97

преди 15 години

абе тоя където го предлага това нещо не го ли е ударил още гръм?

96

Марс

преди 15 години

Объркал се е човека, какво толкова... Но иначе е прав вечерно време е най-добре за шофиране от младите шофьори...

95

жан-мюмюн карасерсем

преди 15 години

Ама тва България сме голям купон, ша знаиш!..

94

преди 15 години

пешенодци!пешенодци!пешенодци!XAXAXAXAAAXA XAXAXAAAXAXAXAXAAAXAXAXAXAAA

93

Lamb of God

преди 15 години

Бе аз да попитам: Не е ли по-умно вместо да слагат табели за дупките, да ги пълнят?

92

kashmir

преди 15 години

прав си, много е неприятно когато работиш до посред нощите и се оказва ,че не можеш да се прибереш с колата! а при все,че през ноща няма никакво движение и никакви пешенодци!

91

преди 15 години

88 МНОГО СИ ТОЧЕН , аз предлагам да ни облагад с 80-90% данък да има са всички политициВярвай ми ние пак ще си траем

90

преди 15 години

Това е едно много мъдро решение, може би последствие от протестите на МВР за по-високи заплати: с тези глоби (и съответно по-високите рушвети които ще даваме) ще се увеличи дохода на милиционерчетата без да пипат бюджета! Просто гениално..!

89

преди 15 години

естествено че ще етака та нали поддържащите фирми са наши на батко

88

преди 15 години

Народът на Франция не плаща данъци, а нашите кожодери се чудят как да ни смъкнат по пет кожи наведнъж!!! Това е защото търпим,бе овце такива!

87

Светльо

преди 15 години

aде бе табели!?!??а парите за данъците по факса ли да им ги пускам?? иначе съм ЗА високите глоби!

86

Марс

преди 15 години

Никой ли не забелязва нещо тревожно?? "В законопроекта е записано още, че на младите водачи се забранява да шофират от 23.00 до 5.00 часа сутринта."Тия луди ли са? Аз като работя до 11.00 как да се прибирам от работа?? С такси ли?

85

;]

преди 15 години

e chovek kato chete takiva *** kak bi iskal da se varne edin den otnovo v bulgariq da jivee ? mn losho e polojenieto v bg kato cheta *** po neta

84

преди 15 години

ako az padna v taq dupka i umra, barzo barzo 6te q remontirat

83

преди 15 години

emi neplashtaite danak be hora kade otivat tiq pari za danak i vinetki za tabeli na dupkiteli nikoi dane plashta danak ama ivie ste edni

82

tosunbey

преди 15 години

uj o6te slunceto ne e silno,a ot kakvo im slun4asaha mozucite na tezi??!?!?!

81

Цонко

преди 15 години

Ами то като вдигат глобите и толкова се заканват, а не са си оправили те нещата, ще стане така:- полицаят пише акт 300лв; нямате как да го платите защото толкова е заплатата ви, а ченгето може да ви изменти с засечен някои СОТ или линейка и да ти каже "ДАЙ ПАРА БАЦЕ"-вече ви е написан акта ! ужас ! няма пари ! отивате сваляте табелката на която пише дупки; скачате с колата вътре; трошите я; -съдите общината, че няма табела за дупки; изплащат ви колата след 1 година и ги съдите за това че са ви причинили стрес, който ви е останал като постоянен страх с едно лекарче;ИЗВОД:Драги Господа оправете си това което стопанисвате и го стопанисвайте, че да не стане да имате от едната страна на стаята дограма с железни пръти от земята до тавана и малко легалце!

80

преди 15 години

Пак минаха по тънката улица, а от друга страна глобите стават по-високи което не е лошо, но трябва да се използват парите от едното за да се оправи другото.Наистина всичко се прави за пари.

79

преди 15 години

Благодаря 49, но ние само си ги четем тука тия коментари, тия дето трябва да ги чета от разни транспортни комисии, сега са сигурно в кафенетата около парламента да си договорят комисионните за изработката на стотиците хиляди табели, вече няма да има мърдане от закона, ха си попаднал в дупка ще съдиш дядовият, нали си предупреден с табела!

78

преди 15 години

Аз не разбрах кой ще е санкциониран. Вие като имате дупка на ризата съседа ли ангажирате да плати глоба, че не е зашита или сами се заемате с проблема. Всеки да се грижи са собствеността си. Кви са тея глупости фирми и застраховки????