104

Анонимен

преди 7 часа

Израел с тази малка територия рискува да бъде заличена от картата. Видя се, че ПВО тата не вършат чудеса.

103

Анонимен

преди 7 часа

Иран ще отговори подобаващо на Израел най мразената измислета държава в света. После пак ще гледат като нааакано дете майка си към сащ да помага. Докато самите израелци не си помогнат да премахнат ционистите мир в този район няма да има.

102

Анонимен

преди 7 часа

Голям цирк цахал могат да бомбардират само жилищни сгради на ливан иран са изпопадали само листа

101

Българин

преди 7 часа

Щом е дошъл реда на Иран, значи от Хизбула е останал само спомена, колко велика армия е била! Десет години помпат мускули и накрая ги приключват за два-три месеца! Това е реалността, другото е ала бала!

100

Моше

преди 7 часа

Ние само гръмнахме един падраз от Хамас

99

Анонимен

преди 7 часа

Браво на изрелците. Показват на всеки как се прави ако бъдат нападнати ще ги вкарат във първобитната епоха

98

Анонимен

преди 7 часа

"Кво си написъл? Иран кога е била във война с НАТО??? Бъркаш двата щата! Била е окупирана от СССР и Великобритания, защото се е водила съюзник на Германия през втората световна война" - и не се прави на залухав. Във война сме с Иран от 40 години насам и никакъв резултат. Санкции, манкции, войни в Ирак и Афганистан за да ги обградят и нищо. Персийците си отстояват своето и не им дреме дали си САЩ, Русия или Китай. Горд народ, със свои хилядолетни разбирания и достоен за уважение.

97

Ада на чебурашките

преди 7 часа

Абе чебурашки, като ви чета словоизлиянията тук, се сещам за училището. Тези, които вършеха щуротии, класния го хваща за ухото и дърпа силно, а този, хем го бият, хем плаче, обаче мърмори...само да ме пусне и пак ще счупя прозореца.....Та, и Израел млати като мАче у дерек Иран, а те продължават да се закачат. Както е тръгнало, Иран ще бъде прочистен и ще стане християнска светска държава.

96

Анонимен

преди 7 часа

"Кво си написъл? Иран кога е била във война с НАТО??? Бъркаш двата щата! Била е окупирана от СССР и Великобритания, защото се е водила съюзник на Германия през втората световна война" - а СССР и Великобритания случайно да са част от Варшавския пакт и от НАТО? Случайно в продължение на 8 години да са въоръжавали Ирак с цел възстановяване на контрол над Иран? Аз не съм виждал друга държава да вдигне въстание по сандали срещу Европа, С.Америка и арабския свят и да си запази цялата територия, а ти?

95

АМЕРИКАНЕЦ

преди 7 часа

Иран вече ще престане с тия циркове и глупости, щото вече ислямягите знаят, че ако направят нещо ще им се стовари цялата американска мощ на главата.... а това не искат. Хомейнито ще е пътник.

94

До факт

преди 7 часа

Израел няма проблем, проблем имат ислямистите! И ако Иран имат ядрено оръжие, проблемът ще стане още по голям за тях!

93

Факт

преди 7 часа

Израелския проблем може да бъде решен само ако Иран се сдобие с ядрено оръжие.Сещате се.Колко ще пострада самият Иран не е важно.

92

Анонимен

преди 7 часа

До 96. Коя Персия бе, тази, която е завладяна от Александър Македонски и става елинска територия? Прочети малко история, не боли, няма да ти навреди и няма да ставаш за смях.

91

АНТИКОПЕЙКА

преди 8 часа

Най-смешното е, че руслямистките платени тролеи и техните робове - копейки - още не са получили опорните точки и още не са почнали да пишат коментари. Чакат да им спуснат опорките и тогава ще има стотици коментари от копейки.

90

Оферта

преди 8 часа

Дайте ми едно въже, 12 Нацистки Генерала, 1 Густав и ще превзема Кремъл.

89

До 97

преди 8 часа

Кво си написъл? Иран кога е била във война с НАТО??? Бъркаш двата щата! Била е окупирана от СССР и Великобритания, защото се е водила съюзник на Германия през втората световна война! Няма нужда от волни съчинения!

88

Анонимен

преди 8 часа

"Иран вместо да е движеща сила в Изтока както е била Персия хиляди години, се занимава с глупости и спонсориране на някви терористични групировки навсякъде, чиято единствена цел е разрушение и убийства." - прав си, обаче си пусни да видиш какъв е живота в Иран по време на англо-саксонската колонизация до 1980г . Едва след повече от 30 години война с всички арабски държави, всички държави от НАТО и всички държави от СССР успяват да изгонят нашествениците без да изгубят и един сантиметър земя.

87

Анонимен

преди 8 часа

Путин наскоро лижеше Корана в Чечня. Беше ужасно. Вярно, че видеото беше AI, но беше направено от оригиналното видео на което Путин целуваше Корана наведен пред брадати бракя.

86

WALTER PAPAZIS

преди 8 часа

ИСЛЯМА И КОМУНИЗМА СА БРАТСКИ ВЯРВАНИЯ...И ДВЕТЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИ И ПУСНАЛИ ДА ШЕТАТ ПО СВЕТА от = ТАЛМУДИСТИТЕ-ЮДЕЙ.. ИСЛЯМА В 632 ГОДИНА, КОГАТО РАВИНИТЕ В МЕККА УЧАТ МОХАМЕТ на ТАЛМУД ,ТОРАХ, и КАБАЛЛАХ....А КОМУНИЗМА в 19 ВЕК от ЮДЕЙНА КАШЕЛ МОРДОХАЙ = КАРЛ МАРКС......ДНЕС ИСЛЯМА И КОМУНИЗМА ШЕТАТ ПО ПЛАНЕТАТА...НО ГЪРЦИЯ И САЩ = ЩЕ ГИ УНИЩОЖИМ .

85

Анонимен

преди 8 часа

Никой не мрази "Иран", дори Биби наскоро каза, че иранците са най-умните хора, които познава. Просто не трябва да има такъв анти-човешки режим там. Просто е. Иран вместо да е движеща сила в Изтока както е била Персия хиляди години, се занимава с глупости и спонсориране на някви терористични групировки навсякъде, чиято единствена цел е разрушение и убийства.