76

преди 15 години

Кой прикри полицаите които са спрели Максим - видяли са ч е пиян и са го пуснали? Катастрофата става след това а подкупните ченчета които са го пуснали се прикриват!

75

преди 15 години

Къде е подобрението? В България дори щеше да е по-добре - без десетките хиляди долари дадени за какво? Защо с маска на лицето я върнаха с линейката по новините? - защо и крият лицето?

74

lot

преди 15 години

Прав си, Статистик!Три неща обременяват душата: негативната нагласа, склонността да съдиш другите и дисхармонията.А на нас ,българите,дай ни само повод да се самообремяняваме.Сякаш сме мазохисти.Кефим се да леем злъчка.

73

преди 15 години

Оказва се че *** (евреите) не могат да лекуват по-добре отколкото в България! - но иначе прибират парите....

72

преди 15 години

Дано Мануела да се оправи! Но я връщат в същото състояние в което отиде там - почти същото...

71

statistik

преди 15 години

Забележете,че само за около 12 часа след новината за завръщането на Мануела,са отправени 70 поста. значи все пак се вълнуваме,а?Кой крив,кой прав,не знам,но злобата няма да ни спаси.Всички,които пишете с възмущение,навярно сте "ангелчета небесни",по всичко личи...Вълнувайте се, но не мразете!Не злобейте,че никой не е застрахован от грешки." ...Този,който най-много обвинява,най-много е гешил ..."казва един мъдър цитат от библията/ако ви интересува/.Дано всемогъщата космическа доброта помогне на момичето! Аз не се наемам да съдя.Тази роля е в ръцете единствено на Всемогъщия!

70

Случаен

преди 15 години

Плюейки върху Горсов, какъвто и да е той, плюете и върху Мануела. *** ли сте, та да я изкарвате, точно пък нея, от жертва - насилник. Умът ми не го побира, в какво сте се превърнали за последните 20 години. А може и да сте си били такива ***, тогавашната система да не ви е позволявала така да се изявявате. Пишейки последното се сетих, че в една 8-9 милионна тогава България имаше над 2 (два) милиона доносници (***), хора неспособни да се оправят по честен път в живота и газеха трупове, издигайки се в "кариерата". Такива сте и сега - генът си казва думата. Може и да е много грозно, и наистина е, но ви пожелавам на всеки от вас да се падне по един Максим...

69

преди 15 години

Максим е на леда,за да вади пари. И човека се държи достойно ! А хитреца с кръвясали от алкохола очи Горсов не спира да театралничи ! ! ! Интересно,ако ако някой от години безработен *** без пукната пара като Горсов бе предизвикал катастрофата дали изобщо медиите щяха да ни занимават,а ? А Миролюбчето може да е понякога доста смешно нахакана за сензации,но за специално за репортажа с ротативките и Горсов й свалям шапка ! ! !

68

Анонимен

преди 15 години

Нелинче, много си приличаш с Анна. Имаш раздвоение на личността. *** и глупаците си ги събрала в къщи, мухло!

67

Анонимен

преди 15 години

Anna, ами ако ти си на мястото на Стависки? Защото трагедията има две страни - не се знае от коя страна ще си... но знай, че и от двете страни е много страшно. *** ще викаш на баща ти, нещастнице!

66

нелина

преди 15 години

какво ти е показала пък на тебе Бенатова бе! таяпоръчкова журналистка! много сте смотани еи я вижте детето в какво състояние е !къде трябва да е Стависки а?? на леда или в пандиза, я стига си се правил на много разбиращ, тоя е за разстрел, бе ***!

65

Анонимен

преди 15 години

МАКСИМ, ПАЗИ СИ ПАРИТЕ, НЕ РАЗДАВАЙ БЕЗРАЗБОРНО, ЗАЩОТО ТОЗИ ВАМПИР С КЪРВЯСАЛИТЕ ОЧИ - ГОРСОВ ЩЕ ТИ ГИ ИЗСМУЧИ ВСИЧКИТЕ! А КАТО ТИ СВЪРШАТ, ЩЕ ИЗСМУЧЕ ТЕБ! ПАЗИ СЕ!

64

anna

преди 15 години

еи ***! пази боже казвай и чукай на дърво че живота е пълен с изненади!как не ви е срам да коментирате бащата който си вкара детето на ръце в къщи! вярно тоя народ е откачил! ти имаш ли мозък бе стависки е на свобода и *** руските *** а тои седнал Горсов да обсъжда!абее еи я стига сте отклонявали вниманието от темата! Стависки мястото му е в затвора на всички ви е ясно!

63

Анонимен

преди 15 години

НЕ! МИРОЛЮБА БЕНАТОВА НИ ПОКАЗА ИСТИНСКИЯ БАЩА - ГОРСОВ! РЕПОРТАЖЪТ НЯМА КАК ДА Е ПОРЪЧКОВ, ЗАЩОТО ГОРСОВ НЕ Е СЕДНАЛ НА СТОЛА ПРЕД ПОКЕР МАШИНАТА ЗА СНИМКА ИЛИ РЕПОРТАЖ, ТОЙ Е СЕДНАЛ ТАМ ЗА ДА СИ ЗАДОВОЛИ ПОРОКА, А ДЕТЕТО МУ... КВО ГО ВЪЛНУВА... ИМА СИ МАЙКА. БЕНАТОВА НЕ Е ИСКАЛА ДА ОНЕВИНИ СТАВИСКИ, А ДА ПОКАЖЕ КОЛКО ЗАГРИЖЕНИ РОДИТЕЛИ ИМА ПОСТРАДАЛАТА ПРИ КАТАСТРОФАТА И КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА ДАРИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО АКО ТЯ НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛА ТОЗИ РЕПОРТАЖ, ЩЯХА ДА СЕ СЪБИРАТ ОЩЕ СРЕДСТВА И ТЕЗИ ПАРИ ЩЯХА ДА ПОТЪВАТ В БИЗНЕСА НА ГРУПИРОВКИТЕ - ИГРАЛНИТЕ ЗАЛИ.

62

преди 15 години

подкрепям мнението ти. Аз същ омисля че бащата Горсов беше окарикатурен в медийното пространтво, при това не случайно. Всички знаем за близките връзка на Миролюба Бенатова с премиера Станишев и коя я назначи в тази продажна и антибългарска медия БиТиВи. Но скоро, съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото. След изборите тази свинщина и ***, в която е превърната България ще свърши.

61

преди 15 години

НЕ ЗНАЯ, АМА ТАЗИ ХУБОСТ МАЙ САМО В РОДАНАТА БЪЛГАРИЯ Я ИМА. УБИЙСТВОТО НАЛИЦЕ, УБИЕЦЪТ ИЗВЕСТЕН, НО СЕ РАЗХОЖДА НА СВОБОДА, А ОСВЕН ТОВА МУ СЕ ОРГАНИЗАРАТ И РАЗНИ ПЛАТЕНИ PR-КАМПАНИИ, КОИТО ДА ГО ОНЕВИНЯТ И ОМАЛОВАЖАТ УБИЙСТВОТО МУ. СПРАВКА - ПОРЪЧКОВИЯТ СМЕШЕН РЕПОРТАЖ НА МИРОЛЮБА БЕНАТОВА ОТ ЕВРЕЙСКО-ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БиТиВи ЦЕЛЯЩ ДА НИ ПОКАЖЕ КОЛКО ГРЕШЕН Е БАЩАТА НА МАНУЕЛА, И АКО МОЖЕ ТОВА АВТОМАТИЧНО ДА ОНЕВИНИ МАКСИМ СТАВИСКИ. АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЕДНОТО НЯМА ВРЪЗКА С ДРУГОТО. И ДОРИ БАЩАТА ГОРСОВ ДА Е ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ, КАКВОТО СЕ ОПИТВАТА ДА ВТЪПЛЯТ НА МАСОВИЯ ЗРИТЕЛ ЧЕ Е, НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ОНЕВИНЯВА СТАВИСКИ.

60

без

преди 15 години

Няма да коментирам писанията на някои хора ,защото ми става мъчно за това как медиите успяват да създават мнение на хората. Хайде сега всички да забравим за Горсов за един момент ,защото именно Максим ни показа,че да се греши е човешко , а какво остава когато от години за теб светът е рухнал ..... Сега става въпрос за Мануела ,за това крехко създание ,което не спира да се бори за живота си ....изобщо вгледа ли се някой в тези мили очички ,изобщо забеляза ли някой,че в това сковано детско тяло се крие едно мило и толкова силно създание .Те са живи ОЧИТЕ И и нищо друго няма значение .Забравете за горсов понеже в опита си да го изкарата някакъв зъл демон правите Максим да изглежда още по-черен .Утре се помолете за това дете и за вашите деца - Дано никога не изпитаме тази мъка и болка ,защото и милиони Евро няма да върнат живота им . Моля се за теб мило ДЕТЕ!

59

Анонимен

преди 15 години

Абе, бай Дечев - # 45! Кой се е поддал на медийната манипулация? Хората се ядосват, че този случай се превърна не в манипулация, а в медийна сага. Няма да е първия, нито последния трагичен случай. Никой не успорва вината на Стависки, но кажи ми колко други известни личности в България, които извършиха подобни престъпления се писа за тях (всичко се покри). То не бяха музиканти, артисти, прокурори, съдии, полицаи и т.н. - извършители на такива престъпления по пътищата. Всички се избърсаха с Максим. Започнаха да се събират парични средства в банкови сметки за лечението на Мануела, а тези пари за нейното лечение от благородните хора, къде отидоха???? Превърнаха се в жетони за игра на покер машини! Казваш, че Максим бил убиец, а бащата не довършва ли убийството с безкруполното и безжалостно отношение към собственото си дете? Дали този баща го е еня за живота и здравето на детето си, докато бере душа, а той се забавлява в игралните домове. Смятам, че бащата е супер гаден, след като не се вълнува за бъдещето на детето си, сега ще ми показва загриженост... След дъжд качулка.А Максим имаше доблестта, която вече отдавна не съществува като характерна черта на българина, да излезе и да каже - АЗ СЪМ ВИНОВЕН, ЩЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА СИ!

58

защитник на Максим

преди 15 години

А с другите като Ставийски какво става? !?!?!?!Знаете ли? Знаете ли колко катастрофи стават,при които пострадалите не получават НИЩО от виновниците ?!?!?!Хайде проследете този случай на днес бг на забила се скапана таратайка с пияндурници,които от едното заведение са тръгнали да си допиват в дискотека : "Пияни се натресоха с кола в боклукчийски камион в ПловдивЕдин човек е загинал, а други двама са тежко ранени ранени при тежка катастрофа, станала в 4,00 часа тази сутрин на изхода на Пловдив в посока Брезово, съобщиха от МВР.Автомобил Жигули, в който се возили четирима пияни мъже, се ударил странично в камион на фирма Чистота. Намясто е загинал пътникът, който е бил на предната седалка в автомобила.35-годишният шофьор на камиона е в безсъзнание. В болница са и водачът на лекия автомобил и останалите му спътници.Инцидентът е станал в района СБА, на завой върху покрития северен канал. Според управителя на Чистота вината е на шофьора на леката кола, тъй като камионът се е движил плътно до бордюра."Знаете ли колко хора се мъчат в адски мъки от болки след инциденти без изобщо и да има заведени дела срещу виновниците? И колко инциденти стават без някой изобщо да е регистирал някога дори. А *** Горсов се е впил като кърлеж в Ставийски и смуче ли смуче ! ! ! Нямаше да разберем за ротативките,ако Миролюба Бенатова не се осмели да изложи видеото с ротативките ! Че и тръгна да я заплашва *** Горсов! Хем иска затвор за Ставийски,хем не спира да увеличава в аритметична прогресия парите,които дължал.

57

преди 15 години

Тази новина вече минава през медийната машина за рециклиране за хиляден път. Писна ми да слушам и да чета за терзанията на обикновеното семейство и звездата убиец. Наречете ме груб, дебелокож, циничен, но няма какво повече да изцедите от тази несъмнено зловеща драма. Смисълът и отдавна избледня, това вече се превръща в нещо като обичаен пълнеж за медийте.