31

НФБ

преди 15 години

Или някой има илюзии че след като веднъж е писал в нета не е засечен от частните МВР та на червените барони?Има ли още такива наивници?Нека слухтят!ще видят как проф. райчев манипулира социологичните проучвания!Българина ще гласува масово срещу червените барони!ДСБ и СДС излизат на политическата сцена с изненадващо висок рейтинг!Народа пак си искал Костов!не искал да експериментира с бобо...червените барони трудно прикриват раздразнението си!червената подводница Б.Б. потъва!НАПРЕД и то дава Назад!червеният олигарх хр .ковачки го уличиха и в САЩ!Единственото сигурно място е да не напуска страната иначе могат и да го закопчаят!Защо ли мургина като ключов свидетел не е в затвора/ако реши да се самоубие с два куршума или реши да не диша като друг един ключов свидетел....как ще се ограничи евентуален натиск върху тази дама от замесени лица след като си е у дома?явно това са неудобни въпроси...още един повод МВР да поиска моят адрес!

30

Bob

преди 15 години

Знаеш ли кво е компютърно престъпление? - ИЗМАМА, кражба на лични данни и на чужди пари от сметки и карти!!!Другото, за което се следи, е информация за наркомрежи и канали, взривни устройства и оръжие, за отвличане, изнудване и убийства на хора... Е, тва е!Когато има някакви сигнали или следи говорещи за подобна дейност на някое лице, тогава се пристъпва до следене на всяка дейност на заподозрения, включително тази в интернет!!!

29

преди 15 години

Xa- xa- xa-a-a!

28

Bob

преди 15 години

В САЩ е така, във Великобритания, в Германия, Франция... навсякъде... Егаси и все недоволните... Вие кво искате бе??? Така ще бъде! Ако не искате - бегайте в Албания...

27

преди 15 години

според теб какво означава компютърно престъпление защото ако си теглил филм,песен, игра,програма и тн ти си престъпник а не вярвам да си ги платил само за това че се представяш като Bob пак можеш да си СЪМНИТЕЛЕН значи вече трябва да те следят честито

26

преди 15 години

А дано! За който не знае култовия виц и коректния отговор на Айшето: А дано, ***, ама надали!

25

do 18

преди 15 години

Едни и същи са - я виж във "великата" америка - като са толкова демократични що имат камери навсякъде и антитерористични закони дето дават право да си правят квото искаш... и накрая кво? Пак най много убийства има точно там.... нищо че има и най много затворници... нещо цялата система е сбъркана май...

24

hardtechrox

преди 15 години

nz koi mevere-to ili tam nekvi agenti smeshni go izmislixa tova da se naloji ama tova si e burkane v lichnoto prostranstvo malko ili mnogo ot kade na kade nekaf si chichko s furajka - obrazno kazano shte mi chete meilite i chata i shte voaiorstva toi taka moje da razbera mnogo lichni neshto za edin chovek smqtam che ne e redno daje i chovekut da e podozritelen i tam s kriminalno minalo tova e lichna informaciq koqto kukite(uvajavanite ni gospoda policai) ne trqbva da chetat :@ :@ :D

23

преди 15 години

Пишете, Пишете в интернет,в разни форуми и тук например.ТЕ също пишат.В досиета и в списъци кой не вярва че най-правата линия е линията на правителството и кой оплюва ПАРТИЯТА и НАШИТЕ хора.Така те си оправдават заплатите.ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ,ЧЕ МУТРИТЕ НЕ ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ.Просто не знаят как.

22

преди 15 години

А как продължават да се гласуват закони в туи пусто му народно събрани като от 240 министри има няма 30-40 в залата наи много .Тези закони които бяха приети досега ако след изборите се смени правитеството трябва да бъдят анулирани час от тях .А и така и неините представители от последния протест неса в народното събрани и още една партия маи .Как тогава се гласуват тия закони при по малко 20% от капацитета на министрите.Сигурно когато се гласуват такива "важни" неща в залата има представители само на БСП и ДПС .

21

преди 15 години

za sajalenie v balgaria ne se izpolzva telefonnata mreja,v razvitite strani taka se razkrivat 80%ot prestapleniata,no u nas sim-kartite se prodavat bez iziskvane na li4ni dokumenti, podslu6vaneto pla6i samo prestapnici ,mafioti i korumpirani politici.

20

.

преди 15 години

Не знам вече кво да кажа..............

19

преди 15 години

абе защо не сложат по една полицайка в къщи та да и го н(абивам аз както ми го набиват тия нещастници

18

kalin

преди 15 години

*** и сега маниполират интернет пространството.Милиционерите го правят това!

17

Заподозрян в тежко к

преди 15 години

А скайп дори не може да се подслушва , тоест всеки е заподозрян , кой знае какво са измислили закостелите червени "умове" ... жалкото подобие на държава ...милиционерщина !

16

преди 15 години

"БСП се сетила отново за интернет подслушването, когато мрежата е станала среда за протести."Ето затова се прави цялата работа защото БСП ги е страх от народа и хората които организират простестите през интернет по този начин ще ги следят и ще ги задържат за организиране на протести за сваляне на корумпираното правителство.Искат да следят всичко и навсякаде такаче нищо да не попречи на упралението им и свалянето им от власт .Да могат да манипулират различни сайтове и форуми и с поръчкови съобщения и т.н.Всичко се прави от страх на управляващата коалиция.Защото кокала им се изплъзва от рацете а интернет е едно от местата до които те досега нямаха достъп да подслушват законно и да използват данните събрани от нета за арестуването и вкарването на някои в затвора бил тои дори и невинен но застрашаващ бъдещето на 3 ната коалиция в управлението.

15

kalin

преди 15 години

Ами то си е така.Искате да си "узаконите" безаконията.Ама голям смяхте сте.Интересно ми е,какво и как ще го доказете в съда,прокурорите ще отказват да образуват произвоства.На освание,че сте за смях!Престъпниците ще си организират безнаказано дейноста и все такива нормални за бг неща.После полицията т.е милицията била компетентна и чиста.Обслужвате интересите на мафиотите щото сте сраснали с тях.Бандит и бг полицай т.е милиционер все там.Разлика няма:)

14

Тодоров

преди 15 години

Голяма смешка....... Тъпите ченгета ще имат свободен достъп до всякакви лични неща и кореспонденции в мрежата. Някой би ли ми разяснил какво означава понятието "компютърни престъпления" ? Защото според мен, то може да означава всичко - от парични преводи до кракнат софтуер....... Заповядайте господа ченгета (или милиционери) да ми "преровите" хардовете, и ще ви посрещна със здрава бухалка........

13

Retribution

преди 15 години

Аз напълно подкрепям тези промени в закона. Считам, че са логични, защото, тъй като общуването в интернет е лична кореспонденция, смятам че не е редно тя да се нарушава, освен ако няма някакви съмнения. Субективно човешко право е правото на лична кореспонденция и никой не може да нарушава това право, освен в предвидетите в закона случаи.

12

преди 15 години

В Англия е така...Всичко се записва и подслушва, но се изпозлва само при извършено тежко престъпление. Полицай, който е изнесъл информация без да има жалба или сигнал, или който я използва за други цели, влиза в затвора заедно с началника си; дори и да няма разпореждане на началника. Там шефът му е виновен по презумпция, че не е упражнил достатъчно контрол и самите началници имат интерес, за да останат на свобода, да следят подчинените си. Ние обаче сме в Съветския Съюз.