16

:)

преди 15 години

Обадете се на застрахователите..

15

visitor

преди 15 години

Защо ли нещо не мога да му съчувствам на този... Даже някак си имам едно вътрешно облекчение че най-накрая си е получил заслуженото... единственото кофти нещо е че ония дето са го отвлекли не са по-малки *** от него!

14

N

преди 15 години

Повечето хора, които са имали работа със служители на МВР знаят, че там работят И много свестни и отдадени ба работата си хора. НО като се почне от законовите им правомощия за "борба" с престъпността, та се стигне до материалната база на полицията, всичко води до тотална неефективност. Дори в повечето случаи до корупция и срастване с организираната престъпност... Моите уважения към Вашата работа, но реалността си е реалност.

13

мен

преди 15 години

А като е известен на народната милиция автокрадец какво прави в Мерцедес с американска регистрация? Защо не е на студено в затвора?

12

do doznatel

преди 15 години

Не утре аз немога да съм в джипа, не крада, не убивам не върша престъпления не лъжа хора.По скоро ти като дознател извършил редица престъпления можеш да бъдеш в джипа.

11

doznatel

преди 15 години

Izturkaha vi se mozucite na vas,koito samo dudnete s/u policaite,ami da ne rabotqt po slu4aq a? Utre moje da ste vie vuv djipa a?

10

преди 15 години

Тия тимата от снимката ли са били? :)

9

преди 15 години

каквото почукало - такова се обадило,

8

преди 15 години

tozi sega 6te sujalqva, 4e ne go e bribrala policiqta...ama te puk kato sa go znaeli i ne iskat da go priberat......

7

не съм полицай

преди 15 години

Какво си е търсил ,тово е намерил. Най-многото да напълни някой трап. Няма нужда от полиция. Нали ги все ги плюете,ха сега

6

baba pena

преди 15 години

Трябва да намерят извършителите хахах все пак Полицията подържа такива които крадът коли..и после да го пуснат отвлечения..че да продължи краденето на коли и работата с полицията :D

5

:_)

преди 15 години

Просто се е объркал човечеца и е откраднал погрешна кола.

4

Кубинки

преди 15 години

Изтъркаха им се кубинките от "работата по случая" и не само по този време е да запалят по цигара.

3

N

преди 15 години

"Столичната дирекция на вътрешните работи работи по случая" Какво има да работи... Да седи да гледа мача и после да брои труповете. То само за това става. А "работата по случая" очевидно, е за тримата маскирани! :-))))))))))))))

2

преди 15 години

Мда-а,полицията направо се е потрошила от работа "по случая"!

1

K.

преди 15 години

Снимката е екстра. :-))