41

преди 15 години

Време е да се затваря темата за коментар!Типичните еднотипни "коментари" в защита на Стависки,"разкрития" за "мутрата", карал "пиян" и с "превишена скорост"една скапана Хонда.Това са поръчкови писания, нарушаващи основните норми нажурналистиката и наистина ако бях роднина на някой от жертвитебих съдил здраво вашето издание.В допълнение от един и същи ИП адрес идват коментари с различниимена.Снемайте Статията!

40

Вече Никой

преди 15 години

Някой тук даде идеята да се сравни това дело с други подобни. Е, хайде, сравнете го. ... Колко пари даде жената с Голф-а, дето уби трима младежи? Каква кръвнина се изплати на загиналите в автобуса до Бяла? Колко ефективни присъди можете да изброите въобще, при положение, че ВСЕКИ ДЕН в България загиват средно по трима души по пътищата!? ... Искате ефективна присъда за Максим, но също не отказвате и да дава парички. ... Максим го каза съвсем ясно - предлага да го оставят на свобода, за да може да помага със средства. И го прави наистина, не е само за пред камерите. Парите са нужни за Мануела, за да бъде излекунава. Загиналото момче никой не може да го върне, но за Мануела има реални шансове. ... Престанете да размишлявате като типични селски баби, и проявете малко благоразумие. Случая на Максим щеше ли да е толкова популярен, ако Максим не беше известен!? Може би не. Вие просто си намирате тема за клюкарстване. ......... Не познавам Максим лично, нито съм му почитател. Не го оневинявам за шофирането в пияно състояние, но все пак мисля, че сега прави това, което трябва.

39

преди 15 години

който ходи с мутрички и сутеньори рано или късно свършва така.

38

преди 15 години

Горсова е виновна дотолкова доколкото е била гадже на мутричка-сутеньор. Господ наказва тези неща. Една мутра загина в катастрофата-една мутреса се инвалидизира а един пиян шофьор сега до последно ще трепери дали няма да го вкарат в затвора. Жал ми е само за Албена, която няма вина за нищо а кариерата й приключи с тази катастрофа.

37

...

преди 15 години

до 8,акотвоето дете беше на мястото на ануела нямаше да приказваш така,тя какво е виновна че ония дето уж беше от кампаният не карай пил се наквасил и си фърчи с джипчето

36

токо

преди 15 години

Предлагам ти да си опресниш знанията,ако въобще ги имаш,относно буквата "Й" в БГ езика.

35

преди 15 години

Недей да кълнеш, че ще ти се върне три пъти. Плюй си в пазвата, бягай от черна котка и не говори простотии. Най големият престъпник е Горсов баща - краде парите на благородните и довечричи българи. Какво става с неговите дела - защо се бавят?

34

преди 15 години

Максим е с пъти по-стойностен човек от всичките участници в тази драма /по-скоро фарс.../. Кой е свестния - малкото Мануела ли, Петър с дрогата ли, Горсов с рулетката ли? Кой? Но българската завист - това е което ни пречи истински на нас, българите...Знаете вица за казаните в ада, нали?

33

Дедо Владика

преди 15 години

Не зная как точно един "Пурко" като теб разполага с толкова секретна информация, но дори за миг хипотетично да допусна, че си прав за някои неща, ще ти кажа едно - не Мануела, а това инфантилно русо руско пИдИрастче (хомокалинка на кънки) живее живот на заем! Порка в БГ кръчми, дои мангизи от БГ спонсори, тъпче БГ земята по стар съветски обичай и в крайна сметка отне живот. И трябва да изгние в пандиза, защото:1. Се подигра с доверието и любовта на нацията (поне в онази й част, която се вълнува от псевдоуспехите на псевдоспортистите ни);2. Караше огромен джип с огромен процент алкохол в кръвта;3. Според българското законодателство е извършил престъпление и това, че е Максим Кънкьорчето не е основание да бъде третиран снизходително;4. Дано никога на теб съдбата да не ти отреди да забогатееш по начин като този на родителите на Петър и Мануела!

32

njakoi

преди 15 години

Относно този биснесмен - не говорете, без да знаете. Човекът е давал много пари за благородни каузи. Друг въпрос е, че това не е ставало публично достояние, както случаят на Мануела.

31

преди 15 години

Баш верни неща е написал 26 !

30

преди 15 години

Нима не знаете,че вечно безработния Красимир е имал проблеми с хазарта още преди фаталната за дъщеря му катастрофа, но бил спрял да разхищава семейния бюджет от жена си Диана , за да пестят пари за абитуриентския бал на детето си.Диана многократно го е заплашвала с развод, ако не спрат хазартните му пристъпи.Потиснатия психически почти до лудост, Горсов се дразнел не веднъж от шума, хората и любопитството им и намирал утеха само в тихите полутъмни казина и алкохола. И до днес той има проблеми със съня и апетита, както-и с прекомерната консумация на алкохол. Жена му Диана доста време кри от медиите за порока на мъжа си и ако не бе видеото ,Горсов сигурно щеше да отрича и да се прави на ударен.Дефакто жената на Горсов е негов съучастник ,прикривайки от медиите истината за пропадналия й съпруг. Как е живяла Мануела с тези родители през годините,можем само да гадаем.Така че нека спрем да замеряме с камъни Ставийски,а да оставим господ да си свърши работата и да реши ще се оправи ли Мануела и как ще продължи живота й -на нея,на баща й ,майка й ,а и на Ставийски.

29

преди 15 години

ставински го превърнахте в доходоносна касичка срам и позор е да се наричаш българин злоба срещу максим се излива от определини хора който имат интерес който искат да създават че е такова общественото мнение Но истината е написана в във 26. Виж номерата на тези който пишат Каква стана с горсов който изхарчи толкова пари много хора вече няма да дават пари

28

преди 15 години

Този Петър - боксьора е бил търговец на дрога, а многострадалната Мануела какво е търсела в колата му? Впрочем, каквото е търсела - намерила. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ***!!!! /Имам предвид семейство Горсови/

27

КАТер

преди 15 години

Мдааа, има нещо гнусно в това толкова да се говори за Мануела, след като в България годишно има ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ тежко ранени, поне 1/5 от тях по-тежко от Мануела! Но тях ги е бутнал селянина от горната махала и за овцете пред екрана не е бил спуснат репортаж, та да блеят.

26

преди 15 години

ДО ВСИЧКИ СЕИРДЖИИ И ИЗПОЛЗВАЧИ!ВАЖНА Е ИСТИНАТА! А ТЯ Е, ЧЕ КАКТО СТАВИСКИ Е КАРАЛ ПИЛ АЛКОХОЛ, ТАКА И КОМПАНИЯТА НА ЗАГИНАЛИЯ ПЕТЪР Е УПОТРЕБИЛА АЛКОХОЛ. АЛКОХОЛНИТЕ ПРОБИ НА ЗАГИНАЛИЯ СА ПОКРИТИ. ОСВЕН ТОВА ТОЙ СЪЩО Е КАРАЛ С ДОСТА ПО-ГОЛЯМА ОТ ПОЗВОЛЕНАТА СКОРОСТ. Т.Е. ТОЙ НОСИ СЪЩО ВИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА МАНУЕЛА, КАКТО И СТАВИСКИ. ТОВА СЕ КРИЕ ОТ ПВРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ, ЗАЩОТО СА ОЧАКВАЛИ ДРУГО РАЗВИТИЕ НА ДЕЛОТО - УСЛОВНА ПРИСЪДА И ПРИЛИЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ.ГОРСОВ РАЗСМЪРДЯ СЛУЧАЯ. ТОЙ РЕШИ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА СТАВИСКИ И АЛБЕНА ДОКАТО СА ЖИВИ ДА ПЛАЩАТ, А ТОЙ ДА СИ ВРЪТКА РОЛЕТКИТЕ. ВЪОБЩЕ СЕМЕЙСТВО ГОРСОВИ СА С ДОСТА СЪМНИТЕЛНА РЕПУТАЦИЯ. МАЙКАТА НИТО ЗА МИГ НЕ УКОРИ ГОРСОВ, ЧЕ Е ПРОИГРАЛ ДАРЕНИТЕ-ЧУЖДИТЕ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ - ЩО ЗА МОРАЛ Е ТОВА? ОСВЕН ТОВА ТОЗИ БИЗНЕСМЕН ЗАЩО НИГКОГА ДОСЕГА НЕ СЕ БЕШЕ ПОЯВЯВАЛ КАТО ДАРИТЕЛ НА ТАКИВА СЛУЧАИ - ДЕЦА И ХОРА В БУДНА КОМА?ХОРА, ЖИВОТА НЕ Е КОМАР. ТОВА ВЕЧЕ ГО ЗНАЯТ РОДИТЕЛИТЕ НА ПЕТЪР И НА МАНУЕЛА И ХИЛЯДИТЕ ЗАГУБЕНИ МЛАДИ ЖИВОТИ. НО ДА СЕ СПЕКУЛИРА С ЕДИН СЛУЧАЙ И ТОЙ ДА БЪДЕ ВОДЕЩАТА НОВИНА В ДЪРЖАВАТА ЗА МЕН ТОВА Е ЦИНИЧНО. ХИЛЯДИ БОЛНИ И УМИРАЩИ ДЕЦА, ХИЛЯДИ МЛАДИ ЖЕНИ И МЪЖЕ ОБРЕЧЕНИ И С ПРЕБРОЕНИ ДНИ - КАКВО БИХТЕ КАЗАЛИ НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ.МАНУЕЛА Е ГРЕБАЛА С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ ЖИВОТА ТВЪРДЕ МЛАДА И ЗАТОВА МОЖЕ БИ СТРАДА. ДАНО СЕ ПООПРАВИ. ЗА ТОВА, КОЕТО И СЕ Е СЛУЧИЛО В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ Е ПО НА РОДИТЕЛИТЕ Й - ХУБАВО МОМИЧЕ, МЪЖЕ, КОЛИ, ДИСКОТЕКИ, ЖИВОТ НАЗАЕМ.

25

rosi

преди 15 години

Боже, колко са злобни някои хора. А това дете колко ли грехове изплаща сега.

24

malizia.blog.bg

преди 15 години

Момичето няма значение, какво минало е имало, въпреки, че не ми се вярват и грам от тези неща да са верни, но дори и да е имала това минало, то по никакъв начин не влияе с някаква вина върху инцидента. Тя е спътник на водаша, а не шофьора на автомобила. Ако има вина, то това е че е имала ужасния късмет да срещне на пътя пияния казак. Съжалявам те, защото си жалка!

23

istina.blog.bg

преди 15 години

Дано БОГ помогне на Мануела, защото само той може да поправи злото, сторено от Максим Стависки.

22

преди 15 години

Мисля като 21.Да,лоша услуга се прави на Ставийски като му отлагат влизането в затвора,но май адвокатите искат да е така-да им киха пачки за всяко дело. Като гледам,съвсем безумно му се вдигат и сумите,които да дължи като обезщетение. Защо не се сравни делото на Ставийски с подобни други,да си получи адекватната присъда и да приключват нещата по това дело? Така де,и обществото ни ще утихне в страстите си по този случай,за който вина има и пияната компания с Мануела-мое мнение ! А бащата алкохолик на Мануела също нека влезе в затвора,защото да издухаш 130 000 лв от тези за лечение на детето ти си е огромно престъпление ! ! ! Не знам Мануела дали ще се оправи,съмнява ме,но господ сякаш наказа не нея,а родителите й. Жалко,че има доста пострадали в катастрофи,които нямат шанса да им се помогне така,както се прави за Мануела.