20

тео

преди 15 години

е ТЕОКРАЦИЯ. А Западната я наричат ДЕМОКРАЦИЯ, макар да няма нищо общо като съдържание с първообраза, който са влагали в древна Гърция. Така че, ако не сме доволни от СЪВРЕМЕННАТА ДЕМОКРАЦИЯ има алтернатива - ТЕОКРАЦИЯ. Глобалните сривове, които се стовариха и тепърва ще се стоварват върху света говорят, че ТЕОКРАЦИЯТА *** на вратата на цивилизацията. Е, в Иран е на база на Исляма, но има шанс при нас да е на база на Християнството. Разбира се, Християнството е омаломощено, защото световната и местните политически върхушки водят борба са смазването му от много години, но за сметка пък на това Ислямът им се изплъзна - след двайсетина години половината от населението в Европа май ще е мюсюлманско.

19

Louis Logic

преди 15 години

Джангалите не си играят , нема 5-6 , но ако човека не е виновен наистина ? Защо не ги привикат тия от фирмата да обяснят , защо си траят толкова време и да се провери , каква е работата , а не да ни правят новина , че ще екзекутират някой или следващата , че са го екзекутирали , а инъче за законодателството им , кво да кажа ... те за тва като успеят да се чупитат оттам почват да вилнеят , познавам една иранка , с която учхме заедно , тя ми каза че не им давали да си изрусяват косите дори , е откъде накъде некъв брадат *** ще ми казва кво да правя с косата си ?

18

Онбашията

преди 15 години

човече жалък си. не знам за какво се мислят иранците, ама ти за какво се мислиш?

17

преди 15 години

Алоо до тези коментари дето казват, че шофера не е знаел за наркотика. Абе вие нали не смятате че българи изнасят дрога за иран? ПО скоро наркотика е натоварен от иран за българия. Нали се сещате, че шофера добре е знаел кво вози??

16

преди 15 години

Не е заразил нито едно иранско дете с вируса на СПИН! Дайте лентичките, имаме национална кауза вече! Няма значение кой колко краде, че минималното заплащане на час е далеч под 10лв, че милиони избягаха завинаги зад граница и т.н. - важното е да имаме кауза!!!

15

Лиляна Петрова

преди 15 години

Пет месеца се мълчи по случая!

14

Онбашията

преди 15 години

ами има си процедура за такива случаи - изпраща се протестна нота, така се прави когато истинска държава потъпче правцата на някоя импотентна демокрацийка. жалко наистина че нашите посолства не са заринати от протестни ноти, но и само да гледам че не всички по света са загубили ума си пак ми е кеф.

13

Един луд

преди 15 години

Хора аз съм работил в Кувейт и мога да ви кажа че законите в арабският свят са жестоки за всички не само за чужденци,,,примерно за алкохол или аналгин в Кувейт може сериозно да си изпатите ...интересното е когато пристигнат арабите тука ,никакви закони не спазват ,много обичат свободията

12

преди 15 години

А защо фирмата за която е работел не се е намесила и не е предупредила българските власти за случая? Може тя да е виновна а човекът просто да си е изкарвал хляба, без да знае какво точно превозва!

11

Зико

преди 15 години

Как може бе... Това е БЪЛГАРИН, наш сънародник, потомък на Аспаруха и Крума Страшни, тея иранци за кви се мислят ве...Дайте да се вдигнем всички пред посолството им и да ги пометем...Къде им е адреза на посолството ве...БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

10

преди 15 години

Ами ако някой друг е сложил наркотика и шофьора не е знаел?Той не е 24 часа в камиона .Фирмата защо е мълчала?Или някой от фирмата е вътре в играта?Сега шофьора ще съхне на бесилката,а някой в България ще си живее живота със спечелените от наркотика парички.Няма начин нашенец да не му е направил мръсотия.Това ни е в кръвта.

9

преди 15 години

ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА СЪДБАТАСЛОЖИЛ СИ Е ГЛАВАТА В ТОРБАТА,ДОБРЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ГО ХВАНАТ.

8

преди 15 години

И в България е било така и в целия свят е било така, просто в Иран не е дошла демокрацията за да донесе благоденствие, наркотици, проституция, хазарт и други постижения на Запада!

7

преди 15 години

Ех кога ще ги стигнем Иранците.....

6

osmi

преди 15 години

SEGA PARVO MALKATA GLAVA SHTE REJAT SLED TOVA GOLIAMATA GLAVA..

5

преди 15 години

как да го съжаля този мой сънародник, като заради такива като него, имиджа ни на народ и държава е като имиджа на една тоалетна?????

4

АЗ

преди 15 години

И сега ще почнат едни обвинения, че Държавата не прави нищо за да го освободи и едва ли целия български народ е виновен че той се е полакомил за пари. Всеки знае, че там не си поплюват и не са премахнали смъртното наказание и не искат децата им да са наркомани, за разлика от нас.

3

преди 15 години

Свободата и демокрацията са за осъзнати хора с висок морал, акo хората не са досигнали до това състояние подобни закони май са задължителни....

2

преди 15 години

.........да се възхищаваме от законодателството на Иран.Ако и в България имаше такъв закон, ние щяхме да сме на изчезване:-)

1

Кубрат

преди 15 години

Тези,явно,имат по-добро и некорумпирано правораздаване от нашето!