9

един от котилото

преди 15 години

"Hовинарските сайтове са много, но само един е различен. Проект, поднасящ новините със собствен стил. С характерен поглед към заобикалящия свят." Собствен стил не означава задължително просташки заглавия. Колко бинки бихте наброили на гореупоменатото котило, ако ви осъди за обидна публикация в публичното пространство?

8

Седесаров

преди 15 години

Защото такива ренгати като Мозер и Софиянски погат да съществуват само в едно котило,където не се разбира кой какав е.А се знае,че Мозер нанесе непоправим удар на земеделците,а този лигльо Софиянски на няколко пъти торпилираше СДС подобно но Иван Костов.И понеже Костов не го иска и той няма къде да отиде,та хайде пак в ОДС-в котилото.Демократи,бъдете бдителни и на изборите не позволявайте да ви излъжат Мозер,Софиянски и Иван Костов.Такива слуги на комунистите тряябва да останат извън парламента,та да ги видим какво ще работят и как прокуратурата ще ги нищи..

7

Ивайло

преди 15 години

И още по крадливи червени комунисти.

6

преди 15 години

Сини крадливи демократи

5

преди 15 години

"Мозерката" пак ще замине за САЩ, когато нейният глас ще бъде решаващ за избиране на БСП в управляваща коалиция. Не сме забравили продажната й душица. Ама то да е само тя...

4

ЕДИН

преди 15 години

Това е събиране за влизане заедно в гроба.Алелуя.

3

преди 15 години

sini kradlivi komunisti

2

дълбоко вярващ гъбар

преди 15 години

Кво значи "котило" бе!?Това е светлейшата българска опозиция!Откъде накъде и как така!?Всички тези народни синове и дъщери ЩЕ ПОМЕТАТ ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ и ще поведат народа наш към СИЯЙНИ ВИСОТИ И СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!Амин!

1

бивш седесар

преди 15 години

Обединение обединение и пак обединение , това му е майката.Всички в дясно да не забравят ,че те трябва да работят в ползу роду , ане за своя сметка. Да видим дали ще ни мотивират.