232

Lamb of God

преди 15 години

Ямбооол е града!F*cking morons!

231

Ямболиев

преди 15 години

Сестро, всички привържвеници на Спас ли сте толкова грамотни...!?

230

Ямбол

преди 15 години

Искам да ви кажа само едно: за този финал мога да кажа, че наистина е бил нагласен защото аз лично пуснах 2sms за Спас и двата ми Sms не бяха отчетени ."Could not fetch content, sorry".Днес на работа споменах 4е всичко е лъжа и измама и тя ми показа същите отговори които е получила когато е гласувала за Спас. Ако съм на Спас просто ще осъдя БТВ и лично аз няма да гледам това предаване. Този път БТВ се изложиха

229

преди 15 години

България се събуди : когато гласуваме можем да постигнем всичко което си пожелаем,нека и на изборите коалицията да я пратим на бунището.

228

Герчо

преди 15 години

да не би да си под мундира на генерала че ти се привижда диария

227

linko

преди 15 години

всеки друг спечелил освен НИКИ от финалистите би почернил чудесните впечатления от целия сезон на сървайвър та дайе от предишните

226

koko

преди 15 години

SAMO NIKI MLADEJI TOVA E ISTISKIA SURVIVOR EVALA MU PRAVIM

225

Силвослагачката

преди 15 години

Тая силвия така бих я изплющял, че чак през сливиците да й излезе на долната ***. Да пъхти като корабна сирена и вие като вълчица. А след това бой, бой, докато изгуби равновесие. ей така да се лекуват всички долни пачаври.

224

Спас победителя

преди 15 години

*** бе предатели, аз трябваше да спечеля, 5000лв съм дал за СМС-си, всичко е измама, финалът е нагласен

223

Tania

преди 15 години

Освен, че заставан зад думите на всички, привърженици на Николай и се зарадвах много на победата му, искам да допълня само, че сам и истинско доволна, че бургаската М*Ъ*Р*Ш*А Галина остана с пръст в....мръсния си Г*Ъ*З заедно със Спасчо и цялата им коалиция. Браво на Николай за качествата.

222

paro

преди 15 години

Сървайвъра въобще не беше нагласен, дори този сезон си се казва "Островът на изгнанника", това че Николай попадна там беше защото победи честно и почтенно друг единак като Силвия Радулова в 48 часов дуел под дъжда, на вас приятно ли ще ви е да с...те в клетка пред камерите. Всяка седмица племето избираше по един човек да ходи при Ники и до го върне на острова, но никой не успя да го победи в игрите. Единствената, която по случайност успя от 6, 7 човека бе Янита, но въпреки това на последвалата игра той пак ги размаза. Това че той си живееше горе долу добре на острова беше заради способностите му, всеки друг щеше да спи на дъжда и да отпадне на някой дуел.

221

анонимен

преди 15 години

верно бе като се замислим ,всички които го можем това ,май ламята спаска не улови дори и една риба ама много му се услаждаше .Да не говорим за излагацията в ресторанта над Панамския канал.

220

преди 15 години

Ники е номер 1, смачка ги отвсякъде! Верно че малко сценария беше понагласен, но си заслужава на 100% наградата!

219

SIM

преди 15 години

Алоууууууу до 2-мата / 3-*** охлюви с 6-те мизерни % вот!!! Не виждате ли че няма как да убедите останалите 90% от хората?!? Да Ви имам идола - Missis man, ламята Спаска!!! Не спря да си развява гъбите по плажа. Поне да беше напрайл нещо добор - да се изкъпе в морето и да утрепе някоя риба, че да нахрани племето и да се наплюска!!!Браво на НИКОЛАЙ за наградата!!! Страхотно семейство има!!!

218

преди 15 години

Номер 213 по голям *** от тебе няма.

217

преди 15 години

А някой да знае , защо Филип напусна така финала????

216

gogo

преди 15 години

Добре, че Ники спечели...Спас се беше обградил с разни женски и беше инструмент в ръцете им...*** е и си пролича! Ники може и да е лъгал, но това не е в разрез със правилата на играта...Вие какво, искате да си признае на прага на гласуването...хаха няма как да стане! Иначе си пролича...Ники би Спас на всички игри...е, тогава кой е заслужил??? Разбира се че Ники, така и стана, слава Богу....даже накрая Спас нямаше доблест да остане и като мъж да приеме загубата...тогава се видя колко е нищожен като човек...писна ми от разни напомпани *** със самочувствие без покритие...равзя си два- три пъти п.и.ш.к.а.т.а. и си помисли че е номер 1 !!!! Какво да кажем за неговата коалиция???? 100 % щеше да има подялба на кинтите между него и Галя...онзи изрусен мега ***...така им се пада...с техните камъни, по техните кухи глави!!!

215

rosssssi

преди 15 години

Nai nakraa edna spravedlivo spe4elena nagrada.stiga s tezi gorublanski bokluci.Sarvaivor beshe mnogo istinski a BB4 istinski fars.

214

da mi qde huq

преди 15 години

samo 6te kaja 4e pobeditelq e lansiran ot scenaristite.

213

преди 15 години

tappppaaaacccciiiii spprreetttee dddaaaa pppiiiiiiisssshhhheeeeeiiii