144

edin balgarin

преди 15 години

Какво......Кандисаха ли? глупости....просто искат да оцелеят....нищо повече....едва ли са наивни да вярват в нещо повече.......та това са стари муцуни....които народа гледа вече 20 години....и файда никаква от тях.....мина им времето просто....други са сега на ход....

143

преди 15 години

С тоя мерак за депутатстване са толкова жалки...

142

bay ivan 0

преди 15 години

Az ste se yavya sam na izborite

141

Гендо

преди 15 години

ти пък нищо не каза, кой да се справи с Бойко - та нали именно той е резервният вариант на комунистите да продължат да ви управялват и доят в случай че се провалят на изборите. Тази България май ражда само слепци.

140

liktor

преди 15 години

БСП -НДСВ ДПС обещавам ви да ядете фамилията на генерал Куроедов/командващ флота на Русия до 2000г./ на изборите !!!

139

преди 15 години

А на царя ли да "верва " ?Костов успя да направи нещо за държавата - НАТО ,ЕС...Другите само си крадяха !

138

Минаващ

преди 15 години

Мин. на тази коалиция е 5% от всички гласоподаватели ,т.е 8-9% реално.Таванът никой не може да каже къде е-15%,20%,25%..Имаите предвит, че през 2001г. когато Костов/ОДС/ загуби изборите ги загуби с резултат 18.25%.

137

lektor

преди 15 години

Днес е черен ден за демокрацията.Чрез своите агенти се справиха със сините.Остава им Бойко , но дано не упеят.Лошото е че народа не вярва на Костов.

136

преди 15 години

НЕ ЗНАЯ НО АЗ ЛИЧНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА СДС, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КОСТОВ ИЛИ БЕЗ НЕГО. ЛОШОТО Е ЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА СВЕТЛИНА В КРАЯ НА ТУНЕЛА ОТНИКЪДЕ. ТАКА ЧЕ В КРАЙНА СМЕТКА, ВЪПРЕКИ И С ИЗВЕСТНИ РЕЗЕРВИ, АКО ВСЕ ПАК РЕША ДА ГЛАСУВАМ, ТО ЩЕ Е ЗА "АТАКА" - ПО ПРИНЦИПА НА ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ И ПО ПРИНЦИПА НА НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО. ТЪЖНО, НАИСТИНА.

135

liktor

преди 15 години

2001г. , обществено доверие към кабинета Костов - 28 %.2005г. ,обществено доверие към кабинета Кобурготски -25 %.2009 г. ,3 месеца преди изборите ,общественото доверие към кабинета Станишев - 18 % .Данните са от НЦИОМ.

134

cia

преди 15 години

Задачка за феновете на Костов: С колко гласа спечели изборите в началото на "успешното" си управление и колко гласуваха за него след тези "успехи"? Или пак ДС е виновна?

133

B55

преди 15 години

И двамата лидери немогат да изговарят правилно Р имат френсо изговаряне . И двамата са със силно комънистическо потекло едия е солист на службите издигнали го до вархът на кариерата а малкия е наследник на дядоси активен борец и виш функционер .И двамата имат хюх и са податливи на корупция и кражба . Според мен разликата е само във възраста и боята . за това само гласчето за АТАКА си давам .

132

преди 15 години

Следващата година ще имаме нов бар....ак,със стари ку....ви!!!

131

liktor

преди 15 години

В началото на 90-те години ,Волен Сидеров е зам.главен редактор на в-к "Демокрация"/тоест бил е от СДС/,през 2001 е неуспял кандидат за депутат от НДСВ !!!Сега е лидер на "АТАКА"...Нема лошо ,само дето кандидатира мутрата -наркоман Слави Бинев за кмет на София или нещо май лъжа ,а ?А педофила Кузов съвсем му съсипа имиджа...Обаче пък отдруга страна безработицата в семейството на Волен е 0 %!!!!Защото всички са на отговорни постове в партията !Или лъжа пак,а ?

130

liktor

преди 15 години

Чакам да се извиниш : Не пише ,че тези 600 човека са симпатизанти на СДС или ДСБ ! Пише че 200 са от София,а другите 400 са от големите градове на България,където живеят ПОВЕЧЕТО СИНИ СИМПАТИЗАНТИ Та 14 % одобряват ...Чети като хората ,а не като Владко Кузов законите ,че на изборите че ревете като Азис пред мъжка талетна !!!!

129

САМО АТАКА

преди 15 години

Защо лъжеш хората?Казано е съвсем ясно,че 14% от ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА СДС са за това обединение,а повече от 50% от същите привърженици са ПРОТИВ!СДС си сложиха таралеж в гащите с костов и ще си платят!Много им здраве!

128

liktor

преди 15 години

Забравих междудругото да спомена,че Доган ага не вирееше при Костов,нямаше го на картата...През 1999 г . кмета на Кърджали за пръв и единствен път не беше от ДПС ,а от СДС.

127

liktor

преди 15 години

Колега ,ставаш смешен ,това цифрово изражение в долари /на пенсиите и заплатите /си беше през 1997г. А за фалита банките - и това ли е мит ?Костов ли ги фалира ?А сега ще те светна и за приватизацията на "Кремиковци" ,на БГА "Балкан" и на "Нефтохим ".1."Нефтохим"- единственото нефтопреработвателно предприятие в света ,работещо на ЗАГУБА ! С многомилионни дългове към държавата натрупани до 1997 г.Познай от кого ?"Texaco" & "Shell" искаха да купят "Нефтохим" ,но рафинерията работи САМО И ЕДИНСТВЕНО С ВИСОКОСЕРЕН РУСКИ НЕФТ /така е проектирана и построена/!!!Затова бе продадено на руснаците.2."Кремиковци" и БГА "Балкан " -също с многомилионни дългове ,натрупани към държавата...А самолетите можеха само до Русия да летят ,в Европа не ги допускаха като много рискови.А по време на войната в Косово ,Костов не ДОПУСНА косовски бежанци на наша територия ,въпреки натиска от САЩ!Това Сидеров му го признава !Подготви страната за НАТО и ЕС !През 1999 г. получихме покана за присъединяване - това и Кобурга го признава/"Много високо вдигнахте летвата .."/Така че спри да се занимаваш с Костов - по негово време през периода 1999 -2001 г. по икономически показатели бяхме по-добре от Румъния !!!И това ли ще отречеш ?Гледай си Волен и си гласувай за него !

126

преди 15 години

ще добавя, че бързо забравихте и пионерът на корупцията в България - прославутият Мистър 10%

125

преди 15 години

хайде стига с мита за пенсиите от 3 $, което продължи 4 дни, ама вие толкова често го повтаряте, че накрая май сами взехте да си вярвате. А кой разсипа селското стопанство, промишлеността (тежка и лека) на България, допусна разни гърци и евреи да нахлуят в Родината и да се гаврят с майките и сестрите ни. Кой питам, отворко. Кой проведе криворазбраната приватизция и позволи на комунистите да бетонират Черноморието ни. Отговори ако искаш ? Но народът ни, макар и заблуден частично не е напълно сляп и виновниците за националната ни катастрофа едва ли и "обединени" ще съберат повече от 4-5 %