15

Петър

преди 15 години

е социално. Нищо няма да види бедния българин ако продължава да гласува за БСП и производните ѝ.Без дясно обединение няма благоденствие.Да се помирим,да си простим и да вземем властта от комунистическите мутри, пък след това - ще оправяме нещата в движение с по-силен граждански контрол. Иначе - с пиянски псувни - отново в помията. Да гласуваме за обединената опозиция, макар и с едно на ум. Вземете пример от комунистите. Прах не дават да падне върху техните ченгета и бандити, а ние само се оплюваме за тяхна радост.

14

преди 15 години

Стига сте плюли човека. един от малкото почтенни хора в парламента. Забравихте ли, че той пръв напусна НДСВ. Тикви комунистически!

13

преди 15 години

Дори не знаеш, колко много си прав !!! (този път:-)

12

кирлива риза

преди 15 години

нали ти гласуваха 20 млн. комунистите за оная глупост с "ин витрото",дето ще те направи милионер. И сега вече можеш да застанеш и срещу тях. Ти се уреди. А ти,Barton, си слънчасал или си надрусан. Ако имаш да казваш нещо смислено,кажи го. Е...б.а..ти демократа. Докато има такива ,няма да се оправим.

11

Barton

преди 15 години

Нека покажем този път на депутатите как ние можем да правим номера с КАРТИ. ПРОСТО ПРИБЕРЕТЕ ЛИЧНАТА КАРТА НА ЧОВЕК, КОЙТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ПО ПРИНЦИП ГЛАСУВА ЗА БСП!!! A той да ходи да гласува! Изгони комунист( социалист) = спаси дете!

10

НФБ

преди 15 години

във властта заедно с комунистите!за какво дясно говори?......А и какво направи за здравеопазването?Не осъзна че няма цял живот да е депутатНе осъзна че няма цял живот да рупа безплатни кюфтета Сега ще трябвао да работи на заплата от 600лв на месец или махимум 750 като завеждащ клиника!Така е като човек не е далновиденПредаде съсловието и съсловието няма да го подкрепи!

9

преди 15 години

Господин Щерев, не сте в час. Как може да се говори за дясна политика при пролетаризиран електорат. Нали и ТИ участвуваше в тормоза и разграбването на Българина. Гледай си докторската работа, един занаят - политиката, дето си нямаш грам понятие от нея, не се бъркай. Вие, царските послушковци го докарахте до тоя хал. Гладния на сития не вярва. Запомни това.

8

И те така...

преди 15 години

"Който не е като нас е срещу нас!"Това демокрация или комунизъм е?

7

BG

преди 15 години

тоя пък що не си гледа рекEта на бездетните родители с инвитрото, ами... С ушите си го чух, как предложи да не се лекуват раково болните, щото и без друго щели да умрат!

6

BG

преди 15 години

тоя пък що не си гледа реката на бездетните родители с инвитрото, ами... С ушите си го чух, как предложи да не се лекуват раково болните, щото и без друго щели да умрат!

5

чичо лелин

преди 15 години

И кво!?Те ли ще гласуват вместо нас!?:)))

4

БНД-п.е.д.е.р.и

преди 15 години

Мекерета продажни. Свърши манджата в НДСВ и сега търсите от къде да папката пак. Айде марш ***!

3

umen

преди 15 години

Tozi nebe6e li ot upravlqva6tite:)Sega vi PROPOVQDVA moral i cennostna sistema dori 6te ni kaje pu4itelno..ne se li koalira6 s nas DESNITE si mrasen komunist:)))))lelee tiq o6te si mislqt 4e v BG samo tapaci ot poslednite 20 godini i nqkoi 6te im se varje.SMART ZA TIQ CINICI I LICIMERI!

2

liktor

преди 15 години

Без вас обаче в дясното управление - вие бяхте 7 години на власт !ДСБ,СДС,РЗС...но без вас !

1

преди 15 години

какво е бнд и какво правят в парламента? не си спомням да е имало такива...тези откъде се пръкнаха? били ли са в листите?