121

Даниела Тодорова

преди 15 години

Че лошият *** материал налага брутален геноцид над българското население?Или, че лошият турски материал е супер - организиран и под строй марширува към избирателните бюлетини на ДПС?Или, че любимите ни родители-пенсионери всеки път ни налагат избора си за най-добър плитически безхаберник?Та в кой точно момент преувеличи Борисов, че не мога да се сетя...?

120

преди 15 години

абе делете се вие на всякакви-бели,черни,руси,с дълги крака,с къси крака,с черни очи,със зелени и всичко останало.онези горе си делят вашите пари.то тва е идеята---ДА ВИ ЗАНИМАВАТ.

119

преди 15 години

айде кажете че *** не са най - хитрите. излязоха по умни от всички останали. глупавите пенсионери си знаят за бкп-то. нищо че не им стигат пенсиите. турско говорящите и повечето мюсюлмани си гласуват за дпс-то - нищо че са най бедните и гладните в цяла България. младите си гласуват за десни партии, но 2 дни след това емигрират. тези, които най - много се оплакват от всичко, въобще не гласуват. тези, които по принцип не знаят какво да правят, се улавят на някоя нова вълна - я цар, я жорж ганчев, я волен, я бойко, я нещо друго...а ***, *** - те знаят, че по традиция никой нищо няма да направи. и се продават..продават прескъпо. не само за изборите...правят така, че никой да не ги закача и после...от едните издействат еврофондове...от другите - опрощаване на дългове...от третите - затваряне на очите...така са живели...с векове...при българи, гърци, немци, османци...и винаги са мамели управляващите...евала на ***...след време ще ни се иска да сме като тях...но няма да можем...

118

преди 15 години

Не е важно колко матреал ще оплескаш. Важно е да има кой да чисти подире ти.

117

преди 15 години

И тя е не толкова горчива, колкото може да стане опасна ситуацията в близкото бъдеще! Да се замислим върху посочената статистика и да търсим решения!

116

преди 15 години

Какво плюете *** и турците като 90% от вас слушат *** и турска музика и хвърляте гюбеци и кючеци; пеете си 'доко,доко'; 'хепи бърфдей дагарадагара' и есил дюран? какво се вайкате, като тъкмо вие, големите 'българи', които спряхте да се жените официално и живеете 'на семейни' начала, правите деца - като ***? какво се смеете на турците, че ядат кебабчета и свинско, като вие, голееемите християни, пиете като прасета по Коледа? Какво недоволствате от пенсионерите, като половината от вас чакат 'бурканята *** селу'? Да, принципно пожарникарят е казал истини - обаче той самият има ли право да ги казва? И той по - добър материал ли е?

115

pi-er

преди 15 години

Че той Бойко нищо лошо не е казал,просто безидейните маломозъчни пак на негов гръб си правят пи-ар.*** са си ***,турците -турци,а пенсионерите-Б.Б. не е казал че са глупави,а че гласуват с глупост.Последните 600 год. показват,че сме лош материал,ДА. Ама като гледам настроението,още 600 можем така да караме.Та ако Б.Б. е прав-ГЕРБ печели.Ако загуби,значи пак е бил прав-кофти матриал,бате.

114

преди 15 години

116 общото е че изброените типажи нямат собствено мислене а гласуват както им нареди и повелява партията. С други думи Доган всеки ден по едно убийство да прави, турците пак за него ще гласуват. Пенсионерите и от глад да умират пак за БСП ще гласуват. А *** каквото ще да става ще гласуват за този, който им плати повече.

113

?

преди 15 години

Какво общо имат *** с пенсионерите и турците с ***... ?

112

преди 15 години

Типичен тепигьоз!

111

марин

преди 15 години

Младото поколение не може да управлява страната, защото старото е твърде многобройно, а турците винаги гласуват за бизнесмените от ДПС, така че ще си останем в .

110

уеи

преди 15 години

малко късно прочетох коментарите във форума,

109

ажда

преди 15 години

Аз съм туркиня с висше образование, родителите ми ме изучиха с много лишения от тяхна страна. Аз завърших университет, а брат ми неможа не защото не искаше, а защото нямаха възможност нашите да го издържат. Кажете ми сега Б.Б аз туркинята с висше образование за къде съм??????????? Не се чувствам като *** за България!!!! Убедихте българският народ, че не ви сече акъла за политика - ще си останете един пожарникар и охрана на Т. Живков.

108

преди 15 години

Този пишман ерудит щеше да изнася лекция в Харвард.Спряха ли го или сам се усети, но щеше да е голям резил.

107

преди 15 години

България за всички,всички за България.ако чуете този лозунг от някой политик дайте вот за него.другите не милеят за вас,които и да са.

106

преди 15 години

Поздравявам Бойко, че има смелостта да направи такова изказване.Това е горчивата истина! И да не ми казват комунистите и дъртите комунистическите пенсионери, че разединявал нацията, защото изобщо не съм "нация" с ***, които за разлика от нас, винаги имат права и все са им нарушени. Пък не съм "нация "и с ДПС-арската върхушка, която се е самозабравила в грабежа и претенциите си. И ако някой защитава този "качествен материал", значи е от неговите среди.

105

преди 15 години

Изказването на Бойко е очевадна истина. Аз съм пенсионерка(все още" млада"), с много добро образование. Но след като извадим от застаряващата ни нация пенсионерите и *** ( от последните са пропищели и страните от Европа), които са купувани и убеждавани да гласуват за БСП,турското малцинство,което макар и честно и работливо, е насилено да гласува за ДПС, неуката работническа класа ,децата, младите хора, изнесли се да учат и работят в чужбина - какво остава? Шепа по-младо поколение,образовано и реализирало се в страната ( по случайност), което е безсилно да промени статуквото. Е, къде е тогава качествения потенциал?

104

преди 15 години

Тва часовата разлика предизвиквала ужасни неща.В София материалът също ли е с лошо качество? Марк Твен има разказ в който показва как на оня свят всеки се занимава с това което му е призвание и царяла пълна хармонич.Та човека си каза, че не му е работа да се занимава с политика, но Р. Петков го принудил.

103

преди 15 години

Първо се научи да пишеш, детенце и тогава обсъждай политическия живот в България. На твоите години едва ли разбираш какво точно се случва в страна ни и до къде сме стигнали. Вместо да вървим напред, управляващите ни ни дърпат само назад. От това, което си написал, разбирам единствено това, че дори не знаеш и чист български език. Можеш само да благодариш на Бойко Борисов, че иска да даде възможност на младите и докато пораснеш и завършиш ще имаш възможност да живееш спокойно в родината си. От мен един съвет - учи си уроците и остави политиката на хората, които я разбират!

102

Бончо

преди 15 години

нищо обидно няма да те нарекат турчин, ***,пенсионер или каквото и да е друго- стига да е истина. Обидното е да те нарекат некачествен материал,с които разполага ГЕРБ / Господи ела и разкарай *** - б.а. *** на София/