43

4engeto

преди 15 години

до#17(ЧЕНГЕТО)От: АнонименKолко ти плащат ченге от ДС за да плещиш нелепости против Костов? А знаеш ли защо използват такива *** като теб? Защото знаят добре едно: Костов е смърт за управляващата руско-българска комуноидна мафия! "Ако това са глупости, вие сте невежа, щом не виждате разликата, как живее държавата днес и как бе при крадеца Командир.

42

преди 15 години

дано са спечели БКП!

41

4ori

преди 15 години

10 март ще бъде хубав ден за демокрацията ,нали ....... както казваше г-н 10 % Александър Божков . Обединете се има още какво да се краде ,хайде ..сега леви ,утре десни - леви ,десни ,леви десни ще вървим напред към ............какво !!!!!!

40

АТАКИСТ

преди 15 години

СВИНАР ЗНАЧИ *** МОЖЕ ДА ПАСЕ ПЪЛНОЦЕННО

39

Ema

преди 15 години

Позицията му е правилна.Гласувай за когото щеш.Токива ощипани госпойци като теб ни докараха 8 годишен позор - да станем париите на Европа! Най- вероятно си от платените червени аноними.

38

N

преди 15 години

аз ще гласувам за комунистите

37

преди 15 години

DA desnite mogat da se obedinqt ,iBYLGARIA predi vsi4ko,pri tazi kriza i ograbena dyrjava,6te im byde mnogo trydno ypravlenieto,mnogo ne6ta trqbva da se promenqt,za da trygnem napred

36

преди 15 години

Цитирам"Сптимист съм за обединението на десните партии и смятам,че то може да стане до 10 март"Като ти видях снимката как си закриваш устата и разбрах,че това няма да стане.

35

преди 15 години

ако се обединят със свинчо нема да гласувам за тях. Ще гласувам за фесовете

34

преди 15 години

каква победа бе мизерни продажници поне народа видя че сте поредните измамници които искат да се докопат до власта е сега ще я сънувате долни турски атакисти

33

Ivan

преди 15 години

Na kogo mu ve4e kardliva papla4 Nqma opraviq nqma i da ima pone 5 pokoleniq napred nai-malko !Jalko za nas mladite koito ni vsehte me4tite !

32

Goro

преди 15 години

Юрист е и говори поне 2 езика. Ама не това е важно в БГ. Трябва да си крадец / убиец (БСП) или турчин, за да имаш власт в НРБ. Или да си *** атакист, за да пригласяш на горните срещу парче от баницата.

31

az

преди 15 години

чудя се... това ли са най- умните хора в държавата? тоя какво образование има и колко чужди езика говори? и що не ходи във Свинландия и да управлява там? или той е точно там???

30

преди 15 години

Важното е ДПС да няма никакво влияние.

29

преди 15 години

То да не е само в Раковски? В Шумен от година е така - тройката + Атака + СДС. В Шумен само ГЕРБ са опозиция. Затова - майната им на БНДта, СДС - та и костовисти - комунисти. Все пак по - ги тача от атаката, дето са пълни мизерници - и тук, и в другите градове. А най - важното е турците и комунистите не само власт да не видят скоро, а да се понапълнят затворите с представителите им!

28

скала

преди 15 години

АТАКА ПОБЕДА

27

raylight.blog.bg

преди 15 години

ще вземе между 15 и 21 %, което ще стигне при всички положения за съвместно управление с ГЕРБ. Герб имат нужда от нас, нали някой трябва да свърши работата, че иначе пак ще пропищят от Европа

26

преди 15 години

коалицията в Раковски БСП - ДПС - АТАКА Волене до там ли стигна

25

?

преди 15 години

!!!!!

24

преди 15 години

АТАКА ПОБЕДА!