150

преди 15 години

Аз предпочитам Финландската Нокия, защото американската Мотторола е ***!

149

iavor

преди 15 години

Сигурно си прав. Сигурно затова са дали Интернета първо на Щатите. Сигурно до всеки изобретател стои по един фашист и не дава изобретенията на комунистите. Иначе АЗЛК щеше да произвежда мерцедеси. Аз не съм имал "удоволствието" да имам работа с фашисти, но затова пък добре знам как комунистите уважават чуждото мнение. А ти нали не си мислиш, че изсмуканите ти от пръстите глупости заслужават уважение?

148

ha

преди 15 години

това е за хората гледали новините по нтв

147

преди 15 години

Да ама сега са приятели !!!

146

ha

преди 15 години

Видяхте ли ги сега смешниците кои са? ????????Само един Пиночет ще ви оправи вас.

145

преди 15 години

Не е луд. Що да няма атомна бомба за американците - те пуснаха 2 атомни бомби над Хирошима и Нагасаки в Япония - и освен че избиха няколкостотин хиляди души - цели поколения после5m останаха инавалиди заради американците!

144

преди 15 години

Има но се задъхва и не може да навакса !

143

преди 15 години

ТИ СИ ЛУД !

142

урунчо

преди 15 години

blijesti amerikanski zadnici ukrainci.Ot vekove sa podli zmii i pak si pokazaha rogata.Atomna bomba za tiah,mor i mor

141

преди 15 години

Не вярвам Русия да няма газ, но и САЩ се заглежда много упорито в Иран (предстои новата кражба на ресурси чрез война) - втория по запаси на газ в света.

140

преди 15 години

20. - 18:37 - . . . от сън дълбок се събуди!От: boristodorov56Костов - виновен!?Ами Министър- председателя за къкъв к*р е!Да зарежи гей практиките и да свърши работа си - да не се крие като мишка!Лъжат, лъжат и лъжат!!!Такива *** не е имало до сега в управлението на страната ни.Не са виномни нито в Русия, нито в Урайна - тук в София са причините за всичките неблагополучия.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - 14.01!

139

преди 15 години

не Яворе. всички от екипа са били фашисти и са гонели комунистите да не им дават Интернет:) нещо като гоненето на евреите. защото "демократите" не дават някой друг да има различно мнение освен тяхното като например комунистическо нали. знам за Китай.само че като каза американска фирма. защо не кажеш колко дава американската фирма на американските си служители като заплати и колко дава тя на китайците. и кои си робите кои са господарите:)

138

преди 15 години

Я от ЕС ни спряха няколко блока от АЕЦ - защото искали да сме послушни слуги.

137

преди 15 години

Дане се укаже ,че и Русия няма газ щом препродава от бившите си колоний ???

136

преди 15 години

От запад ни спряха средствата, от изток - газа. И кво прайм сиа???

135

преди 15 години

Само за слепите не е видно,че Русия наказва и отмъщава на непослушните! И газ няма да има-нареди Медведев преди малко!!!!

134

РО

преди 15 години

Търси се,жив или мъртъв,Р.Овч.Награда 25 милиона долара.

133

преди 15 години

Че на Украйна какво и пука от цялата работа ... имат си собствен добив пълни са и газохранилищата и ние го духаме , значи не е насочено към тях !?!?

132

преди 15 години

А дали всичко това не е отмъщението на Русия заради това че Украйна застана на страната на САЩ и Грузия по време на конфликта между Русия и Грузия? Украйна се оказа че е продала на Грузия ракетите с които бяха свалени 1,2 руски изтребителя - Су , а САЩ каза че щял да плати щетите на Грузия - нанесени и от руската армия - и даде на Грузия няколко милиарда долара!

131

iavor

преди 15 години

Интересува ме. Дали "Джони" Атанасов и екипа, който е "изобретил" Интернет са били членове на Комунистическата партия? Или на Комсомола? С Джони Атанасов сте си пили ракията, та така фамилиарно или нещо го бъркаш с Джони Уокър? И дали компютърът ти не сглобен в Китай, а измислен от американска фирма. И дали знаеш колко получават китайските роби, които произвеждат тези компютри, за да ти ги дадат за без пари. Знаеш ли какво представлява индустрията на "комунистическия" Китай? Капитализъм в най-първичен вид. Селянки, натъпкани по 4 в стая от 8 кв. метра на двойни легла, с по 2 чифта дрехи, които висят на балкона, понеже няма място за гардероб. Заплати по 50 $ на месец. И куклите, дето ги произвеждат са по европейски технологии...