13

преди 15 години

Унгарците в по-критично състояние ли са от нас,защо те са първи???

12

преди 15 години

Хахаха - номер 9 знае най-добре кой е виновен. Глупавите фирми с милиони печалба са коне с капаци, австрийските адвокати са коне с капаци, но бай ти Странджата - великият драскач по форумите на днесбг - е най-псоветеното теле в Европа и всичко му е ясно.Ех какви гении раждаш майко България!!!

11

преди 15 години

Аз съм седесар, ам тука изписах доста коментари, че май май украинците са виновни, така че не ни обвинявай в пристрастия чак такива, че да не можем да сме обективни.Впрочем - доколко сме обективни ние и вие - виж на изборите, когато червените гладни (но благодарни на партията неизвестно защо) бабички отидат да гласуват. И нашите гласове къде са.

10

замръзнал ........

преди 15 години

хайде,нашите.Можем да си искаме компенсации от тия крадци.Не били ползвали за домашни нужди. Значи крадете да си запълвате безкрайните хранилища ,или за промишлени нужди. И сега откраднатат ще го продават.Я по-мощните и платежоспособни фирми със загуби да им спретнат по един иск като унгарците. Буш да им плаща сметките.Той ги учи.

9

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Добре са се сетили унгарците,но не са разбрали кой е главниявиновник - или много са замръзнали и правят поведение...

8

kyky

преди 15 години

значи унгарците определиха, че виновни са украинците, ама на *** все им гоце виновен....майтапи....

7

преди 15 години

Р. Овч. сега е Р. Миш. Крие се в миша дупка. Всъщност, не се крие, а си харчи комисионните и му дреме на мишлето. Кои са мишките в случая. Няма котки в тази държава и от там идват всички беди.

6

преди 15 години

Р. Овч. - овцата си харчи милионите в Испания в момента

5

bayco

преди 15 години

Гоце само гледа да удари една на някоя набедена пежица или някоя стажантка от екипа си....За кчво да се напреяга за компенсации от руснаците, та той си *** комисионните...Браво Гоце...или по-скоро Говедце

4

преди 15 години

Къде е Р.Овч. той подписа договора за газта?!Освен това договора е таен,явно заради комисионните които влизат в някоя тайна сметка!Той и Илия Павлов се правеше на голям тарикат ама накрая знаете какво стана!Всеки си го получава заслуженото накрая!

3

преди 15 години

Нашите *** НИЩО няма да направят! Те готови пари не можаха да вземат от Европа, че тези ли?!

2

zazu

преди 15 години

Прибира се Гоце от риболов. Жена му го пита:- Хвана ли нещо?- Надявам се, че не.

1

IND

преди 15 години

А нашите управляващи какво чакат? Както обикновенно на думи и обещания са велики. *** тиквеници - трябва да ги изметем МОМЕНТАЛНО!!!