111

lavrolub

преди 15 години

До изборите има доста време! Предполагам, че с приемането на смесена система / мажоритарна и пропорционална/, ще се получат други резултати! Каквито и да са те, политическите сили трябва да си мерят приказките, защото наложи ли се повторен вот през есента в тази криза, голям резил ще е !

110

преди 15 години

Аз нищо не съм казал за Сидеров, но вие мадам го коментирате прекалено много и изглежда сте му фенка.След като сте абонирана за истината, кажете кой са нормалните, умните и правилните да ги подкрепим.Пред фактите не можем да си затваряме очите и да обясняваме всичко с малоумие и лудост.Повърхностно е!Много сте ми симпатична и смятам да изпадна до вашето равнище, та да се сближим.

109

From Germany

преди 15 години

До ЮрушНормално е, на прости и нискоинтелигентни само прости доводи. А какво по-голямо доказателство че си *** от това да твърдиш че вярваш сляпо на едно още по-тъпо същество като Волен Сидеров? Но може би не Волен е толкова ***, колкото тези които го следват сляпо а той горкия просто се възползва от интелектуалния *** около него.

108

Юруш

преди 15 години

Тука бъка от атакисти.Интелектуалните капацитети вече не смогват да им опонират и само повтарят кой колко бил луд и кой безмозъчен, явно визирайки някой свой личен проблем.

107

From Germany

преди 15 години

До 105.Аз много добре мога да направя разлика между двете! Но явно ти имаш проблем с вникването в същността на такива сложни понятия. Но в крайна сметка си мисля че е нормално, когато на едно ниско интелигентно същество не му достигат думи да обори някое твърдение да прибегне до обиди и псувни. А това е една много обща черта за всички фенове на Волен.

106

преди 15 години

До 101Отрепки и безмозъчни същества винаги ще има.

105

преди 15 години

Прави разлика между образование и еволюционен път мискинино.Виждам, че си щастлив, защото олицитворяваш липсващото звено между питекантропуса и съвременния човек и много се радвам за теб.

104

електропатка

преди 15 години

Абе кой ви дава право да манипулирате мозъците на хората???Вижте Бойко!Направо всички сме захласнали от изцепките му.

103

преди 15 години

ДАНО ДА НЕ СА МЛАДИ ПОНЕ,ЗАЩОТО НАШАТА ПАРТИЯ Е Г Е Р Б

102

tan4etonet

преди 15 години

Замислете се и върху "Ред,законност и справедливост" на Яне Янев и Абаджиев ! Някой знае ли нещо повече за лидерите на тази партия,освен разкритите и оповестени от тях корупционни сделки ? Те ще се явяват ли на изборите ?

101

преди 15 години

ОО ,ИМА ОЩЕ ХОРА, КОИТО ШЕ ГЛАСУВАТ ЗА ФЮРЕРА

100

From Germany

преди 15 години

Съжалявам Атакистите, страшно много ми е жал за тях. Лошо е когато Майката Природа те създаде безмозъчно същество само с една единствена цел да правиш калабалък по оргиите на Волен и за да си мислиш че дърдоренията на един откачен *** са нещо велико. Наистина много ми е жал за членовете на Глутницата която се нарича Атака...

99

From Germany

преди 15 години

До 96, прав си за Атака ще гласуват хора които са завършили еволюционниа си път, т.е. типове завършили еволюционни си път още в началното училище, за повече не им достига интелект, типове на които много лесно може да им промиеш мозъчетата, стига да имат такива еволюционни придобивки.

98

преди 15 години

glasuvaite za gerb i ataka ta pone te da se koalirat da vidime kvo shte napravat qsno e na vsickhi che druga alternativa nqma tva ne e evropa ta kato ne glasuvash i da se schitat za nevalidni izborite zaradi niska izbiratelna aktivnost tuka i 5 procenta da glasuvat pak gi zachitat za tova glasuvate za gerb i ataka ta pone bsp i dps da gi nqma

97

i az

преди 15 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО

96

Професор Вуч

преди 15 години

Боко, че е тиква, тиква е, но все пак нека ги залъгва да гласуват за него, отколкото за доганско - погански партии.За Атака е обидно да гласуват за нея хора незавършили еволюционния си път, но за Боко - може.Лика - прилика.Лош или хубав матреала, гласовете на два мертека струват повече от гласа на един професор, който на всичко отгоре няма и да отиде да гласува, след като вижда как се подиграват с него.Ще предпочете презрително и достойно да пасува от висотата на професорския си мироглед.

95

Vasilev

преди 15 години

Тоя Бойко откъде пък му се връзват на простотиите... София затънала в мръсотия, ръси къде каквото му падне, краде на поразия от де що има - ***, бали, терени, също като Софиянски... И тъпите софиянци и не само те му гласуват доверие. Е, това никъде го няма. България стои добре в Европа, не сме ревнали като Унгария или Чехия или балтийските страни за помощи и накрая ще гласуват за тоя ахмак или пък за крадливите седесари. Опомнете се бе хора

94

nekorumpiran

преди 15 години

май ще се окаже истина, че през 1997-2001 г. са били унищожени около 60 картончета на агенти на ДС ... Затова и не разсекретиха досиетата ....А се раздаваха заводи за по 1 лв парчето ...

93

преди 15 години

Гласувайте за Бойко борисов, *** - та да ни сложи министри-*** - гласувайте... БСП-то, ДПС-то, НДСВ-то ги знаем вече - Атака ни е последната надежда.Щом всички крадливи сегашни партийки се страхуват от тях като от огън, за мен това е достатъчно основание да гласувам за Атака.

92

преди 15 години

Седесари, десебари,всичките сме долни твари.От комсомолски активисти,днес сме просто сини ***.