63

MOPETO

преди 15 години

Абе дружина, вие сигурни ли сте 4е тези звуци неидът от тромпетъ на това анус4е, бе?Има една приказка между футболистите която съветва всяка ръка мъдо-тестис да крие ина4е ойде гласот с двете октави нагоре.От сливенският май4ин дом са подтвърдили 4е Краси Аврамов се е родил не с два а цели 4 тестеса за *** на маалата. Второ, Плешлякът Юрдун Лекеткоф е извадил от архивът на ФаКай-сливенски футболист 4е Краси Аврамов е бил многократно исползван да стои в стената при изпълнение на фалове с бомбените шутове и 4е на 4 пъти 4ул как звънецът дигнал фреквенцията.И трето От трета хирургия подтвърдиха 4е поради липса на пове4е мъдолинии Краси се е подложил на из4егъртване на някои от гласните му струни така 4е да достигне изклю4ителното съвършенство на певец-футболист запо4нал да стои в стените с цели 6 тъшулета.Ето затова не го аресвъмие. Фалшиво му е скопявънието бъ! Немои с елиминациаътъ на 4 ташулки да дигнеш октавите с 6 петолинии. Има изкуственна резидба и 4егъртня на гласните струни бъ.Въпреки вси4ко, аз подкрепиам сен4естият бизнес да изпрати в Москва на КонКурСъ 4овекът гъзо-глас със шал около трътката, та като завие на сцената с тромпетъ де не им мирише толкоз на москов4а ни бъъъ!Ами ако спе4ели? бъх му мутрайнатъъ бъ! тогава шъ видим как сегашните изплювнители ше маат с теслите по собственните си пакети, макар 4е май доста боляло.

62

meloman

преди 15 години

Какъв и смисълът целогодишно Драго Чая да ни досажда с избора си за "таланти" за евровизия след като накрая всичко се решава с далавери. Никой не може да ме убеди , че този пискливец събира 55% от гласовете а вторият е с 15%. То не че останалите песни са нещо кой знае какво , но... На доста места четох че гласовете за останалите просто не ги приемали. Явно и националната телевизия плаче за разследване от ДАНС след като обира парите на хората по този начин

61

noise core

преди 15 години

Не е ли странно ?!? Кр.Аврамов ще представя страната на Евровизия -гръм и мълнии .... не .. по-скоро писъци и дисхармония ....от преди 10 години ! И тогава , и сега - все е преход - от това ще да е ! България на -ро /ВТОРО !/ място по борба с корупцията !?!?!?!?!???? .....вероятно сме на второ място от общо един участник в статистиката ...не е ли СТРАННО , а ? Сметките за парно за януари по-високи с 48% за същия период на мин. година , увеличението на топлоенергията е с 35% за същия период , но свиването на потреблението поради газовата криза е 12% - не е ли СТРАННО ! Единствената логика от тези няколко факта е ,че песента "победител" звучи актуално ако е плод на емоцията на лирическия герой виждайки сметката си за парно .......лудница , к`ва игра играем ние ?!?

60

преди 15 години

Точно Краси Аврамов трябва да ни представи там,нищо че малко се изложи на живо. Това,че някои не го познавате още от времето преди 10 години,си е ваш пропуск.Имаше доста добри песни за финала тази година,спор няма.

59

radi

преди 15 години

Да защитаваш родното не значи да заставаш зад всичко и зад всяка глупост и пародия. Съжалявам, но аз съм гледала и концирт на времето на "човека-глас" в амфитеатъра в Пловдив - по ТВ-то де. Ами то не е приятно за слушане, слухът ти е постоянно напрегнат, защото там някакъв се е научил да пее на фалцет. Няма мелодичност, няма някаква последователност, няма емоция - всичко се свежда то това да покаже колко октави обхваща гласа му. И за Марая Кери казват, че обхваща 6 октави ли беше, повече ли беше, но да сте забелязали тя да вие като заклана на всяка песен!? И дори, когато вие, то виенето ий някак естествено се вписва в емоцията, която една песен пресъсздава. Има и други изпълнители, просто сега на прима-виста се сетих за Марайчето....Та много се извинявам, но не намирам никаква подкрепа в себе си за тази "песен".

58

Гошко

преди 15 години

Нека не забравяме и великите музиканти Елица и Стунджи, които имам честта да познавам лично. И те се провалиха тогава, когато станаха 5-и. Просто не можаха да си изпеят песента от вълнение ли, от какво ли. Така че спокойно деца всичко ще е наред :) Да се надяваме само, че Краси ще подготви песента като за пред хора и ще я изпълни добре. Тогава може и да стане работата :)

57

i az

преди 15 години

И аз като теб се радвам,че песента,която най-много ми хареса спечели,другите нека си коментират

56

Елеонора

преди 15 години

И на мене не ми се плюе, изобщо даже. Не мога да ви опиша как ми се иска да гледам Евровизия и да стискам палци за България и да се радвам, и да си харесвам песента. Много е жалко, че всички кандидати бяха зле. Не съм музикант, но за мен този човек, при цялото ми уважение - пя фалшиво, пък и песента е изключително безвскусна за моите естетически усещания. Надявам се догогодина да има успешни кандидати.

55

втрещен

преди 15 години

Краси, за Бога, ако имаш и капка съвест и доблест, откажи се и не отивай да срамиш България с безумния си вой.

54

преди 15 години

С такава песен няма да прескочим полуфиналите, ще ме прощава пича-глас, може да има много успехи обаче е трябвало малко повече да се постарае с тази, поне 2-3 парчета бяха по-качествени.

53

mitko

преди 15 години

НИКАК НЕ ИСКАМ ДА ПЛЮЯ,ЗАЩОТО ПЛЮЕНЕТО НИ ТИКА(БЪЛГАРИТЕ) ВСЕ ПО-НАДОЛУ И ПО-НАДОЛУ....МИСЛЯ СИ ОБАЧЕ ЗА КОЛОСАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ОПЕРНИ ГЛАСОВЕ,ЗА НАРОДНИТЕ ПЕВЦИ,ЗА ДЕТСКИЯ РАДИОХОР,КОИТО ОТ КУП ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЛАВЯТ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА(НЕ И ТУК,ЗА ЖАЛОСТ!!...) ТОВА Е ОБЛАСТ,В КОЯТО МИЖЕМ ДА СЕ МЕРИМ ДОРИ С ИТАЛИАНЦИТЕ - ПЕЕНЕТО.... ДА,ОБАЧЕ ОПРЕ ЛИ РАБОТАТА ДО ПОП- ИЛИ ЕСТРАДА,ИЛИ КАКВОТО ТАМ СЕ НАРИЧА.... МАЛЕ,МИЛА!!!! БЕЗКРАЙНАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ,ЖАЛКАТА ИМИТАЦИЯ НА НЕЩА Щ,СЪЗДАДЕНИ ПО СВЕТА ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ И НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО - ПЛЕЙБЕКЪТ!!!!! - ТОЗИ,КОЙТО ЗАГРОБИ ЦЯЛАТА ИДЕЯ ЗА БГ-ПОП- МУЗИКА...НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ,НО НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО НА СВЕТА,КЪДЕТО ТАЗИ ДЕЙНОСТ СЕ ПОДНАСЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НА ПЛЕЙБЕК..... ВСЪЩНОСТ,НИЩО ЧУДНО!!- В СТРАНАТА НА ВАЛЬО ТОПЛОТО И МАРИЯ МУРГИНА НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ДОБРО..... ДАЖЕ И В ПОПУЛЯРНАТА МУЗИКА.... КР.АВРАМОВ СПЕЧЕЛИ С 5-6 ПЪТИ ПРЕДНИНА ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ....ДАЛИ ПЕСЕНТА МУ БЕШЕ С ТОЛКОВА ПО-ДОБРА ОТ ОСТАНАЛИТЕ,КАК МИСЛИТЕ?!......

52

tazz

преди 15 години

До всички разбирачи и критици на музиката на Краси Аврамов! Искам да Ви кажа, че Вие докато го критикувате и плюете, в САЩ си го награждават и не случайно! А колкото до това, кой спечелил, ами аз като гласужах за Краси той спечели, Вие разбирачите стойте и псувайте и това ще Ви остане! Айде успех до др година!

51

evavlad

преди 15 години

Резултата от този конкурс е отражение на нашето ежедневие ."Човекът -глас " брилянтно се превъплати лирическият образ .Това са постиженията на преходният период след тоталитаризма .пожелавам успех на певеца ,аз не се срамувам от неговото изпълнение ,защото това е и мое изпълнение и изплнение на всички ,за разлика от Миро (Каризма ) аз отдавна съм си хвърлила БГ паспорта надалече .

50

azzzz

преди 15 години

Специално клипът е просто убийствен! Скоро не ми се беше случвало да слушам нещо толкова добро. Но сигурно, понеже песента е сложна, на живо нещо не се получава същия ефект. Дано в Москва озвучаването да е на ниво и да не се получи такова разминаване, на каквото бяхме свидетели тук. Би било жалко да се опропасти такава песен.

49

Ив

преди 15 години

Уверих се много бързо този път, че всичко у нас е нагласено.Жалко за конкурса и за участиците в него.Фалш и пародия / с изключение на гостите/.

48

преди 15 години

Все още немога да повярвам каква песен ако може това да се нарече песен спечели. Подобна тъпотия не бях слушал отдавна. Излагацията е голяма :)

47

преди 15 години

Гледах само последните 5 минути, когато този г-н Аврамов явно пя избраната песен, и се носеше такъв вой от екрана, че кучето се скри в банята.

46

panzer

преди 15 години

отново се изложихме пред чужденците:)

45

abba

преди 15 години

изпълнението на "човека -глас ",надмина очакванията ми .Прослушах няколко пъти песента и се опитах да я харесам ,но нищо не можа да ме грабне ,нито мелодия ,аранжимент ,изпълнение ,танц,мизансцен .....Не съм единствената мислеща така ,но съм работила с руски музиканти и ако "човека -глас ' си изпее песента в Москва по-малко фалшиво ,може и да мине ,тъй като няма да е единствено пеещо фалшив на този конкурс ,като например песента на Кипър "Fireflys" и тя е протежирана (вижте в youtube.com christina metaxa "Fireflys")A оъносно песента на Поли Генова ,тя е същата като на Киркоров и смятам ,че авторът на твортбата трябва публично да се извини на певицата за този гаф .

44

преди 15 години

Че то кой гледа Евровизия