21

Az

преди 15 години

Предлагам тая ***, която е на почивка в затворите и която почивка ние данъкоплатците плащаме, да бъдат използвани за гориво в тези кризисни дни, такмо и ще се освободи място за нови ***, нещо било понапълнено напоследък :-)

20

roditel

преди 15 години

Абе вие чувате ли се какво говорите...няма никакво ,,на топло,, в затворите, пускат им за час два и това е...и не всички там са *** и т.п., викайте пази боже...

19

ТРАЛАЛА

преди 15 години

АЙДЕ ВСИЧКИ В СОФИЯ НА 14 ЯНУАРИ ;)

18

tc tc tc

преди 15 години

Сега разбирам целия скрит смисъл на лафа "Да те пратят на топло." :) Пък ние нормалните хора нека си зъзенм, бунт няма да направим като затворниците. Нека се греят ония ***.

17

Shitstorm

преди 15 години

Г-жо Тачева, кажете си го в прав текст: " Престъпниците трябва да се подктрепяме, че днеска едни са вътре, а утре може да сме ние... Поне до като сме от вън , да си подсигурим някакви удобства за пребиваването в затвора."На убийците и изнасилвачите да им е топличко, а децата и болните - да го духат .Ако искат топло - да са станат престъпници.Да се чуди човек, като сте министър, сиреч държавен служител, интересите на държавата(данъкоплатците) ли трябва да отстоявате или интересите на престъпниците.А може би целта ви е да подсигурите благоприятна среда за развитие и укрепване на бъдещите престъпници , като изваждате децата от класните стаи и ги изпращате на улицата, защото в домовете им също няма парно. Нали се сещате че мама и тати трябва да бачкат за да може да плащат данъци и тогава ... кой остава сам в къщи ? ( Ако има някой който не е престъпник, но е в затора - да ме прощава, но може да се сърди единствено на адвоката си! )

16

Гордия пенсионер

преди 15 години

След като затворим затворите:- ще молим моловете- ще лижем лизинга- ще бъдем в Баден Баден

15

Az

преди 15 години

Заще не се спре газта към софианци те така и така не си плащат, ама едвали България работи за София просто. Пък ако видите заповедтта на миситъра за ограничените доставки, топлофикация София ще папа най-много.

14

корен биномен

преди 15 години

1. - 11:06 - От: Анонименпо-зле не може да стане! и докато той това изрече, един му го навлече..винаги има по-зле, а в българия вървим само към по-зле така че смятай какво ни чака..война с русия, глад, канибализъм...има и по-зле.

13

преди 15 години

че ПРЕСТЪПНИЦИТЕ УПРАВЛЩВАЩИ КРАДЪТ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАТВОРНИЦИТЕ ! ЗАТВОРИЛИ ГИ ЗА ОЧИ И ИМ ОТКРАЛИ ВСИЧКО !ДА ГИ ПУСКАТ И ДА ВЛИЗАТ ВСИЧКИ ГАДОВЕ РЕЦИДИВИСТИ ПРАВИТЕЛСВЕНИ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО В ЗАТВОРА НА СТУД И ГЛАД !

12

преди 15 години

Komuniiiisti VELIIIIKI bratq RUSNAAACI !!! URAAAAA!!!!! URAAAAA!!!! KOMUNIIIISTI VE4NAQ DRUUUUJBA S BALGAAAARIIIIQQQQQQQQ URAAAAAAAA!!!!!!! URAAAA!!!!

11

smqh

преди 15 години

Браво бе svircho, и аз съм ЗА, да затворим полубанкрутиралата фирма България и кой откъде е! А които сме от тука.....ами то и без това половината избягаха! Тогава да видим кого ще крадат ония "управниците"

10

преди 15 години

qvno se pretesniavat kato vleznat v zatvora niakoi ot pravitelstvoto da ne im e studeno

9

преди 15 години

г-жо министър вземете у Вас 10 затворници и ги топлете те от благодарност ще ви окрадат пък може и друга форма на благодарност да изразят към Вс и семейството ВИ ТОВА Е ГРИЖА ЗА ЧОВЕКА А УЧИЛИЩАТА БОЛНИЦИТЕ И ГРАДИНИТЕ НАПРАВО ГИ ЗАТВОРЕТЕ АШКОЛСУН *** *** ТАЧЕВА ТИ СИ НАПРАВО ЗА КАРЛУКОВО

8

az

преди 15 години

тая чува ли се кви тъпотии дрънка!!не стига, че с нашите данъци издържаме ***, които ни изнасилват, обират и убиват, ами сигурно и печки с топли одеала трябва да им занесем, да не мръзнат, понеже са най-заслужилата част на обществото. Децата седят в детските градини на 18 градуса, облечени със зимните дрехи, а държавата трябва да се погрижи на изметта да и е добре....то бива, бива граждански права, ама вече май искам да съм *** или затворник, а, то какво-плащам сметки, данъци, осигуровки и пак прецакан!

7

laziogrande

преди 15 години

Аве пуснете ги тези хорица да си се приберат вкъщи ве. :D:D

6

преди 15 години

Браво! Значи престъпниците в затворите немогат да стоят на студено, а съвестните гражадани могат! Браво! Докато се грижим повече за правата на бандюгите за сметка на останалите хора тая държава няма да отлепи от дъното!

5

svircho

преди 15 години

Я най добре да затворим цялата държава. На тъпия народ да му се каже, че в момента не е време за живот. Някой друг път ще продължим да живеем. Затворим ли държавата ще се отървем и от крадливите управници. Няма държава, значи не трябват и управници........Някой да е чувал да има някъде по неадекватна ,смешна и безпомощна държава в света освен нашата???????????????????

4

преди 15 години

ve4e niama da kazvat 4e gi pra6tat na toplo a na studeno.

3

Габровец

преди 15 години

Изразът "да идеш на топло", ще се сдобие с още по-буквално значение и с променено желание за тези които са на студено ;)

2

преди 15 години

Аферим на правителството. Мисли повече за пандизчиите отколкото за гражданите.