15

преди 15 години

На ватмана-моторист,другаря серГЕЙ,много му отиват и мартеничката и кошничката и плетените чорапи през рамо...Но на другаря серГЕЙ,въобще не му отива,да е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ,ама въобще!

14

преди 15 години

А бре,де бре юбряяяяяяяя..................

13

журналист

преди 15 години

Грозно мълчи народът. Навлеците танцуват върху пресния гроб на българската демокрация и се гаврят открито с онемелия народ: и нищо, тишина! Бареков се лези от екрана и му текат обилни лиги за пари, гризачът Дмитрич, ухилен като дащна , подарява на бистришките бабички цървени китки по случай деня на съветската жена 8 март, и така нататък, и така нататък, чалгата се лее отвсякъде по медиите, и на човек не му остава нищо друго, освен да се кълчи и да щрака с наплюнчени пръсти... туйто!

12

+

преди 15 години

братът на премиера се облажи яката, ама нищо, мълчат стоически олигархичните подлизурковски медии (они са заети да хулят Костов и немат време за губене!), Масларова облагодетелства с държавни поръчки в повереното й министерство собствения си любим съпруг (та своите бляскави дрехи ги има именно от отклонените от нея средства от бюджета, предназначени иначе за социално, пък и за умствено слаби, които чакат подкрепа от тази самозабравила се власт!), "батко" облагодетелства "братко" и поради това загубихме стотици милиарди спрени пари от ЕС, Дагановиче хора пък крадоха така, както никой в историята на целокупното човечество не е крал, симеоновите хора също не останаха назад, нема да се излагат я, и пр., и пр. Половин милион за Жени), че Евгения Живкова, внучката на комунистическия диктатор Т.Живков (която, впрочем, се подвизава като депутат в Парламента от "обновената" и "пременена" като "БСП" БКП!), била получила щедра държавна поръчка (от половин милион!) да ушие тогите на съдиите и прокурорите в цялата ни республика!

11

избирател

преди 15 години

Сещатсе само преди избори за избирателя ! През останалото време никой нищо не върши за него. И предишната кампания беше отрупана с обещания, но нищо свършено няма !!!

10

БЕЗ ЛИЦЕМЕРИЕ !

преди 15 години

ЕС иска Людмил Стойков и Марио Николов в панделата бе Серьога , а ти нямаш смелост за това ! Опандизи ги , както и другите като тях и ще гласувам за теб !

9

EMIGRANT

преди 15 години

GLASUVAITE NA IZBORITE ! TEZI PESNI GI ZNAEM , KOMUNIZMA NE PODLEJI NA PROMIANA , ........

8

преди 15 години

Миков да излезне и да каже, че е "нагло" полицайти да искат увеличение - те на военните им увеличиха заплатите с 56%.......но на това правителство Полиция НЕ МУ Е НУЖНА......./*** народ-лесно се управлява/...........идват избори..........

7

преди 15 години

ЦИРКА ПОЧВА:)))))))))

6

norm

преди 15 години

Това е още нищо,почакайте Масларова да отвори торбата с предизборните обещания.

5

преди 15 години

КАК СЕ РАЗРАБОТИХА в края на мандата... Леле, леле, как ви се връзвам и ви вЕрвам...Леле, леле, каква голяма кошница за прехвалени ягоди :))))

4

избирател

преди 15 години

Идват избори и по-стар навик почнаха обещанията.....А какво чакаше до сега другаря премиер та три години и половина резултати няма.......сега пак ще горят "бушони" но надали някой ще се хване на "соц. номерата" още по малко тези от Европа - идват избори.............

3

гейзер шадраванов

преди 15 години

Оброк къща не разваля!:(

2

.........

преди 15 години

като гледам - носи пълна кошница с празни обещания!!!!!!!!!!!

1

shh...

преди 15 години

sergeicho kogo zablujdavash be zgan korumpirana.. ?Mislish 4e nqkoi ti vqrva li.. v dalboka zabluda si.. yavnohodish samo pri babkite.. da im prikazvash mili dumi shto ne doidesh pri mladi hora..ili te ne sa kato babite si.. komunisti.vasheto vreme otletq.. nai posle sh idete tam kadeto trqbva - v opoziciq