93

пенсия

преди 15 години

ЕЙ ,луд умора нема.Този път едвам ли.Лъжете та чак си вервате. Но една страна е хубаво да се натягате за следващия парламент,така повече хора ще активизирате и мотивирате да отидат да гласуват против вас.

92

БСП

преди 15 години

Нагъл или не,това е положението!Можем и го правим!Правете и вие,що хленчите!?

91

възрастен

преди 15 години

Не ми търси грешките ,бе л.а йн.о ***. Грешката е ,че много рядко поглеждам ,а буквата ш и щ са съседни. Шматарок.Да го ту..р.а на целия ти женски род до 9-то коляно.То не се знае кой смърка наркотици-90 на сто от пишляците като теб-отворко.

90

Лосто Мостов

преди 15 години

Браво Костаки, най-лесно било да се обиди народът, по-трудно ли ти беше, когато го постави в кавички. Цинизмът не е присъщ само за Борисов, май се гледате в едно огледало!

89

liktor

преди 15 години

Мили дедо,неграмотен си изглежда/освен че не знаеш какво е ликтор/,помоЩно се пише ,а не помоШно.Приеми няколко ПОМОЩНИ съвета /не са против Алцхаймер /.1.Смени си опиатите,сегашните определно ти действат зле.2.Смени си и дилъра !3.Не излизай без придружител /иначе може да се озовеш в Северна Корея или Куба и тогава и Саркози не може да ти помогне/.4.Ако след малко ти позвънятна вратата двама санитари с бели престилки,усмирителна риза и носилка ,не им отваряй в никакъв случай!Извикай няколко пъти :"В Русия съм,в Русия съм " и те ще си отидат...

88

пенсия

преди 15 години

Ще вземете някой чатрафилест,на босия цървулите. Така крадохте с другите от тройката ,както никой до сега.Ашколсун.Стига сте баламосвали. Не ми харесва вашия социал капитализъм. Нито сте рак ,нито риба,нещо като л..а .й о. Народа ви намрази покрай царчето и фесът,така ,че ще има да взимате.

87

сети се

преди 15 години

Много ти е "чуждестрандалийско името"Ако си баба,лесно ще се разберем под одеалото.Я ми го поясни Ликтор,поражда асоциация за ликвор/ медицински термин/.Абе да не си избягал от помошното училище?

86

БСП

преди 15 години

Форумите са полезни!Показват, че има свобода на словото!И всеки дрънка квото му дойде!Ако пречат-ще ги затворим,колко му е!Така че,ръчкайте огъня,а на изборите ние пак ще вземем власта!Трябва да има полза и от вас,нали!?:)

85

liktor

преди 15 години

Дедо ,ти изкърти мивките,ти направо изцикли паркета ...Провери какво е ликтор ,та тогава да си поговорим...Или не си чел внимателно нещо...:))))))))))))))

84

преди 15 години

С Бойко може и сьс Станишев "тоже",нали ги е родило червеното знаме.Нищо ново на хоризонта.Няма измькване от червената мьгла.Тези,са ясни.Имаха жьзможностда направят нещо.Видяхме ги.

83

десебееееее

преди 15 години

А като се събудите-краката ви отвити!:))

82

мног е видял дедо

преди 15 години

Оле ,ми ти си един 13г хлапак. Я бегай от тука да си учиш уроците.Ти ще учиш дедо си "как се правят деца"!

81

liktor

преди 15 години

Дедо,ако не си бил включен в списъка за море през декември,аз не нося вина,повервай ми !Напук на всички доброжелатели ДСБ ще е в управлението...Не си малък вече ,мноого добре знаеш ,че съдбата на България ,/за голямо наше съжаление/от доста време се определя от чужбина/за рубежом/abroad.Та не току- така Батман се е влюбил в Костов баш сега и е осенен от мисълта да прави десни коалиции.Просто управляващите се *** и на международно ниво/пак съ изложихми прид чуждинцити,дет' съ викъ/!А ликтор съм от 1996г....

80

Веско

преди 15 години

То е ясно , защо след изборите за да може да извива ръце.Гласувайки за Костов вашият глас ще отиде на вятъра.В ГЕРБ е истината и последната надежда, дайте им шанс.Бойко е прав едните гласуват като при тато за когото им наредят другите си продават гласовете , атези които не гласуватсе носят като торби по течението.Затях говори той.

79

преди 15 години

Тая баба столетница - БСП в момента и правят клизма ,че нещо ауспуха и е задръстен- от социал-капиталисти .

78

преди 15 години

В България има само една партия-БСП!Всичко останало е пълнеж!

77

червен памперс

преди 15 години

И свинаров,и надето,и мозер,и ссд...Всички ги тресе голям мерак за парламента!:))

76

liktor

преди 15 години

Може и да си прав ,неочаквано ще е за мен например БСП да не влезе в Парламента....Ама пак не се знае..:))))))))

75

дедо ти бивш СДС

преди 15 години

Тези стакмистики си ги наври там дето слънце не огрява.Ще бъда много щастлив когато след 4 мес. се видят резултатите от изборите. Ами всички бивши ще сте аут,за мое съжаление. Ние не сме го забравили бившия преподавател по политикономика.С тези приказки може да баламостваш хората които по време на 10-ти са били пеленачета или са били в детската градина.Не ,че не искам СДС да влезе в парламента ,но не със тези компреметирани стари муцуни.Ти не си ликтор ,ами си ликвор,така ти по-приляга.

74

Neon Knight

преди 15 години

Това, че един път е успял, изобщо не е гаранция, че ще успее и втори път! Все пак не всеки ден е Великден. До изборите има достатъчно време, за да поемат нещата в посока, каквато най-малко сме очаквали.