99

jaguar

преди 15 години

Ne mojete li da razberete che tretata svetovna voyna shte zapochne ot tozi rayon na sveta i chetvirtata shte se biyat s likove i kopiya Nikoy ne moje da obvinyava palestinsite che sa teroristi Tiya koito obvinyavat da se slojat ne tehno myasto kakvo biha napravili A za evreite se znae che se smyatat che te sa gospodari i vsichki drugu na tozi svyat bez znachenie vyara i etnichesko prinadlejenie sa tehni slugi Tova e istinata Iskam da kaja neshto i na tozi AF 42 i 44 slushay brat po prost ot teb na tozi svyat nyama Zashto Z ashtoto jenati e hubava dama sigurno i mngo krasiva Takiva jeni kato neya si izbirat za mije GLUPATSI pomisli si zashto

98

cv

преди 15 години

Приятелю,Не съм Еванглист и можеш спокойно да питаш за всичко, ще ти дам земно обяснение... и без друго ти си атеист.Колкото до собствеността на земите..., там най-напред са живеели само маймуни така, че който докаже най-старо владение на тези зими, всъщност ще докаже прекия си произход от маймуните, но това е било доста отдавна...Сега по тези земи живеят хора които могат да говорят, следователно могат да се разберат и да живеят заедно... Скопете тези, дето крещят техните "истини" със запешени с ръце уши и всичко ще се успокои... и без друго юдейството и исляма са само религии, а хората които ги изповядват са от ЕДНА КРЪВ..., ТЕ СА КРЪВНИ БРАТЯ !!!

97

преди 15 години

Наземната част е взела да става подземна, както чувам.

96

преди 15 години

evrei , palestinci sa ednakvi izbivat se vmesto da pravqt lubov...

95

преди 15 години

за тези които всеоще вярват на евреите и на израел предлагам да четат тези цитати от талмуда1.Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв2.Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора3.Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях4.Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина5.Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.6.Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.7.Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.8.Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.9.Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.10.Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.11.ohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.12.Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност

94

преди 15 години

Аха. Евангелист. Ясно. Вие си имате готови отговори за всичко. Е,не за всичко. Едва ли ще питам теб,защото ти ще ми отговориш от името на "бог". Чували сме ги тези вече. Гадното *** няма място там. Точка по въпроса. И не ми излизай с номера,че тези земи били еврейски от библейски времена,че ще те изпратя в Месопотамия!

93

chiva

преди 15 години

Аз обаче заставам на страната на непопулярната в дадения момент война на Израел в ивицата Газа. Как ли живеят белите хора в случая евреи заобиколени от *** народи, невежи, неграмотни,фанатизирани, нечистоплътни и плъзнали като епидемия по цял свят. Ето и в Берлин както ни информираш ги има с хиляди.

92

cv

преди 15 години

Приятелю,Ако нещо неразбираш, "ПИТАЙ И ЩЕ ТИ СЕ ОТГОВОРИ..."Не съм ТАМ, но следя тези кланета от 25г. и съм достатъчно компетентен, за да ти дам повечето отговори...Защото Бог/Алах, те е дарил с живот - за да го обичаш, с разум - да го разбираш и с език - за да питаш... и така, да опознаеш неговите творения на земята, а не ДА ГО ОБИЖДАШ, непризнавайки творенията МУ, чрез самоубийство с динамит на кръста...

91

Baj Fuj

преди 15 години

Оставам с впечатление,че ти си в Ивицата Газа! Или си бил там,а? Или не си бил? Значи,просто ТИ ЛЪЖЕШ!

90

Friki-friki

преди 15 години

*** католици,к'во се обаждат?

89

cv

преди 15 години

Благодаря ти 86-ти, за статията,защото вече имам сигурно доказателство, за един изключително корумпиран служител на ООН - Ричард Фалк(изпитвам тежко съмнение и за сексуалната му ориентация)!!!Аргументи и факти ли - ТИ МИ ГИ ДАВАШ:1. Господина твърди, че има сериозни нарушения на правата на човека в Газа, БЕЗ ДА Е БИЛ ТАМ И ДА Е ВИДЯЛ каквото и да е... - значи ПРОСТО ЛЪЖЕ!!!2. Твърди, че Израел използва съвременни оръжия, срещу беззащитно население... Излиза че Китайските ракети с калибър 122 и 160 мм.(внесени през Иран), не са оръжия, само защото не били "съвременни"...Излиза, че ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ с калибър под 160 мм., НЕ СА ОРЪЖИЯ(за справка - всички неуправляеми авиационни ракети са с по-малък калибър, а управляемите с по-малък боен заряд)!!! 160мм ракети имат бойна част с 30 кг. високоексплозивно вещество и правят дупки в земята с диаметър 5-7 м. и дълбочина 2-3 м. ... ГОСПОДИНА ТВЪРДИ, ЧЕ ТОВА НЕ СА ОРЪЖИЯ, А РАЗРУШЕНИЯТА И КРЪВТА КОИТО ПРОЛИВАТ, НЕ Е КРЪВ, А "КОМШИЙСКА НОВОГОДИШНА "ЗАКАЧКА"!!!3. Г-на ПРИЗНАВА..., че ТЕРАРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ХАМАС, ОБСТРЕЛВА ИЗРАЕЛСКИ СЕЛИЩА, използвайки позиций в гъсто населени палестински селища, а местното Палестинско население, не може да ги спре..., И ТОВА Е ТАКА..., СЛЕД КАТО ХАМАС ИЗБИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРОТИВНИЦИ ОТ ФАТАХ, РАЗСТРЕЛВАЙКИ ГИ ПО УЛИЦИТЕ, КАТО КУЧЕТА, БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА... Излиза, че мирното Палестинско население е ЗАЛОЖНИК НА УБИЙЦИТЕ ОТ ХАМАС... И С ТЕЛАТА СИ Е ПРИНУДЕНО ДА ПАЗИ ЖИВОТА НА ТЕРОРИСТИТЕ, докато те избиват мирно еврейско население!!! БОЖЕ КАКВИ ХУМАНИСТИ, СА "ПАЛАВНИЦИТЕ" ОТ ХАМАС...В ЦЕЛИЯ НОРМАЛЕН СВЯТ, ЗАЛОЖНИЦИТЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ СЕ ОСВОБОЖДАВАТ, А ВСИЧКИ СРЕДСТВА ЗА ТОВА СА ОПРАВДАНИ И ЗАКОННИ !!!4. Г-на говори за нарушения на Женевската конвенция за воденето на война НО..., не казва, че тази конвенция се отнася само ЗА УНИФОРМЕНИ ВОЙНИЦИ..., а ВЪОРЪЖЕН ЦИВИЛЕН, според същата Конвенция, Е ТЕРОРИСТ... И ТЯ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА НЕГО !!!5. КОРУПИРАНОСТТА на този чиновник, проличава от призива му - Израел да признае, че не трябва да се грижи за сигурността на гражданите си от еврейски произход, а да измисли(при това сам) нов подход към СИГУРНОСТТА на израелските граждани от Палестински произход...АБДАЛА от ООН не знае, че всички нормални държави се грижат за ЕДНАКВАТА СИГУРНОСТ на гражданите си, от всички ЕТНОСИ И РЕЛИГИИ..., дори когато същите поискат ДА СЕ САМОУБИВАТ !!!Според ГЬОТФЕРЕНА от ООН излиза, че ПАЛЕСТИНЦИТЕ СА... "ПО-ХОРА", ОТ ЕВРЕЙТЕ...БОЖЕ, БОЖЕ..., КАКЪВ "СПРАВЕДЛИВ" И "НЕКОРУМПИРАН" ЧОВЕК, "СТРАДАЩ" ЗА ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ...

88

Friki-friki

преди 15 години

Много отворени тез чехи,бе! Трябваше хубавичко да ги изчукаме '68-***,че да не се правят на отворени сега! католици,к'во се обаждат?

87

наблюдател

преди 15 години

вече са убити 11 израелски командоси от елита на изр. армия,30 са ранени,унощожени са 2 танка и са пленени 2 офецери

86

Доню Донев

преди 15 години

Пропагандната война след края на Студенята война не само не намаля, ами и се усили и навлезе в още по-отвратително русло. За 20-тина години победителите в тази война изпаднаха в задънена улица по собствена вина и сега сътворявават по различни поводи и начини усещане за безизходност, с което да оправдаят безобразията си и продължаването на агонията на порочната световна система. А най-порочното в нея е финансовата система, основана на парите от дългов тип с частично покритие и след това медийно-пропаганднат система. Безизходносттта /а това личи и от коментарите/ се подхранва от юдейско-фарисейско-талмудисткото представяне на нещата, което умишлено се натрапва хитро още след разпъването на Иисус /за да не излагам надълго този въпрос, запознайте се примерно с теориите на Паул Лагард/. Решението на всички проблеми, преодоляването и на обективната, и на натрапената безизходност и отново връщането към ставането, е в християнството, което на практика се съдържа само в четирлите Евангелия и очасти в посланието на брата Господен Яков. А успехите на юдейската върхушка се дължат на сравнително високото и ниво на владеене на разрастването, присвояването, наглостта, пропагандните умения и т.н. Не ви ли е правило впечатление, че успехите на евреите са примерно като цигулари, но не като композитори, като шахматисти, но не като създатели и мислители и т.н., а ако някой започне да мисли, което неминуемо води до противопоставяне на каноните им, това води до отлъчването му, както е случая със Спиноза. А по отношение на създаването на формално безизходна бъркотия примера е ционизма, който се вихри в момента /не само в Газа/. Между другото и ционизма, и комунизма са измислени от Мойсей Хес, който ги оставя съответно за доработка на Херцел и Маркс съответно с цел объркване на нормалните гои и нормалните евреи.Вижте как се променя и самия ционизъм - отначало се търси страна без народ за народ без страна, има какви ли не екзотични предложения, дори Сталин им създава автономна еврейска република, но там почти няма евреи, но в крайна сметка за да се поддържа пермамнентна безизходност ционизма казва или Иерусалим, или нищо. Дори по време на Втората световна война се отказват примерно от изселване на Мадагаскар с цената на многобройни жертви и създават поредната формална безизходност с холокоста. Е, не всичко може и трябва да се каже тук, но е факт, че всички каузи на безизходност рано или късно се провалят, колкото и безизходността и разрухата да пълнят търбуха на основната власт - финансовата. А и войната не е решила никой проблем, няма и да го реши, единствено създава впечатление за временно решение. Това се разбира вече и от много евреи, разслояването между тях става все по-съществено, но това е друга тема. Всъщност неционистка еврейска гледна точка може да намерите в сайта на Исраел Шамир - има го на много езици. Така че Бог да прости загиналите и да вразуми живите.

85

ДЖИХАД

преди 15 години

Salaam aliekoum, waramat Allah!

84

ДЖИХАД

преди 15 години

АЛЛАХ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ГЯУРИСАМО НОЖА ЩЕ ВИ ОПРАВИАЛЛАХ Е ВЕЧНОСТАЛЛАХ Е ИСТИНАТААЛЛАХ Е ПРАВОТО НА ИСТИНАТААЛЛАХ Е СЪРЦЕТО НА ИСТИНАТААЛЛАХ ПРЕКЛАНЯЙТЕ СЕ НЕВЕРНИЦИЩЕ ПОБЕДИМ!!!!

83

преди 15 години

Мими, много си глупава. Палестинците са "поставени" на онази земя преди хилядолетия от самия Господ-Бог. Те са семити точно толкова, колкото и евреите, защото също са наследници на Сем. И понеже ти твърдиш, че всеки има право на мнение, нека ти кажа моето - да те набием, после да те отъркаляме в катран и перушина, па да те пуснем на улицата. М? Кво ше каеш?

82

преди 15 години

Голям майтап! Те с едни голи и боси палестинци не могат да се оправят... воювали, пф! Ако светът беше училищен клас, държавата Израел щеше да е най-гнусният ученик в него - побойник (но само с по-слабите), мошеник (тази дума произлизала от Моше), интригант, подпиран даскалите. Иначе като ученик - нищо особено.

81

mimi

преди 15 години

Я се прочетет по-добре и мислете!!! Израелците били изкуствено създадени по американски сценарии им дадена държава Това е вярно но не стамо по американски след Втората световна война. Браво на човекът който пише че са се били на страната на българите! Освестете се! Браво и на чехите щото нашите дупедавци веднага щяха застанат на страната на палестиците . А те как са поставени там и откога претензират моля??? Не са ли и те изкуствено подстрекавани? И си помислете ако сте христиани какво има по земите на Израел! И какво пазят и отбраняат! Ами ако Нострадамус е бил прав-ААААААА??? Какво ще пишете тогава -или сте свикнали след 500 години нищо против нямате да сме пак така? АЗ ПОДКРЕПЯМ ИЗРАЕЛ! Съжалявам за загиналите жени и деца но...на война е така! И защо палестинците не се погрижат за жените си ами ги правят живи факли ! Израел поне ги прави войници а онези живи мишени и експлозиви? Историята е да се чете и разбира! Всеки има право на мнение но не забравяйте че някой неща се повтарят! И вижте и сравнете културите на двата народа-за какво говорим тогава????

80

за СЕМИТИТЕ

преди 15 години

Към 68. - 02:13 - Първо помислете.Драги,та мисленето е мнооого труден процес.По лесно им е да папагалстват.Когато Теодор Херцел пробутва доктрината на "ционизъма" в края на 19век,никой не схваща какво следва.Е,ние освен че разбрахме,сме и потърпевши.За мен,най новата и агресивна религия-еврейската,е създадена през 15век.Никакви 7000години и то виртуални.Съчиняват новия завет,по него дописват стария и от тогава,та до сега ни будалкат за "обетованата си земя"-световен цирк и кървав смях с много сълзи.Това е прословутия "юдаизъм-цаонизъм,капитализъм, социализъм и виртуалната "думокрация"която ни клати 20години.Когато тези исторически факти,а не"хватки"се проумеят,няма да четем всякакви фанатични изцепки.За отваряне на очите-Хронология от Фоменко и Носовски.Четеш половин година,не можеш да приемеш и след това,ако можеш и искаш да мислиш обективно разбираш Голямата,реална История.Не тази която ни пробутват последните 500години.А "юнаците"забравиха последния резил, когато се самопоканиха в Ливан.Аз го помня, а и много други.И сега очаквам да се о.акът до уши.