110

преди 15 години

Ех, гнусно племе сме това българите Примитивни и варвари. Вижте тази интелектуална амеба #99.

109

преди 15 години

Да наистина ти си първобитен човек!!!

108

Humble

преди 15 години

Човекът спокойно, тъй дума след думаи твърдо редил песента.Онези го гледали с поглед безумен,онези го гледали с страх.Дори и затвора треперел позорно,и мрака ударил на бег.Усмихнати чули звездите отгореи викнали: "Браво, човек!"

107

преди 15 години

туркиня съм,пардон българка с турско самосъзнание.и аз не знам вече.но съм ЧОВЕК

106

преди 15 години

do 103 'а и още едно нещо.ВИЕ НЕ МРАЗИТЕ САМО ТУРЦИТЕ ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ,ВИЕ СЕ МРАЗИТЕ И ПОМЕЖДУ СИ....'абсолютно..така е било и преди да дойдат османците неканени тук...държавата е била на части - деспотства и царства и всички са се мразели..султаните и прочие не само не са оправили нещата, а дори и сегашните 'етнически турци' са прихванали този манталитет и мразят..също като българите..граждани мразят селяни, чалгаджии мразят метали; 'софиянци' мразят 'провинциалисти'; пешеходците мразят шофьори; полицията мрази гражданите; клиентите мразят банките; мъжете мразят жените; младите мразят старите...омразата между турци и българи в България е просто един от детайлите на цялостната омраза...

105

преди 15 години

хахаха 104...браво...ако си българин, ти стискам ръка...ако си 'турчин''и двете ръце...разсмя ме..точно така, партия от рода на 'партия на омразата' или 'партия на излъганите' у нас ще спечели 210 места от 240...

104

преди 15 години

основете си партия на омразата.членове ще има...

103

преди 15 години

а и още едно нещо.ВИЕ НЕ МРАЗИТЕ САМО ТУРЦИТЕ ИЛИ ОСТАНАЛИТЕ,ВИЕ СЕ МРАЗИТЕ И ПОМЕЖДУ СИ.

102

преди 15 години

102 диагнозата ти е готова.сама се издаде.

101

преди 15 години

Аз съм българка!!!Грешно съм прочела,за което се извинявам!Когато чета за ***,побеснявам!

100

преди 15 години

гледам от сутринта насам бълвате омраза помежду си.цял един работен ден е това.вие друга работа нямате ли си?как се изхранвате,кой ви дава пари?ама как ще се оправите-нивите пустеят,заводите наполовина празни.всичките вие търговци ли сте какво?кой ще работи здраво за народа,кой ще ви оправи...ле-ле,страшна работа сте ей.

99

преди 15 години

Така наречените турци в България са ни рак ни риба!!!Ние не ги искаме,но не ги искат и в Турция!!!Така ,че да си сядат на гъ......вете и да са по-ниски от тревата,ако искат да ги смятаме за хора!!!

98

преди 15 години

не се мразете-няма полза.изяжте се бе.всичките сте гладни.

97

преди 15 години

Чета и не вярвам на очите си... Хора, осъзнайте се какви глупости говорите! Тук става дума за човешка трагедия. Как можете да стереотипизирате наците и културите в такъв момент?

96

преди 15 години

Грешиш!!!!Мразим турците все повече с всеки изминал ден!!!Това е в резултат на тяхната наглост !

95

osman

преди 15 години

ZAVIST ZAVISTTA PRAVI CQLATA OMRAZA KAKVO IMAT BALGARITE,BALGARSKATA DARJAVA S NESTO DE SI IZFUKA NQMAME NISTO ZA JALOST I ZAVIJDAT NA TURCITE NA TURSKATA DARJAVA

94

БГ

преди 15 години

Ние българите не мразим турците, мразим това което се опитват с цената на всичко да направят в България. Аз също съм бил в Турция и отношението към българите е добро, но има едно голямо НО. Я си представете ако почнем да се държим както се държат те тук в България, поругават закони и др., обиждат ни на *** в собствената ни държава, случая с гробището в Кърджали, ами това че българите нямат глас в Кърджали и други населени места с по голямо присъствие на турци. Кажете ми Вие как бихте се чувствали. А ако в Турция почнем да правим това което те тук какво мислите ще е отношението им към насл Пример - в турски курарт където българи са направили някаква простотия - увеличиха двойно и тройно цените за българи с цел да не ходим там. Представете си ако почнем да правим това което правят те тук- ще затворят границите си за нас а ние им подгъзуваме. Защо българи не могат да имат и закупят имат в Турция? има още много неща да се изпишат по темата но е хубаво вече българския народ да махне капаците от очите си и да погледне малко в страни. Престанете да бъдете като коне с капаци а прогледнете, защото именно това ни държание погубва България. Последно което се срещам - колко пияни турски шофьори на камион се държат по пътищата ни все едно карат по Монца - на всеки поне един път му се е случвало това - няма закони. Овце сме - включвам и себе си - и ако не се променим ще си останем такива.

93

преди 15 години

АБЕ КАКВО СТАВА С ТЕЗИ САМОЛЕТИ НАПОСЛЕДЪК? ТО НЕ БЯХА В ИНДОНЕНЗИЯ, ПО РЕКА ХЪДСЪН, В АМСТЕРДАМ? нещо са занижили контрола. няма значение каква е компанията, може да ти падне на главата ако прелита над нас..не стига, че всякакви луди ги отвличат, сега не се знае дали ще пристигнеш...ужасно за загиналите..

92

преди 15 години

Като гледам снимките и направо настърхвам. Лош късмет, човек да е седял точно на разцепената част. :(

91

преди 15 години

От турчен до турчен има огромна разлика, така че не ги слагайте под общ множител.Живея в град, в който кадето и да се обърнеш се чува турска реч, което не е правилно, но пак не бих казал, че ги мразя. Има и такива които не говорят изобщо турски. Всичко е до самия човек!