15

Vladimir

преди 15 години

Не мога да си представа да си легна с някоя анорексичка 35 килограма. Аз харесва по-пълни жени. А не някоя кльощава фръцла, която се има за супер модел, да ви имам и вкуса за жени. Има една песен I like big butts, е аз съм от тези мъже, които си падат по пухкави дами. Естествено не огромни, че ,,,,,,,,,, абе тегаво е сигурно не знам. Но слаба жена, трудно може да ме впечатли. А номер 2 е фитнес маняк, най-вероятно с много проблеми. Лекувай се момче и не се прави на много компетентен, че ставаш смешен. И накрая има пътници за всеки влак, научете се да се по-толерантни така ще е по-лесно за всички ни. Peace \/

14

Марин

преди 15 години

Мн добре знам,че всички ще остареем,но това какво общо има с килограмите.Човек може да е слаб и на 20 и на 30 и на 60 години.Въпрос на самоуважение е ! Да-на 24 години съм,но и на 54 да стана,все ще съм във форма.Но в случая да ви кажа честно и да понапъленя за един мъж това нее важна.Аз говоря за жените.Жените не трябва да ядат!Точка по въпроса!

13

преди 15 години

Прав си, взимам си бележка :). Извинявам се на всички Бикове.

12

Spiro gorskio

преди 15 години

Марине, кажи само на колко години си. Нали знаеш, че всичко е до време. Предполагам, че си под 25. Никой не може да спре времето, повярвай ми. и аз си мислех като теб, че вечно ще съм млад

11

ЕКОномов

преди 15 години

Недей обижда биковете, тези животни имат завиден интелект. Не може да ги сравняваш с марин. Ще сезирам комисията по защита на животните!

10

Спиро

преди 15 години

Номер 2 е обсолютно прав,че дебеланите са много на тази малка територия е истина,а и не виждам нищо лошо да се ядат други неща,вижте в Северна Корея от много години се хранят със семена и разни коренища и изглеждат перфектно.Крайно време е и у нас дебелаците да се замислят за здравето и фигурите си,като гледам колко много девойчета с наднормено тегло има,ама и те са заголили тлъсти пъпчета в плитките си дънки, търкат си краката до коленете,но си вдигнали главите и тръгнали да търсят чичко паричко,вместо да се закотвят в първата най-близко до тях фитнес зала и да топят сланини.Толкова дебелани има у нас,че по нищо не може да се разбере,че има криза.Не се тревожете толкова,никой няма да умре ако не яде хляб, а напротив!

9

преди 15 години

Хахахахаха! Няма ли къде другаде да си избиваш комплексите!Защо се изявяваш тук, където никой не може да те види!И мило, съжалявам , че ще те разочаривам, но не съм дебела!

8

преди 15 години

хахахаха здрав като бик и почти толкова умен!

7

ДЕПУТАТА

преди 15 години

КАТО НЯМА ХЛЯБ ЩЕ ЯДЕМ ПЪРЖОЛИ И ЩЕ ПИЕМ РУЙНО ВИНО,А ЕЛЕКТОРАТА ДА ГО ДУХА!!!

6

Марин

преди 15 години

Перфектен съм,мила-185-80кг и супер-тренирано и поддържано тяло.Не като твоето с целулит,2 пръста луфт и дебел *** и като се качиш на кантара да чупиш стрелката посочвайки 60 кила!

5

преди 15 години

Ама аз искам кюфтета!?

4

преди 15 години

Марине, ти си пълен . Мисля, че света няма нужда от такива като теб, а не от "дебели" прасета по над 55 кг.За да кажеш това ти трябва да си перфектен, а аз съм убедена, че не си!

3

Spiro gorskio

преди 15 години

Интересна гледна точка. като ти чета мислите, си мисля че си някой лигльо и нищо повече.

2

Марин

преди 15 години

Стига сте дрънкали за хлям,бе хора.Не виждате ли каква нация от пацулани и дебелогъзи жени сте станали.Хлябът ви е забранен-разберете го.Жена хляб и тестени изделия не бива да близва! Само ядки,семенца,корени,плодове и т.н.И вместо да ревете,че ви е студено,започвайте да тренирате в къщи-коремни преси,бягане,гимнастики-изобщо всичко,което ще ви направи по-лицеприятни.Аман от дебела ***.Идва пролетта и ми е писнало да геладм дебели прасета и пацулани по над 55 кг.Тъй че за хлям дума да не съм чул!!!

1

преди 15 години

Ех, пак ще работят на загуба горките...