29

преди 15 години

Яяяя тоя сизинчо каква мазна,дЕБЕла *** билл. Гъци гъци :)

28

сиси

преди 15 години

това е активно мероприятие на дпс.разпасаха си пояса и тоя мюмюм дебел има наглоста да говори.дори продажният съд го осъди.време е да ви изхвърлим не само от власта продажна пасмина. ДО ГУША МИ ДОЙДЕ ОТ ТЕЗИ ТУРЦИ

27

преди 15 години

aaaaa.. sprete da mi triete komentarite! Glasuvaite .. tova ni e ZADULJENIE.. neka ne idvat turci ot TURCIQ da ni opredelqt sudbata,a nie da ne murdame ot divana da si pusnem bjuletinata!

26

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

toi e opisal vsi4ko to4no i podrobno koi upravljava sveta.

25

Bulgarin ot Germania

преди 15 години

hora ima i ot privarzenicite na ATAKA. Vjarvam, 4e kolkoto ATAKA sezasilva i raste, tolkova po she se "oshlaifa", postepenno i "ednona4alstvoto" shte otmine. No saglasete se, 4e na tozi etap njamadruga nacionalisti4eska sila v Bulgaria ot tozi razmer, kojato da ima shansove da promeni neshto. Zatova poddarzaite ATAKA, kolkoto sme pove4e, tolkova pove4e shansove imame da "oblagorodim" tazi partija, kato zapazim cennostite.

24

dino

преди 15 години

BRAVO NA 23.JALKO SAMO,CHE BALGARITE NE SA OSVEDOMENI OTNOSNO ISTINSKITE PRICHINI ZA TEHNITE NESPOLUKI,A TOVA SA EVREITE ,TEHNITE PARI I JELANIE DA GOSPODSTVAT NAD NEEVREISKITE NARODI.

23

X

преди 15 години

Не вярвам ДСП да спонсорира Атака, по вероятно е Мулти да спонсорира и ДПС и Атака, две маргинални партии, които общо ще съберат 10-15 процента - достатъчно за представителство на мафията във властта. Ако е вярно, че Шалом им плаща - това обяснява защо са карикатура на националисти. Шалом не биха платили на истински националисти, защото първата задача на истинският националист е да изчисти мафията от страната си, а евреите винаги са вързани с мафията, чрез която успяват да манипулират политически и да източват икономически страната, в която живеят.Възгласи като "евреите, *** ***" принизяват идеята на национализма, не може истински националист да се забърка в *** каша в европарламента, това може да се направи само от карикатурни герои. Националистите искат да променят, да направят, да поправят, да създадат неща, така че българите да живеят по-добре. Не може национализмът да се свършва с крясъци - "виж кой грухти!" Към кого е насочено това - към първосигналните - интелигентните хора, които биха могли да изпълнят една истинска националистична програма ще са отвратени от Атака, но сигурно това е целта на спонсорите от Шалом. Защото за евреите не е страшно да ги направиш *** - това ще им даде нови козове да изнудват света - за евреите е страшно да се покаже подлата им, крадлива и паразитна същност, която ще смъкне ориолът им на богоизбран народ, който винаги е бил жертва. Ще покаже на самите евреи, че не бива да се чувстват по-велики от останалите, че светът няма нужда от богоизбрана или свръх нация, която да му показва как да живее, че светът се състои от много етноси и групи, които по свой начин разбират и търсят щастието си и най-важното е да се спазват моралните норми и законите, за да могат всички да се чувстват максимално добре. Ролята на истинския националист е да поведе своя народ именно към неговото специфично щастие, но не и за сметка на щастието и възможността да живеят други групи и етноси, като националист трябва да уважава и националния интерес на другите - националният интерес е различното, специфичното за групата, онова което прави животът й пълноценен. Национализмът е обратното на унификацията, стандартизацията, подреждането на живота по стандартни правила - Макдоналдс, Кока кола, холивудски филм, американски /еврейски/ ценности, вкарали хората в универсалния капан на финансовите интереси на стандартизацията и масовото производство с цел контрол и трупане на нови капитали. Но всичко това едва ли стига до циментираните мозъци - таргет група на Атака - "Виж кой грухти!"

22

преди 15 години

по всички медии Атака има процент под ДПС. Е това е вече за съд. Фалшиви прогнози , може би да подготвят народа за едно евентуално купуване на изборите. И аз съм за Атака

21

преди 15 години

Гласувал съм и пак ще гласувам за АТАКА.

20

gandoni

преди 15 години

Това е старото изкуство на комунистическите номера , заради което по комунистическо време са лежали по затвори и са избити много невинни хора . Ето ви някои от тях : - лекичко да пуснеслух , да плюеш зад гърба , да набедиш , да оклеветиш па макар и да си платиш глобата за това... , но по важното е да си постигнеш целта ... задайте си сами въпроса , защо тройната коалиция не пести никакви пари и прилага тия стари приоми срещу партия АТАКА и СИДЕРОВ ? Защо не ги прилага срещу другите партии , а само срещу партия АТАКА ? Нека не забравяме , че АТАКА е млада партия , досега не е вземала власта в ръцете си и за голяма жалост на тройната коалиция , не могат да я обвинят и в корупция .

19

преди 15 години

АТАКА Е ПАРТИЯ НА ХОРА ОТ БИЗНЕСА.ХОРА С МНОГО ПАРИ.ХОРА,КОИТО ЗНАЯТ КАК СЕ РАБОТИ И КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ.НЕ КАТО БАТ СЕРГО,ДЕТО НЯМА ЕДИН ЧАС РАБОТА ДА ГО ВИДИМ КАК ЩЕ ЗАБАТАЧИ ЕДНА СЕРГИЯ С ДОМАТИ ЗА ДВА ЧАСА, А ИНАЧЕ ТРЪГНАЛ ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВА.ТОВА,ЧЕ ТУРЦИЯ ФИНАНСИРА АТАКА Е СМЕШНО.ТОЗИ ВИЦ ГО ПРИКАЗВАТ ОТ МНОГО ВРЕМЕ С ИДЕЯТА ЕДНА ЛЪЖА КАТО СЕ КАЖЕЛА 100 ПЪТИ СТАВАЛА ИСТИНА.ПЛЪТНО ЗА АТАКА НА ИЗБОРИТЕ.

18

преди 15 години

Разбира, се че финансирането на Атака е съмнително и хипотетично, за разлика от обръчите от фирми, който хич не са съмнителни и са съвсем ясно обявени от самия лидер Доган.Да не говорим за останалите ояли се партии и политици.Каквато и конфигурация да има следващия парламент, Атака трябва да е там.Нужна е, във всяка страна има подобни партии.Без нейното присъствие кротко щяха да си подредят пъзелчето, а не да разиграват пак сцени от рода на "кой бил *** и какво щяло да се случи ако някой застане на една ръка разстояние".Също и шоута за "качествения матреал".

17

Реалист

преди 15 години

Няма спор, че Атака има повече от съмнително финансиране. Има отделни факти, че пари пристигат в партиината каса от съседни страни, от съмнителни бизнес кръгове, от ДПС и дори - от еврейското дружество "Шалом - България". Сами се сещате, че тия пари се дават, за да имат след това влияние върху депутатите на Волен! Да не говорим ,че Волен навсякъде по места уволнява служителите си и гони членове - и слага на тяхно място свои близки или бизнесмени със съмнително минало. целта е ясна - не да работи за идеите, в които вярват гласоподавателите му, а за да вкара своя вярна дружина във власта. Аз не подкрепям атака и няма да гласувам за тази непатриотична партия!

16

Теодор

преди 15 години

като стадо овце сте.. ? вярвате ли че са го глобили ? хаха нещастници .. много ясно че атака се спонсрорива от ... ама тука ви въртят както си искат, защото и за *** не ставате.

15

АЗ

преди 15 години

АТАКА ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАСАМО ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ ЗА БЪЛГАРИЯГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА

14

преди 15 години

Опредлено гласувам за АТАКА с две ръце!

13

преди 15 години

6te glasuvam za ATAKA.

12

petar

преди 15 години

Pak sa oredi,samo GERPBoyko pone e majko mom4e ne impotenten p.....l kavi Volena

11

petar

преди 15 години

gledayte filma mnogo dobar v zamunda e,po temata mnogo para

10

-

преди 15 години

Ако не е казал всичко то поне се опитва да докаже че и ДПС финансира АТАКА с 7500лв.