229

Анонимен

преди 8 часа

Корейците могат да копаят окопи и подземия. Там са много добри. Ще видим.

228

Анонимен

преди 8 часа

Въпреки че съм уж широкоскроен човек но взе да ме хваща страх като си представя ако съм урка и насреща ми нордкореец ...

227

Анонимен

преди 9 часа

Лошо е че изборите в САЩ наближават а с тях наближава и ТСВ която ми изглежда неизбежна.

226

Анонимен

преди 9 часа

след като главния ахмак ги "тласка" 3 месеца, сега почнаха да ги заграждат и заграждането ще приключи като тласкането с десетки хиляди могиилизирани рашшисти

225

Анонимен

преди 9 часа

А руснаците не са ги утилизирали, защото за тях все още е по-добре тия да са живи и да са на руска територия! Както казах - самият факт, че още мърдат означава, че огромен човешки ресурс е зает с тяхната логистика, вместо да ходи и поддържа останалия фронт. Отделно бързата им утилизация би означавало повече руски жертви, докато в момента лека-полека ги правят на тоор с артилерия, бомби и дронове и минимални човешки загуби.

224

Анонимен

преди 9 часа

Ами има още урконацита защото непрекъснато влизат и то предварително подготвени на запад терористи къде урки къде западни заблудени нацистчета.

223

Анонимен

преди 9 часа

Абе сентажийте още не са разбрали, че ситуацията в курска област, след като бяха изградени стабилни отбранителни линии и хохалското настъпление беше спряно, е изцяло в руска полза! Хиляди блокирани "елитни" хохалски военни, стотици единици техника, още поне толкова човешки ресурс зает в логистика от другата страна на границата. И вместо тези сили да се използват в защита на останалата част от фронта, те правят ПР акция на камилата за изборите. Е обратен път назад за тях няма!

222

Анонимен

преди 9 часа

До Соло ХанТо така и украинските мизерници чакаха ф 16 за да попилеят руснаците пък то се оказа че още при първия полет един даде фира,за другите руснаците се погрижиха никога да не излетят.

221

Соло Хан

преди 9 часа

Те така копейките изтрепаха украйнците още на първата седмица след влизането им в Курск,а то се оказа че има още и още. Та така ще е и с тия 2000 обкръжени. Сега още три месеца ще ги трепем. Ама то не че щото не можем,ами с.корейците трябвало да се упражняват хахахахах. Пълен смях

220

Сът

преди 9 часа

Анонимка,кое да видят ентусиастите? Как веллика русия не може да изтласка няколко хохли вече трети месец от Курс и затова вика на помощ с.корейци? И да не е пълен смях,а то си е пълен смях,пуска опорката ,че корейците искали да се обучават?! Хахахах. Я сега да видим кой ескалира войната? Русия или Нато?

219

Анонимен

преди 9 часа

Нали знаете как майката котка учи котенцата да ловуват - пуска им полужива миишка да се упражняват. Та така и с руснаците - заградиха 2000 хохала и сега ще пуснат севернокорейците да се упражняват. Жестооко и бруутално, но нека това е пример за всички ентусиасти да воюват с Русия!

218

Анонимен

преди 9 часа

А има и още такива добри новини ама вие си траете най вероятно защото не искате да докарате бг тротинетките евроатлантици съвсем до отчаяние. Украинския Телеграм канал Резидент съобщава за масово напускане на позициите без заповед на цели батальони в Селидово и Горняк,напусналите са били заплашени с незабавна екзекуция ако не се върнат на позициите си.

217

Анонимен

преди 9 часа

Курската авантюра няма да добута до изборите във фащ ! Заминаха си 10 бригади ей така .

216

Йордан

преди 9 часа

В Украйна бели хора, православни, славяни, се избиват един друг за кефа на Байдън и за тестовете на Американски оръжия и тактити в бойна обстановка. А на нас ни промиват мозъците.

215

дезинформатор

преди 9 часа

Ни шагу назад! А какво става със 116 бригада, дето се разбунтува край Курахово? Чувам, пратили а в Суми. А така, пушечно месо трябва.

214

Анонимен

преди 9 часа

Путин бил ли е там?Видял ли е?

213

Чък Норис

преди 9 часа

Обкръжени сте....

212

Анонимен

преди 9 часа

,, Журналистите '' от Донос бг пак трият коментари като луди,явно горките си мислят че така ще помогнат на украинските нещастници в Курска област. Греда,няма да им помогнете,русите ще ги изтребят като хле ба рки. Изхода от таме само един,в трапа.

211

дезинформатор

преди 9 часа

А е те вчера укрите се разобкръжих, но с големи загуби на техника. Това е безсмислено. Или да се предават или да се измъкват навреме. Ама то как да се измъкнат навреме, като отзад го чака приятелския огън? И сега ни да се предсдат, но да отстъпват. Щото ония *** от Ахмат пленици не вземат, а приятелчетата нацисти отзад, не пускат. Сталин е учителят им.

210

Анонимен

преди 9 часа

Що ми триете коментарите бе,нещо не са ви удобни ли? Пак ще ви кажа,ми ..с рки пр. Сти ,украинските мизерници не могат да видят Курск дори с бинокъл вие за обкръжение пишете. Руснаците са ги сгащили на около 20 километра от границата където мизерниците са се окопяли като пл. ..хове и там ще ги изтребят. В Курска област пленници не се взимат.