15

Христо Христов

преди 4 часа

До 13 "а у нас в болниците мизерия, възрастните...." - гласувате ли за ЕС? Гласувате. Малко ви е!

14

Христо Христов

преди 4 часа

Сърбите си поръчват реклама и си плащат. Евроатлантическите нищота чакат ЕС да ги потупа по рамото за добре изутите га-щи. Факт. Утре пак ги изуйте!

13

Анонимен

преди 4 часа

Сърбите смятат запада за корумпиран и купуват инвестиции, купуват медии, купуват лобисти. Изобщо подкупват, а ние лев не даваме за Македония и чакаме нещо положително. Станишев имаше идеи навремето за лобисти, но нищо не стана.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 5 часа

Сърбите,знаейки се каква им е кървава историята,взеха да си купуват имидж на килогра м и го плащат с месечни вноски. Благодаря за веселата новина. Запопнах денят добре.

11

Анонимен

преди 5 часа

Режимът на .... Хайде пак внушения!!!! А, че целият ЕС е под режим, мълчание. Фонда за мир плаща за бомби, а у нас в болниците мизерия, възрастните...... Това не е ли режим!?

10

Анонимен

преди 5 часа

Много по-смислено отколкото хората на Радев дадоха 10 млн за лъскане на имиджа на еврото. Организираха 3 дискусии в които противниците на еврото-икономистите ги направиха на салата и така тези 10 млн от които бяха откраднати 90% се обърнаха против еврото.

9

Анонимен

преди 5 часа

Имиджът на сръбете си отиде с югославия!!!

8

Анонимен

преди 5 часа

Израел почнаха Иран преди няколко часа вече, днесбг ни занимават с .... Вучич? Сериозно?

7

Анонимен

преди 5 часа

да беше му дал да лъска него, щеше да е по интересно

6

Анонимен

преди 5 часа

Немските медии вече съвсем открито казват, че Западът, в частност ЕС вече не е никакъв фактор в международните отнощения, изразяват се с фрази като "Подходът на бича и геврека" не може да се прилага вече. ( За младите, които не значт какво е бич - тънка дълга ивица кожа, завкрепена за пръчка и използавна за бой на хора и животни)

5

Анонимен

преди 5 часа

Е к.ъ.ф имидж...територията на сърбия не е нищо особено...няма кой знае какви природни дадености....до не говорим за политиката и икономиката им

4

Анонимен

преди 5 часа

А недъгавите pycopoби лъскат руски шнурове безплатно.

3

Анонимен

преди 5 часа

Ние дадохме няколко милиарда на Укропитекия и ко?

2

Дани

преди 5 часа

Режимът? Сърбите не са цъфнали и вързали, ама подобни глупости да се пишат. Струва ми се, че много безнаказани станаха журналистите. Не е точно това свободата на словото.

1

Анонимен

преди 6 часа

Френският крайно десен активист , обявен кой знае защо от вас за екстремист, в последният пасаж стана член на сръбска партия и оглавява някаква дирекция. Нищо не разбрах !!!