137

kalin

преди 15 години

Инспекциите показаха едно ..международни при това.Да годни са за експлоатация ...но не и безопастни.Лъжете...много лъжете!

136

работещ в аец

преди 15 години

АЕЦ е напълно безопасна това показаха всички проверки на най високо ниво Но понеже ЕС не иска да си признае че затвори реакторите по икономически и политически причини заедно с помощта на три престъпни правителства затова сега ги е страх от живата истина Хора ние в Козлодуй също имаме деца Не се притеснявайте АЕЦ е по сигурна отвсякога в нея работят отдавна изградили се специалисти малко време остава докато заработим и тогава ще затворим устата и на ЕС и на многознайковците Нека всеки да изказва мнение по въпроси от неговата компетенция а не по типично български нна всяко гърне и мерудия

135

водач на МПС

преди 15 години

Не ги рестартират,а ги реституират!Лъжереститутите!

134

преди 15 години

сметките са криви, горивото за реакторите 3 и 4 е рециклирано и няма да стигне и за месец

133

iavor

преди 15 години

Вече ми писна! не можете ли да разберете, че от тези реактори ПАРИ НЯМА ДА ИЗКАРАТЕ! Първо няма кой да ви купи тока, второ ще платите толкова неустойки по договорите и толкова официални и неофициални наказания, толкова рестрикции по други линии, че ще сте поне на двойна загуба. Ес не може да си позволи да остави някакви *** да се подиграват с присъединителните клаузи, при най-малкия опит да клинчиш и да се циганиш бие през ръцете. И как иначе, нали трябва да има дисциплина. И погледнато откъм моралната страна, опитите за пускане на спрелите реактори си е чисто малоумие. Не може да искаш да те приемат насериозно, ако с лека ръка се отказваш от обещанията си.

132

преди 15 години

пияните руснаци доставят рециклирано гориво за реакторите в аец козлодуй и се реализират корупционни схеми

131

преди 15 години

пускайте 3 и 4 реактори-бомби и после ще пращаме до живот компенсации на жертвите в Румъния

130

Димитров

преди 15 години

Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 12 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".11.Банкрутирали предприятия-в тово числоКремиковци и Балкан.12.Фалит на Банки.Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута 1.70 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара.4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5.Средна заплата 250 лв = 147 долара.6.Средна пенсия 130 лв = 76 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.11.Бърза приватизацияна на банкрутиралата държавна собственост.12.Оздравяване и приватизация на банките.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.

129

Борис Бойков

преди 15 години

***,с множествено разклонение на личността си ти ,друже.Ще те помоля да се спреш наистина,ставаш леко инфантилен в изказванията си,което показва ниската ти обща култура,слабо ниво на владеене на родния си език,и недостатъчния набор от изразни средства с които да изразиш мисълта си.

128

преди 15 години

Незнам въобще как могат да си играят с ЯДРЕНИ реактори..

127

преди 15 години

Дедо е баща ти ,ако го знаеш кой е.Ти си май изтърван от 4-ти километър или изписан с подобрение. Ходи на п..ка си м...на.Ти ще ми казваш. Ай сиктир саламурник.

126

преди 15 години

Дедо,спри да се дразниш с хората.Наистина си много *** май,а???Да не си отроче в резултат на зъвкуплението между сестра и брат?Айде не пиши повече,и без това си супер смешен.

125

cv

преди 15 години

НАЙ-ПИСЛЕ Е ОТКРИТА ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРОГРАМА, ЧРЕЗ КОЯТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРА......."От: Анонимен - greenpeaceзатваряне на 5 и 6 блок в аец Козлодуй и спиране на строежа на аец Белене..."НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО...За наказание на Руснаците се отказваме напълно от газ им..., после затваряме Нефтохим - Бургаз, защото е екологично-руско-мръсен..., после затваряме и тецовете - заради озоновата дупка... и за пълно съвършенство забраняваме всички двигатели с вътрешно горене..., от самосебе си се разбира, че затварянето на АЕЦ е априорно условие за просперитет, а всички язовири се взривявят..., защото нарушават вадния баланс...И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ЩЕ НАСТЪПИ ТАКЪВ ПРОСПЕРИТЕТ..., ЧЕ И АБОРИГЕНИТЕ ЩЕ НИ ЗАВИЖДАТ...!!!А ФРАНЦУЗИТЕ ЩЕ РАЗДАДАТ НА ВСИЧКИ НИ ОРДЕНИ НА ПОЧЕТНИЯ СИ ЛЕГИОН...

124

преди 15 години

Момче е на *** сина. Бутни си някой чатрафилес там гдето слънце не огрява.Пий си хапчетата редовно,че много сте и *** пуснати "божда".

123

българин да се нарич

преди 15 години

72. - 11:20 - о неразумни юроде. . .От: jТРЕБВА ДА Е ЯСНО: ЗАПАДА НИ ПРИЕ В ЕВРОПЕИСКИЯ/ЕВРЕЙСКИЯ/ СЪЮЗ ЕДИНСТВЕНО ПО ДВЕ ПРИЧИНИ:1.С ЦЕЛ КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ПОСТОЯННО ИЗТОЧВАНЕ ПРИМЕР ЮЖНА АМЕРИКА И USA.2.КАКТО ТЕ СЕ ИЗКАЗВАТ ДА НИ ОКЪСНАТ ОТ РУСКО ВЛИАНИЕ.ПРИМЕР 1998Г. ПРЕЗИДЕНТА НА USA КЛИНТАН ПРЕД ВОЕННИТЕ :БЕЗ ВОЙНА НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ И СЕГА МОЖЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ЕНЕРГИНИТЕ РЕСУРСИ НА РУСИЯ И ПРИРОДНИ ДАДЕНОСТИ.

122

niki

преди 15 години

tezi reaktori izobshto ne tryabvashe da budat spirani che da gi puskat otnovo tupaci takiva,ebut na kakt si iskat a vie tuka ne moje da se razberete deiba I malaumnoto pleme.

121

преди 15 години

момче,бутни си една и си лягай.*** си,както никой друг.

120

преди 15 години

а пък за твоето още повече.Гъзолизец. Ти си наш ***.

119

макаренко

преди 15 години

МЛАДИЯ МЪЖ НА 23 ГОДИНИ ОЩЕ НЕ УЗРЯЛ ЗА МИСЛИ, КАКТОТРЯБВА ЗА ДА ОБВИНЯВА НЯКОЙ, ЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИН!Върдържай се момко, па и първо помосли!Или и той е от нашите момчета - синчета на свинчета!

118

ИМЕ

преди 15 години

Стига си губи времето да пишеш глупости.Никой не го е.е за твойто мнение.