14

До къде ни докараха?

преди 15 години

Газпром ни е скроил КАПАТА. Нежно нежно галейки я по гръбчето полага члена си в нейното ввлагалище. Там е влажно и топло. Те знаят че е нередно, но това още повече събужда страстта им. Синът порейки я в задницата започна да се зачервява, да се разгорещява. Изведнъж кръвта му кипна и О НЕБЕСА! Семето се изля в майчиното влагаллище. Това е отвратително хахахахах! до там ни докараха БГ крадците - да си еббеме майките.

13

norm

преди 15 години

И ние си имахме добра цена,но Овчаров реши да е нава,братушкина и с нов договор,та видяхме какво стана.А иначе "простите араби",мразещи в голямата си част като теб американците,никога не биха си позволили да спрат нефта за някого,просто защото знаят,че политиката си е политика,бизнесът-бизнес.Др.Путин има явно още какво да учи.

12

Наблюдаващ

преди 15 години

Някои навити пружини продължават да си скачат срещу Русия, въпреки, че и на пеленачетата вече е ясно, че Украйна отряза нас и Европа, за да цоца газчица. Не им се дава пазарна цена, искат си братушкината, от комунистическо. Ама като заголваха дyпце на Буш се правиха на много демократични и отворени.Е, няма такива филми, драги ми демократи. Като сте се хванали на хорото, ще го играете. И шамандурите тук дето се пенят срещу Русия да си дойдат на себе си. Никоя държава, държаща основен за света енергиен ресурс не би си позволила да прави благотворителност, докато през това време насъскват всички палета около нея.

11

преди 15 години

"ако ли не спираме газта за Европа" ХА-ХА-ХА! Що се натряска,бе момче?!?

10

Мамицатаму руска,тоя

преди 15 години

Русия да компенсира загубите на предприятията с безплатен газ , ако ли не спираме газта за Европа ! Като украинците да се опълчиме и ние !

9

ВЪН РУСКИТЕ МРАКОБЕС

преди 15 години

...... интереси много , ама много се разминават с българските ! А на теб руска *** ще ти дойде времето . не е далеч , съвсем скоро ще е !

8

преди 15 години

http://vbox7.com/play:66914362

7

преди 15 години

http://vbox7.com/play:66914362

6

bulgarin

преди 15 години

NO NAI-MRAZIM DA MISLIM

5

руски мафиот

преди 15 години

няма пък да се махна от Болгарии аре де.

4

super human

преди 15 години

Стига сте "мислили" толкова. Ккаво пречи на вицепрезидент на компания, която навярно върти повече паро от БВП на България да се среща с ншия премиер? И немога да разбера как става тва. Мразите Русия, мразите САЩ, мразите ЕС и китайците мразите, мразите даже и нашата държава. анархисткото общество!!!!!!!!!

3

Рушняците са пияндур

преди 15 години

Вън на руската мафия и агентура ! Долу ръцете от България !

2

azis

преди 15 години

Банда от 40 роми разби склад с архива на БНТ 22 януари 2009 / Ромска детска банда от 40 души на възраст между 13 и 14 г. разби архива на Българската национална телевизия, за да отмъкне и продаде метални стелажи за скрап. Нападението станало в нощта срещу сряда в складовете на БНТ в столичния квартал "Захарна фабрика", пише в. 24 часа. Нахвърляни и окаляни са безценни оригинали на български игрални филми, документални ленти и друг архив от зората на телевизията. Там се пази цялата история на БНТ от 1962 г. насам с 65 000 игрални филма, сценарии и дори всички новинарски емисии. Целта на ромите обаче не били филмите, които струват милиони левове, а металните стелажи, върху които се съхраняват. Бандата изкъртила 60-сантиметрова дупка в стената, за да проникне в едно от помещенията. След това хлапетата отрязали металните решетки на прозорците и строшили стъклата. Предстои комисия да установи колко стелажа са откраднати и колко филма от изхвърлените са унищожени. Архивните помещения нямат охрана, нито СОТ заради липса на средства. По случая има задържани едно момче на 13 години и един пълнолетен младеж.

1

преди 15 години

E njama takav maitap. Vizeprezident na firma se sreshta s premier na darjava...tova Sergo dali shte si go pishe v CV-to?