25

преди 15 години

"Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет."А какво правят в редиците на МВР тогава. Нали едно от изискванията за да постъпиш в системата е да си напълно здрава?!?!?!

24

potyrpevsh

преди 15 години

Аз съм около 85-90 кг. 185 см. Тренирал съм какво ли не, и все ме късаха на тоя изпит. Готов съм да се срешна с всичките торби от полицията, на равни начала и Гарантирам че 95% от личният им състав ще ги смажа на каквото поискат. Ама нямам си вучо ..

23

преди 15 години

nqkoi nasila da sa go pratili da raaboti policai??!- NE, ami kato ne moje6 da si pokrie6 normativite - kef ti y4itel, minior, taksidjiq, jivotnovud,lekar....vse hybavi profesii, spokoini, dobre plateni, horata sa dovolni 4e mafiotite sa navun...4e na decata im se prodava droga i kvo li ne. 6to se mu4ite v imeto na naroda? elate pri nas

22

kalin

преди 15 години

Стига с това нямало кандидати за Милицията!Що то си е Милиция и там е проблема.Удобни по възможност малограмотни .тлъсти и с закърнели функции се назначават.Трябва да имаш ,чичко бивш служител или да си отроче от някакъв номенклатурски род.Полицай в бг звучи гротестно,пълна отврат са,че и нагли харесва им да смърдят,такава им е природата смръдлива.

21

бат Валери

преди 15 години

Пълни селяни и после защо държавата била такава или онакава.

20

преди 15 години

ХХАХАТЕЯ БАСТУНИ КАК ВЪОБЩЕ СА ГИ ОРГАНИЗИРАЛИ ДА СЕ СЪБЕРАТ ДА БЯГАТ,СИГУРНО НАКРАЯ НА ОБИКОЛКАТА СА СЛОЖИЛИ 100 ЛЕВА ПОД ЕДИН КАМЪК !

19

ANONIMEN

преди 15 години

Njamal sum sluchai, njakoi ot tezi curvuli da me spre na ulicata s kolata i da ne iska pari. Nagli bokluci, koito trjabva da ne sa v sistemata, no za galost i sistemata e takava. Pulno e s izgoneni voenni koito v policiata sa kato na kurort. Prosto galka Durgava.

18

преди 15 години

От тия 100 които са предоставили извинителни бележки поне 95% са с над нормено тегло и немогат да покрият нормативите .И дори небиха си направили и труда от отслабнат и да се стегнат малко .А и за какво по цял ден си седят в колите и нагъват банички като невидели.

17

преди 15 години

Не ставай смешен, всички знаят как в армията по време на тестове масово се пускат болнични и после се пише по едно УДОВ. или просто не се явяваш.. Какво ми я хвалиш тази армия от жени и селяни, дето не знаят от коя страна се държи пушката. Сбирщина *** , отидоха в Ирак за да си купят по 1 мотор , 1 кола и апартамент в ГРАДА и после се оплакват че били натоварени. Да - така е , но натоварването си го избрал сам и то срещу 40 000 $ за половин година , а не за 550 лева месечно както полицаите. А и дори да ги уволнят някои , не виждам кой ще назначат на негово място,понеже това не ти е прославената ти АРМИЯ ами в МВР първо се кара школа 9 месеца и т.н. Поради тотална липса на кадри отсега ще ти кажа че няма да има 1 уволнен , понеже преди летния сезон, почивки, катастрофи по пътя за морето, туристи , екскурзий и т.н. е абсурд да махнат който и да е - просто няма кандидати за МВР по никое направление. Днес партията-майка обещала на полицаите по 5% увеличение на заплатите, но пак има уловка - 5 на основната , която ти е 290 лева , а другото е за стаж, прослужено, чин , звание и т.н. Т.е. иска да подкупи хората с 15-20 лева преди големия митинг ;)) МИШКОВ - ДА ГО ДУХАШ , както и ти 14 !

16

боби

преди 15 години

Професията на полицая е една от най-стресовите наред с лекарите от Бърза помощ.Има световни изследвания че средно полицаите живеят с по 15 години по-малко от другите хора.Аз откакто съм постъпил на работа преди 5 години в нашето управление умряха 8 човека.И то говорим за млади хора -всичките бяха под 45 години.

15

преди 15 години

оядените трътки много бързо хванаха хипертонит, а диабетът е от преяждане,, като са бони нямат място в полицията.

14

13 ДУХАЧ

преди 15 години

Служителите на реда най-често се оплакват от хипертония, инсулти, диабет.МАРШ ОТ РЕДИЦИТЕ НА ТАКИВА НЕКЪДЪРНИЦИ,В АРМИЯТА ТАКИВА ГИ УВОЛНЯВАХА.КАК ХИПЕРТОНИК ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗЪДЪЛЖЕНИЯ И 120 КИЛОГРАМОВА *** ЩЕ ПРЕСЛЕДВА ПРИСТЪПНИК.САМО ВИЖТЕ КАКВИ ЛОЕНИ ТОПКИ СА ЧЕНГЕТАТА,А ИНАЧЕ МОГАТ ДА БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ- БОЛНИ А?

13

преди 15 години

Ти какво бе- ще изгониш един служител за това че има диабед примерно и за това че не прави по 40 лицеви упори ли ?? Това физкултурно дружество ли е и всички полицаи ли трябва да са маникени и да търчат по улиците .От това министерство каквото е в момента имат полза единствено престъпниците -които се заливат от смях като гледат с какво ръководството мотивира своите служители.В армията има тестове ,но там не биха позволили да припарят журналисти и да се гаврят с техните служители .

12

petar

преди 15 години

u6ev ole,oleeeeee

11

преди 15 години

"9. - 19:29 - до8От: Анонименнали после ще осъдят министерството и държавата за дискриминация -ти ли ще им плащаш обещитенията ? А и голяма част от тях са болни именно в резултат на работата си в тази загубена система"За какво дискриминация става въпрос, г-н полицай?Ако един стругар има проблеми със зрението и дава постоянно брак,ако един говорител по телевизията или радиото има говорни дефекти и заеква,ако един шофьор на камион изгуби правото си на книжка,това дискриминация ли е?Не е прав и #10, защото в армията се провеждат редовно такива тестове от много години.

10

преди 15 години

Ей това полицаите вече никой и за нищо ги няма след като се гаврят така открито с тях -после само не се чудете защо вече всеки ден има убийства ,трупове ,катастрофи ,наркомани ,които влачат полицай с колата на улицата и пр и пр. След като ръководството бори престъпнастта с физзарядки и лицеви упори -работата е ясна .Те да си минават тестове ,но не и да се подиграват медиите по този начин и без това нямат никакъв престиж та и техните началници допълнително ги демотивират по този начин .Това в армията никога и по никакъв начин не може да стане .Само ,че техния министър не е като Мишката Миков.

9

преди 15 години

нали после ще осъдят министерството и държавата за дискриминация -ти ли ще им плащаш обещитенията ? А и голяма част от тях са болни именно в резултат на работата си в тази загубена система

8

преди 15 години

Няма какво да коментираме - тези, които са болни и не могат да си изпълняват задълженията трябва да бъдат уволнени. Никакви излючения-от шефовете до катаджийчето.

7

преди 15 години

Като имат инсулти, диабети и са подложени на такъв стрес да си сменят работата...Но истината е, че неявилите се са най-мазните и гадни тюфлеци......

6

idiot

преди 15 години

На формените н-ка не беше дето носеше плакатите на СДС 1997г.?Тоест ги пазеше от колегите си.