51

преди 15 години

Ще гледам да стана полицай и аз та да мога да си правя обири и аз така лесно.Това е първото нещо, което се проверява от психолога при допускане до работа. За да станеш полицай, минаваш и психотест (фейс ту фейс). Първото нещо, което се проверява там, е мотивацията за започване на работа в системата на....Това в кръга на шегата.Сега сериозно. Не разбирам защо се нервиш!? В коментара ми има няколко тези. Коя точно от тях не одобряваш?

50

преди 15 години

Само о.л.и.г.о.ф.р.е.н.и могат да си мислят че ако похитителите са полицаи - то те ще отидат със служебния си джип (чийто номер може да бъде видян от много хора) и с униформите си!Явно е че престъпниците нарочно и с определена цел са ползвали такъв джип и униформи.

49

Костинброд

преди 15 години

ами щом мислиш така нека така да бъде. Ще гледам да стана полицай и аз та да мога да си правя обири и аз така лесно. На думи е много лесно и всички сте много информирани. Нека си пишеме каквото си искаме тука в такива сайтчета. Затова БГ е на това ниво. Защото всички могат да пишат и говорят, ама като тр да се действа всички се скриват. Затова имаше и 5000 човека протестиращи първият ден, от които към 1000 футболни фенове. Велая успех на всички тук.

48

преди 15 години

46 и аз това се опитвам да им кажа ама лапетата мисля че всичко което лети се яде. някои батко им казал нещо и те му вярват.

47

преди 15 години

Да, така определено ще им е по-лесно да се измъкнат. Да получат безучастност от страна на неволни свидетели. Дори в определени случаи подкрепа от тях!Да, патрулна кола не може да напусне районното, без да се знае причината за това. Наряд, сигнал, откарване за ремонт и т.н. Непрекъснато се знае маршрутът и. Или поне така би трябвало да бъде!Но какво става, когато полицай няма навика да спазва закона и следователно да проверява друг полицай в определени случаи? Тогава не е ли още по-ефикасно за престъпниците да се предрешат като полицаи?Само едно вмятане - нямам никакъв проблем с грамотните полицаи, имам проблем с нехранимайковците в полицията.

46

преди 15 години

Абе какви полицаи, стига с тези глупости! Ако са полицаи наистина - никога няма да отидат с полицейските си униформи и с джипа си - това е направо смешно!

45

преди 15 години

Ами представете си следната ситуация:Маскирани налазват Бончев.Жена му, децата му, любовницата му, приятелят му по чашка или некой подобен натискат паник бутон или се обаждат в полицията. Патрулна кола е в непосредствена близост и реагира мигновенно.Срещат се ведомствена полиция и бандити, маскирани като спец-полицаи.Какво става?

44

преди 15 години

Аз не казвам че не са полицайте, просто ми е странно че всички нападат тях. Не съм полицай, аз също немога да ги понасям. Много хора могат да се облекат като полицай, нима които е облечен като полицай и е полицай. Я се замисли малко. Ако са полицай дали ще са с униформи? Или така ще им е по-лесно да се измъкнат? Това са пълни глупости според мен. Или ако е така значи във власта знаят всичко. Защото до колкото знам немове полицейска кола да напусне районното без да се знае за това.

43

преди 15 години

Човека каза че знае кой е организирал цялата работа (или поне че има големи подозрения) - но не искал да занимава органите с тези свои подозрения...

42

преди 15 години

Полицейски атрибути могат да се имитират доста лесно. Дори ако приемем, че тези атрибути няма да бъдат достатъчно добре загледани и въобще никой няма да смее да ги провери, то не е нужно и да са съвсем точни. Разбира се, могат да се закупят не са скъпи и са леснодостъпни. Затова говорех! Затова говорех как се прави законен арест. Как се прави арест, така щото да позволиш на гражданите да те проверят, да информират колегите ти дори, да не си съмнителен при и по повод извършване на служебните ти задължения.

41

От наблюдаващ

преди 15 години

Като наблюдател икам да кажа, че полицаи има намесени в случея със сигурност, корупция има във всички етажи със сигурност.Само ще кажа, че всичко във тази държава се знае от МВР от до. Но излизат наяве само нещата, които МВР иска да покаже. Един пример за 15г има над 100 убийства. Питам има ли някой, който да са го показали и да са казали, ето този е. Е, няма смисъл да даам и други примери.

40

преди 15 години

И в това не съм сигурен. 16 не познава нито закона, нито дори устава! Той върти едно нещо, което много често се върти в холивудските продукции, където всеки случай е голЕм. Нали е в основата на сценария. Всяко ченге е малко непослушно и затова е добро, това е в основата на внушението на филма, на интригата, на художествената провокация...Може да е млад или пиян вече по това време полицай!

39

преди 15 години

Ангел Бончев каза че има отговори за себе си - казано по друг начин - че знае кой е организирал всичко това.

38

преди 15 години

Е , трябва да си *** за да помислиш че са полицаи - само защото са били с полицейски униформи и джип - които могат да се купят навсякъде.

37

преди 15 години

Никъде не съм казвал подобно нещо. Допускам да има замесени и полицаи, да! Никакви подробности не са нужни, коментирах новините. Маскирани като полицаи направиха това, маскирани като полицаи разстреляха този, маскирани като полицаи...Коментарите ми бяха в посока на това, че немарливата работа на средностатистическия полицай, неспазването на закона от много полицаи, неспазване на териториални принципи и принципи на единоначалие при носенето на службата, спомагат изключително много за наличието на подобен род престъпления. Това бяха примерите ми и основният ми спор по-долу.

36

преди 15 години

Гледах част от интервюто с Ангел Бончев и жена му и ми направи впечатление че му беше неприятно да говори за Гриша Ганчев и даже каза малко заобиколно някои неща срещу този мутро-бизнесмен и ловешки феодал - Г.Ганчев.

35

преди 15 години

ТИ СИ ЕДНО *** ЧЕНГЕ СМОТАНО,КЛАВИАТУРЕН БОЕЦ.БОРИШ СЕ ЗА ЗАПЛАТКА.ЧЕТЕШ ДНЕС КАК ТВОИТЕ КОЛЕГИ СА ОТВЛЕКЛИ НЯКОЙ,ВМЕСТО ДА СИ КАЖЕШ "Б***Х МАА МУ",ТИ СЕ ОБЛИЗВАШ И ИМ ЗАВИЖДАШ НА ЗАРАБОТЕНОТО.ТИ СИ *** НА ОБЩЕСТВОТО,***.

34

преди 15 години

Ами срещу този за когото знаете толкова много. Нали всички знаете че полицйята са отвлекли Ангел Бончев. Аиде кажете кои полицай са го отвлекли.

33

докторчето

преди 15 години

Лудницата на днесс.бггг се събра отново! Пийте си хапчетатаааа!

32

преди 15 години

Sre6tu kogo da se qvq?