87

Българин

преди 15 години

ДСБ и СДС ЗАЕДНО! Добра новина не само за автентичната,демократична,проевропейска Българска Десница! Добра новина за хилядите обикновени Българи,за които СИНЯТА ИДЕЯ е осъзната ценностна система,и които ще се почувстват по-силни,по-уверени,по-едини и по-мъдри! Доста тъжен,бих казал-КОШМАРЕН ДЕН,ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАЛГА в България!Тотална форумна тишина,забелязвате ли? Браво,Мартине! Поздравления,Г-н Костов! Заедно ще бъдете по-силни,за една Европейска България!

86

X

преди 15 години

От омлет яйца не стават, ама поне със сигурност ще прескочат прага и някои стари крадливи мутри пак ще са си ок. То и как да има дясно - крадците на едро в БСП, паравана на крадците на едро - крадците на дребно в СДС и ДСБ и още други партийки пуснати от партията-майка до софрата. Няма дясно, няма ляво има мафия - оядени ***, които държат България в агония вече двайста година. Наистина подобни новини могат да предизвикат само погнуса.

85

преди 15 години

светъл лъч в тунела.Димитров и Костов са идеалните политици,които ще възродят демокрацията в България и ще натикат *** в миша дупка(затвора)....

84

чичо

преди 15 години

Кой не е възпитаник на БКП.Истинските демократи отдавна избягаха от България разбирайки , че не могат да се преборят с червената мафия завладяла лявото и дясно политическо пространство.Бог да пази България и българския народ от алчни политици.

83

преди 15 години

Изреклия тази фраза "демократ" е сестрин син на Станко Тодоров.Демократ та дрънка.Такива са и останалите.

82

Anonimen

преди 15 години

Аз ли съм в грешка или не,но виждам нещата така : ДПС + НДСВ=ЕС + САЩ (пълно размесване на всички етноси в България)+ Герб(ББ из САЩ и Европа ;; БСП + ДСБ + СДС = Русия ( желание за власт в черноморския регион) + Герб (ББ е възпитаник на БКП и неин кадър) ;.....От кои са РЗС и Атака ???

81

преди 15 години

Голяма грешка за СДС.Костов трябваше да остане в сянка там му е мястото.Жалко за младите пуснаха си таралеж в гащите.

80

az

преди 15 години

Здравейте *** и циркаджии! Моля, Ви стига ЕВРОИДИОТЩИНИ!Стига с тези братовчеди и това ДДС!

79

112

преди 15 години

БГА БАЛКАН + Кремиковци = СДС + ДСБ = 1$ + 1$ Дясното управление!? 20 години Хаус в София!?ЗАЩО!?

78

XXXL

преди 15 години

Така поне ще си имат вече общо име ***????

77

миро

преди 15 години

днес е един хубав ден за България,за българската демокрация.

76

историк

преди 15 години

За цели сто години БКП бомбардира мозъците на хората с революционни марксистки пророчества. За цели сто години капитализмът за тях беше хищническа и експлоататорска система, която по природата си не може да премахне антагонистичните си противоречия, класовото неравенство и класовата борба. За цели сто години те набиваха в главите на хората, че единственият изход е революционна борба до установяване на комунизма, когато равноправието щяло да премахне класовата омраза, нуждата от съдилища щяла да отпадне, а парите с всичките им злини щели да изчезнат. Тогава за нас щяло да ни остане да си свирим на китари и да се любим по ливадите. За тая обетована земя те бяха готови да убиват и убиваха. И ето, те сега са капиталисти, и то с всичките им мурафети мръсни, подли, лакоми, кръвожадни и гладни за власт. Сега мечтите им останаха в оръфана форма само в перверзни манифестчета с руски привкус, като това на господин Станишев, очевидно зареян в берьозките на Подмосковието.Като капиталисти обаче, те трябва да знаят, че ще бъдат контрирани със същите марксистки перверзии, от които с тътен се отърваха като от диария.Срещу тях се задава революционна борба с всички средства, борба срещу класовото неравенство и хищническата им природа, срещу тяхната пословична лакомия и експлоататорски методи, срещу бандитското им правосъдие. На тях сега им харесва чара на буржоазията, нейния живот, с цялата гама от буржоазни пороци тая същата буржоазия, заради която само при споменаването й на Ленин му е излизала пяна през ушите.Сега те са готови на всичко само за едно-единствено нещо парите. Но отсега ще трябва да са готови за две неща, с които ще си лягат и ще стават омраза и съпротива.Заедно с това ще им се наложи много бързо да научат и най-важния си урок, ако не искат да бъдат пометени от историята: Споделяй богатството, или ще ти бъде отнето!

75

НФБ

преди 15 години

няма защо да инвестираме в силиконовата долина, да идват и да инвестират у нас!Да възродим електрониката в България!Имаме много млади и талантливи инженери!Да специализират на Запад и в САЩ да се учат , да крадат идеи,Но да се връщат и сеят знания и умения в България!И не само в електрониката...да прилагаме такива схеми и в другите области..лека промишленост..енергетика..тежката промишленост..БАНКОВОТО дело..здравеопазване....селско стопанство..фармация..Всички заедно да заработил за България!Мисля че и много комунисти биха подкрепили такъв национален подем!В крайна сметка да заработим за България!България да стане Швекцария на Балканите!Да превърнем България в силиконовата долина на Стара Европа!Народът български трябва да разбевре че СДС и ДСБ не са против истинските комунисти, но еме против червената партокрация и червените олигарси и кредитни милионери, които приватизираха страната след като разрушиха предприятия, заводи...

74

:()

преди 15 години

Гъзоблизците на Барак "Обарама" и американските *** от СДС и ДСБ не са за парламента, а за любимия ни почивен дом "Освиенцим" където бързо ще излекуваме левокитковата им ориентация.....

73

Геро

преди 15 години

Така поне ще си имат вече общо име ***????

72

НФБ

преди 15 години

С МАРТИН И КОСТОВ КЪМ ПОБЕДА!СТОП НА ИЗТОЧВАНЕТО НА КАПИТАЛИ!

71

преди 15 години

Обединението не било лесна стъпка за М.Димитров.В името на влизането в следващия парламент ще видим и други такива"трудни "стъпки.Каузата им е съшита с бели конци.Дано и обединени не влязат в следващия парламент! Нагледахме се на тяхната наглост.

70

преди 15 години

bariera!Uspeh na mladiq i talantliw Martin!Uspeh na mydriq i opiten finansist i politik Kostov

69

лесли

преди 15 години

след 8 г тотално управление на комунистите,най после светлина в тунела.А на НЦИОМ не са им верни проучванията за нагласите на избирателите.Те освен че са манипулативни, се отнасят и за минал период,за февруари.За последните две седмици изтече много вода и нищо вече не е същото.Както е известно сега е пролетното снеготопене,дебита на политическия отток е голям,процесите се развиват стремглаво и могат да отнесат някои мастодонти и столетни динозаври.Като ефекта на снежната топка са.Колкото по се търкалят,по се разрастват...

68

преди 15 години

А бе те и Атака са една стока,ами карай да е весело,важното е да гласуваме!