161

анонимен

преди 15 години

защо лудите не са в лудниците, а са навсякъде?спрях да пътувам с ВГжелезниците, заради пожара във влака, ограничих и дългите преходи с личния автомобил заради "пияните фигуристи", сега вече ще пътувам с "БИОМЕД"заедно с цялата рода за кураж, не излизам след 20 часа заради *** набези по улиците ,ами то най-добре да направят лудници за обикновените българи ,че поне изолирани да се чувстваме спокойни- решетките са навсякъде погледнете -блиндирани врати, аларми, живеем в някакъв хаос и кошмар.пълна анархия....

160

---

преди 15 години

Кой им дава оръжие на охранителните фирми почти всички от тях са изперкали личи им от първ поглет.Разоражаване на всички такива организаций.

159

преди 15 години

Това е един от форума на нюз.бг, подвизаващ се под псевдонима АТИЛА!!! Това е самата истина, ужасен дразнител и безпардонен човек, заради което беш изкл от ***! Всеки може сам да се убеди като провери! Лъжа няма! От Севлиево е!

158

преди 15 години

Сега ще изкарат човека най-големият терорист в държавата,а истинските терористи - олигарсите,мафиотите,мутрите и политиците ще пият уискито си и ще се присмиват на овчедушния народ,който ги търпи.

157

преди 15 години

do tam 6te ni dokarat tezi xora pisna ni na vsi4ko ot korupciqta i bezakonieto koeto cari tezi koito sa v momenta v parlamenta trqbva da b1dat iztrebeni vsi4kite do edin i vsi4kite im vblizki i rodnini nqma opraviq

156

Oesterreich

преди 15 години

JIveia v 4ujbina i takiva raboti kato v Bulgaria,nito stavat nito sa stavali nito shte stavat.Razo4arovana sam do bolka ot Bulgaria i ot cialata BG...prav e 4oveka,i sam sigurna ,4e naistina nikoi tuk ne mu e obarnal vnimanie.POliciata sa samo glupaci tam,korumpirani *** bez obrazuvanie.....prokuraturata da ne govorim.Abe narodeee spasiavaite se v 4ujbina,v Bulgaristan polojenieto e ujasno

155

BF

преди 15 години

Според Закона за МВР срещу човек,взел заложни(ци),може да бъде употребено всякакво оръжие,без предупреждение и без да се щади животът му!!!Ако аз или мои близки попаднем в такова положение ще търся всяка възможност за убиването на терориста за да се знае,че който заплашва живота и здавето на невинни хора рискува собствените си такива!

154

Sayman

преди 15 години

Абе на мен ли така ми се струва или май някой е кешил малко повече на беден човек за малко отклоняване на вниманието от случващото се в държавата. Тези постановаки на полиция и ТВ е много съмнителна, поне да бяха измислили по реален сюжет. ЛАЙЦИ .....

153

преди 15 години

В момента живея в този малък гаден град, любопитно ми е да видя дали го познавам тоя.

152

kika

преди 15 години

podkrepiam 122

151

преди 15 години

Учудвам се, че това не стана по-рано!Контролът върху автобусните превози, пътниците и багажа от години е толкова слаб, че трябва да се радваме че не беше сериозен терорист и че всичко се е разминало леко. Останалото няма кво да го коментираме, медиите си имат занимавка за следващите няколко дни и политиците поле за ПР..............

150

преди 15 години

Айде защитавайте го още.. Излезе че си е някакъв лабилен безделник, а вие големи сълзи и суполи хвърлихте.

149

простак

преди 15 години

Батковците ЛЮБОВЧИИ го чекат у килията като бъбрече!На кой ще му е сестричка,на кой-гадженце,на кой женичка!....

148

преди 15 години

СВОБОДНИТЕ ХОРА НОСЯТ ОРЪЖИЕ, РОБИТЕ - НЕ.

147

преди 15 години

До лудос ни докараха...

146

jako

преди 15 години

това че всички мнения бяха прибързани от чули недочули, не значи че се отмятам от думите си за правосъдната ни система и шуробадженащената в правораздаването ни и политиката!!!Днес може да е някакъв си исперкал тип, но утре ще е вече някой който наистина не е издържал повече! Тази свинщина няма край!!!

145

Iosif

преди 15 години

Vsi4ki pred parlamenta-blokirane na plo6tada s koli i prevsemane na sgradata s orajie i ot tam ve4e obesvane na depytatute i upravnicite pred parlamenta.Napred!

144

преди 15 години

Какво си се разпенил пък ти бе, че и кълнеш долно. Я по-кротко, всеки разсъждава различно, ако всички действат като тоя какво ще стане. Вие още малко национален герой ще го изкарате. Като е толкова смел, защо не е отишъл в *** му село и да се разправят, ами ще отвлича невинни хора. Знам че държавата ни е абдикирала ама какво така ще се оправи ли.

143

преди 15 години

лека полека филмовите сценарии се сбъдват реално.труден и несправедлив е животът в българия.болката и разочарованието едва ли биха се излекували само от психолог.

142

преди 15 години

БТВ за поред път показват че са аматьори и търсят само финансова изгода от всичко