19

И линч е, и бунт

преди 6 часа

"Ако ежедневнта работа по подадените от гражданите жалби се върши своевременно и качествено, такива ситуации няма да възникват. /.../ Според Следствения кометет, в града отдавна постъпват сигнали за противозаконно поведение на роми." - Ето това изказване на тамошния депутат трябва да се вземе предвид, за да стане ясно защо линчът, който гражданите са се опитали да осъществят, има характер и на БУНТ. Бунт срещу безхаберието на някои органи. Същото, каквото наблюдаваме и у нас.

18

Анонимен

преди 6 часа

Голяма новина, голямо нещо! Руснаците искали да линчуват някакви индуси, те онези навсякъде правят золуми. Полицията прибрала индусите, сигурно ги съветва. прибрала е изглежда и руснаци, може и тях да съветва. Така се прави по принцип. Не както из свободния свят, където индусите са свещени крави. Пък приказките за "бунтове" направо къртят.

17

Анонимен

преди 6 часа

Аве Днес, М о ло тов вече цензурира ли се, баси комсомолците дето сте, ай бегайте в матушката си да ни отървете от присъствието си :))

16

Анонимен

преди 6 часа

дАЙТЕ МАЛКО НЕЦЕНЗУРИРАНО ОТ сащ ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ 40 000 И НАГОРЕ ЖЕРТВИ ОТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ МАСОВИ СТРЕЛБИ И СРАВНЯВАЙТЕ КЪДЕ Е ПО-РАЙСКО ЗА ЖИВОТ.

15

Анонимен

преди 6 часа

На вожда им ако хвърлят коктейли ***, нема да е лошо :))

14

Анонимен

преди 6 часа

Ааа не може да бъде, според нашите копейки в Расиа е рая на земята, и там от чешмите тече мед и масло

13

Тук не става въпрос

преди 6 часа

за русофилия или русофобия. Това съобщение трябва да бъде излъчено подробно довечера в централните тв-новини, за да си направят извод нашенци как трябва да се действа по отношение на едни, които си въобразяват, че всичко им е разрешено и всичките им дивотии остават безнаказани. Не минава и седмица без да ни се съобщи за издевателства и зврески жестокости над самотно живеещи старци. И все от една и съща малцинствена общност са извършителите. И през соца, и днес властта си ги дундурка!

12

Анонимен

преди 6 часа

ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ВОЙНИ Е ВИНОВЕН УКРАИНСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ МИХАИЛ сЕРГЕЕВИЧ ГОРБАЧОВ. РАЗБИЛ ОГРОМНАТА СТРАНА В КОЯТО ИМАШЕ 60 ГОДИНИ МИР И СПОКОЙСТВИЕ. пЪРВА ПРЕЗ 1990 ГОДИНА ЧЕЧЕНСКАТА НАРОДНА ДЕПУТАТКА САЖА ГО РАЗОБЛИЧАВА ЧЕ ВОДИ СТРАНАТА КЪМ ВОЙНИ И ОМРАЗА ДОКАТО ГОВОРИ С ЧОСОВЕ ПРАЗНИТЕ СИ СЛОВА. ОКАЗВА СЕ ПРАВА ЖЕНАТА. СЕГА ТЯ ПРИЗОВАВА ЗА ПОДКРЕПА ЗА ПУТИН ЗАЩОТО ВЪЗСТАНОВЯВА СТРАНАТА ОТ РАЗПАДА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

11

Анонимен

преди 6 часа

Направо страхотно се живее в Расию, нали копейки?

10

Анонимен

преди 6 часа

Рушлямистки ценности, сър!

9

Анонимен

преди 6 часа

ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО СРЕЩУ ЛЪЖЛИВИТЕ ***, КОИТО СИСТЕМНО СИ СЛАГАТ ЛАЙКОВЕ КАТО ЕЙ СЕГА, ТРИЯТ И МАНИПУЛИРАТ И ТРОВЯТ МЕДИЙНАТА СРЕДА С ФАЛШИВОТО СИ ЗАБЛУЖДАВАНЕ НА РПЕАЛНОТО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ.

8

Анонимен

преди 6 часа

триете ли линковете с укропленниците и труповете на окупаторите на Курска област а триете ли

7

Анонимен

преди 6 часа

Дайте видеата да видиме лъжливия ви соросоиденн бунт. На видеото се виждат протести край ромските къщи и им чупят стъклата с камъни.

6

Анонимен

преди 6 часа

Блатная се разпада.

5

Анонимен

преди 6 часа

"Пропълзях от Вугледар по колене до самото Богоявление"Член на Легендарното тактическо прегрупиране по стандартите на НАТО разказва как е било🔒🔽ГЛЕДАЙТЕ ТУК:pizdec-alina09/06/2024.mp4 237.2mb

4

Анонимен

преди 6 часа

мАЛКО Е ПРЕЕКСПОНИРАНА НОВИНАТА. ПРОСТО СА ПРОТЕСТИ, КАКТО И ДНЕС ЗА УБИЙСТВО НА ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР-ОПИТ ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ ТЕ ПРОТИСТИРАТ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА. ТАКА ЧЕ АКО ЕДНОТО СА БУНТОВЕ И ДРУГОТО СА БУНТОВЕ

3

Анонимен

преди 6 часа

Може да е бил някой току що завърнал се от фронта иzzверг? Усладило му се е да убива украински жени и деца, и си е продължил сатанинското дело.

2

Анонимен

преди 6 часа

Римляните навсякъде създавт проблеми. Да ги пращат на фронта, като пушечно месо.

1

бл

преди 6 часа

Будните граждани са искали да линчуват виновни представители на дадено малцинство, а вие наричате това "бунтове"? Еееех, журналистчета, какво да ви правим, кажете!