** от журито, има и такива която просто я презират и ненавиждат, казах го вече - като символ на ПРОСТИЯТА. И ти прочете ли по-долу че някой дори свързват дивите селянки с модни тенденции и пример за подражание. Според мен това е отватително.

94

az

преди 15 години

Искрено ме весе'елите пичове (явно)! Не е хубава тая работа -да я карате само на ръчна. 'Фанете си гаджета, много нещо сте се изнерв'или. От няк'ъв вътрешен бяс даже не четете вярно писаното - няма дума ИСТИНСКА има КРАСИВА и е вярно - слюнките са ваши - не мои, моя е констатацията. Аз не се мятам в окана ви от безпричинна злоба към абсолютно непознат и нищо несторил ви човек..... Изумително и необяснимо ми е. Да не би да е изместила някоя ваша роднинка от ваш'то село. 'Щото ако е така, поне има няк'ва логика. Иначе съм "родом" от София (род-ом, иде от род...налли'), но не се обиждам, 'щото от друга страна всички сме "земляНи" и ....трябва да се търпим!

93

преди 15 години

тая е супер зле и е ***

92

преди 15 години

Аз предлагам да вземат в журито вместо Мария - Азис - той е супер забавен и колоритен и с него ще е интересно, а не с тази *** Мария!!!

91

az

преди 15 години

Последното ми изречение нещо го съкрати, та..отнася се за третата категория - някои от гей-общността. Добре, де, след като трябва да има присъствие на изпълнител от тази музикална категория - поп фолк ( и аз не съм й привърженик, но това не ме прави снобар), който трябва и да внася "цвят" в журито (не може да отричате, че с нейно остъствие комисията би била поне с 50 % по-некрасива) кого бихте предложили - аз не ги познавам.....

90

преди 15 години

ако представите ти за истинска жена се изчерпват с Мара Лицевата ***, то това не говори никак добре за теб - със сигурност си някое просто момченце от Димитровградско или Харманлийско. А сега след обяснението ще ти кажа "Оди се пери" и ако не ти е станало достатъчно ясно ще го поясня "Отиди да се шибаш"

89

преди 15 години

ха-ха, що не вземеш да се гръмнеш скапан чалгаджия - ти някога няма да се докоснеш до истинска жена, а това за лигите, което си го описал, може да го озаглавиш "АЗ И ЧАЛГА СЪНИЩАТА МИ" -

88

az

преди 15 години

К'ви са тези изказвания на сексманяци, комплексари и ***. На първите лигите им изтичат, само като видят Мимето и пръскат слюнки със злобни коментари и болни фантазии, съзнавайки с болезнена яснота, че никога не могат да имат такова гадже! Втората категория - комплексарите, горките.. дори и не задължително с неотстраними физически недостатъци, по правило са духовно и сетивно осакатени - щом не са в състояние да виждат и ценят красивито, да "пълнят око", дето се казва, и да се радват на нещата от живота ( та било и с малко ботокс или силикон)...направо ГОРКИТЕ, това не е живот!!! А за какво - те са си педерррррасТи и от тях не може да се очаква друго освен дива завист към една наистина КРАСИВА ЖЕНА!

87

Мирослава

преди 15 години

подкрепям те, нещо от рода на "Чалгата е престъпление спрямо българската култура и разпространението и й насаждането сред младите застрашава националната сигурност, като създава предпоставки за деградация и дегенерация на нацията"