30

.

преди 15 години

Аве толко много къртици има в ДАНС а вие ги внасяте чак от Япония..

29

Иво

преди 15 години

Е все сте недоволни. Първата /или последната спирка на Метрото е в началото на Младост 1/ до пазара/ . За да се стигне до там от Младост 2,3 и 4 ще трябва да се вземе автобус, примерно 213, 413 , 76 или 306, които общо взето минават на половин час/ забравих 305 , извинявам се/ . Ако искам да стигна до Орлов мост, Сточна гара или гара София, къде , къде по бързо е да изчакам тези автобуси/ дори и през половин или малко повече от това и да стигна до там или да взема метрото да саляза на спирка юнак или СУ и от там пеша да...? А най добре ще е да взема метрото от Младост 1 , да стигна до Аерогарата и от там с автобус 84 или 284 да стигна някъде посредата, т.е пред Спортната палата, а ат там мога да взема/......?/. Някаде около 11 часа ще стигна до работата си. Май най добре е да се кача на колата,?

28

преди 15 години

То в Петербург метрото и под морето минава и какво? Тука отделят стотици милиони за мижави отсечки, защото минавали под някаква рекичка (да не говорим, че отделят десетки милиони за вече построени отсечки). Мислех, че ако кметът продължава така и успее да завърши трите линии, метрото ни ще излезе над десет милиарда, ама споко - в последният градоустройствен план, който видях, третата метролиния, която по комунистически проект трябваше да свързва Княжево с Подуене, тайнствено бе изчезнала... а тъпите маджари тръгнали да си правят 15 линии на метрото... За темпото на строителство - явно в Мексико сити и Ню Йорк и някои други градове са почнали да строят метрата си още преди появата на динозаврите, щом имат стотици километри линии... и сега тия двамата . Бойко чeкиджията и Серго лaлугерът ще се перчат все едно са извършили най-великият подвиг в българската история...Въобще само нашият *** (за нещастие) народ може да гласува за такива *** - всеки друг народ би вдигнал революция, би уловил тия двамата и публично би ги побил на кол !!!

27

преди 15 години

БОЙКО БОРИСОВ И АРХИКТЪТ-КРАДЕЦ ДИКОВ ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ, КОЙ РАЗРЕШИ ДА СЕ ЗАСТРОИ ПАРКИНГА СРЕЩУ ХОТЕЛ "ХЕМУС" ?!?

26

леля Ема

преди 15 години

Цитат: "Мисля, че до 2-3 месеца софиянци ще имат една голяма придобивка, обещаващо прозвуча столичният кмет."Сигурно придобивката ще е ББ да се махне от кметското място.

25

преди 15 години

Без незнам откъде до къде го пускат, ама направо за мезе ни вземат вече с това метро!

24

преди 15 години

БОЖЕ,КАК МОЖЕ ДА НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КОЯ КЪРТИЦА СТАВА ВЪПРОС - БАТ СТАНЬО СТАНИШЕВ,РАЗБИРА СЕ!

23

преди 15 години

Много пари- много нещо... това с метрото уловка за софиянци ли е... гласувайте за Б.Б., а после може да го псув.те. :)

22

До 21

преди 15 години

Пуска се до СУ, а по-късно през годината СУ се връзва със Сердика.

21

rainbou1

преди 15 години

Ти си в грешка :-) Пуска се до Интерпред от Младост 1 само. След това по трасето на кака Янка :-) Н17

20

Deribei

преди 15 години

Пуска се цялата отсечка от СУ до Младост и се връзва с метро станция Сердика на ЦУМ. Тоест метрото ще бъде вече от Обеля до Младост 1, станцията на Сахаров.

19

преди 15 години

Ами така се случи, че живях в Унгария близо година, та затова знам. Но това, че ще има и метро 4 е ново за мен. Дали ще е зелено? :-)) След като си имат жълто, синьо и червено... точно червеното минава под Дунава, и ако никой не ти каже няма и да разбереш, просто се слиза много на дълбоко поз земята по един доста дълъг ескалатор. Ако не греша, цели две станции са под нивото на реката.

18

Никоай

преди 15 години

До Но. 13 Иво , защо реши , че през май 2009 ще пускат метрото от центъра до "Младост" ? Ще пускат метрото от "Интерпред" до "Младост-1" . Според мен това метро трябва да е безплатно . защото не върши никаква работа на 90 % от пътуващите от "Младост" .Интересно защо изобщо ще го пускат този участък .

17

Янка

преди 15 години

Мисля, че до 2-3 месеца софиянци ще имат една голяма придобивка, обещаващо прозвуча столичният кмет.Наистина голямата придобивка - вземам метро от Младост-1 до Интерпред , за което си купувам билет за 1 лв , после 10 мин. вървя пеша от Интерпред до "Плиска" , после вземам автобус от "Плиска" до Университета , за който купувам билет от 1 лв , след това вървя пеша 15 минути от Университета до "Сердика" , след това вземам метро от "Сердика" до "Западен парк" .И се оказва за има-няма час и половина съм стигналa от "Младост-1" до "Западен парк" , за което съм похарчилa 3 лв .Наистина голяма придобивка ! Благодаря кмете любими ! Ще гласувам задължително за теб ! Преди да гласувам ще ползувам задължително новата голямата придобивка , за да стигна до избирателната секция !

16

M.Jane

преди 15 години

аз пък мисля,че е крайно време хора които заемат длъжности като 'кмет','президент' и т.н.,да започнат да се изразяват малко по-точно когато говорят с цифри,и най-вече да престанат да бъдат 'загадъчни' защото в крайна сметка харчат парите на данъкоплатците.

15

X

преди 15 години

Какво метро? Новината е, че Бойко и Станишев заедно карат дрезината. Спорен е само въпросът Бойко ли се е качил на трамвая от "На всеки километър" или Станишев се е качил на влака на мафията или просто трамваят се е превърнал в подземния влак на мафията. Ама имаше хора, които вярваха, че Бойко и Станишев няма да карат заедно дрезината.

14

преди 15 години

Досега полуметро, догодина и цяло метро! Тези думи ББ ги е заимствал от този, дето пазеше навремето! Наистина с какъвто се събереш, такъв ставаш! Бай Тошо така ни успокояваше цели 35 годин, този ще го надмине - около 50 май хаххаха

13

Ivo-DE

преди 15 години

Докога ще се бави пускането на метрото до Младост?Колко време още ще просрочват? Трябваше да е готово 11.2007, сега ми говорят за 05.2009!!!Кой ще ни плати на нас за причинените неудобства толкова години? От 2004 няма трамвай #2 (прави се по-най-дивашкия начин - с тунел върху Дървенишкия мост). Трасето на ТМ2 можеше да го има още ако някои хора имаха няколко грама мозък в повече!Сега колко превозни средства трябва да се сменят, за да се стигне от Красно село до там? А с кола пътуването е кошмар до другия край на града.Нямам думи...

12

Даола

преди 15 години

Какво значи откриване на отсечката от Младост до бул. Драган Цанков? Може да бъде открита отсечката от началната станция до Младост - кога ще стане това ?

11

N

преди 15 години

Фирмата се казвала Сайсей.И неграмотните роми в центъра научиха че се казва ТайСей.Само екипа на днес.бг е под тяхното ниво, както си личи.