49

Анонимен

преди 5 часа

Да се въведе със закон че 1 лев ще струва 1 грам злато 18 карат и вече евро не ни е необходимо

48

Анонимен

преди 5 часа

Кристалина , как набута родината си в алчните ръце на сатанистите .Какво е запада освен упадък .Само на американсата борса се търгува "хартиено злато" уж инвестираш в злато , ама няма злато , а има хартия . Пълни измамници . Осъзнайте се докато още имаме шанс .Когато държавата е на колене , народа е длъжен да се изправи !

47

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 44За количествата пари с които оперират тва е все едно да кажеш че миналата седмица си си купил малка порция панирана скакалци

46

Докопейката разбирач

преди 5 часа

До Анонимен 39 Откачим ли се от запада и веднага лева пак става 3000 лв за 1 долар.

45

Милият

преди 5 часа

"Аз съм бил в Москва" - ами сметни колко е зле в Москва щом ония предпочитат да живеят на улицата пред това в апартамент в Русия ахахаха сам не се усещаш къв си де.билен горкия

44

Анонимен

преди 5 часа

Само миналата седмица Блекрок купи над 1 милиард долара в Биткойн. Ама те тия Блекрок едва ли разбират повече от чичо Митко от 129 блок :-)

43

Анонимен

преди 5 часа

Ами къф растеж искат да има и от какво да се получи?Растеж има когато няма дисбаланс на богатствата. Китай отдавна симулира растеж с държавно дотиране на всичко с което се опитва да наложи монопол. Слънчеви панели,автомобили, химически продукти.По-едно време бяха почнали да строят градове в които никой не живее за да симулират ръст. Не разбирам защо на Китай се гледа като на вълшебното царство от което зависи всичко. Държавата е голяма и проблемите са големи друг е въпросът че са си ***.

42

Анонимен

преди 5 часа

Браво Сталинке! Радваме се, че го обяви на всеослушание! :)

41

Анонимен

преди 5 часа

Споко, бре лелче, споко.... МВФ е опасност, разбираме те. ама това е положението: БРИКС не се нуждае от МВФ

40

Анонимен

преди 5 часа

Brics - близо 150 държави са готови да приемат единна разплащателна схема. Кристалинчето и евряра зад нея пикат газ - петрол-долара вие на умряло.

39

Анонимен

преди 5 часа

Никой не може да произведе толкова ,колкото американците могат да напечатат ! Затова имотите ви са скъпи , за това ви закачат с кредити , затова стандарта е такъв .Откачим ли се от запада и тръгваме рязко напред .Само да уточня БРИКС не означава комунизъм , означава многополюсен свят .Какво ще произвеждаме в този свят , след като запада ни затври всички производства и ни завлече със себе си на дъното .

38

Анонимен

преди 5 часа

Санкциите това водят, ама кой да мисли като ги налага...

37

Анонимен

преди 5 часа

Аз съм бил в Москва , хора на палатка под мостовете не съм виждал .В Париж видях , в Лос Анджелис също видях , ха сега де . Нали уж запада няма алтернатива и е най -успешната система .Нашите политици ни манипулират през телевизора ,за да може запада да граби от родината ни .С кой акъл си затваряме работещи реактори на АЕЦ , с кой акъл си даваме златото на канадци ?

36

Анонимен

преди 5 часа

Самият икономически модел, с очакванията, че всяка година ще има разстеж и печалби е грешен. Но това идва от лакомията на акционерите. Оттам се и заражда консуматорското общество, което само купува.. ли купва, повече отколко му трябва и съотвено изхвърля храна, дрехи, електроника, която стана "еднодневка"

35

Анонимен

преди 5 часа

БРИКС е две трети от света .Бриск призвежда и има реални активи .Видяхте какво направи Китай с с втомобилите .Ресурсите , производството , хората, технологиите са в Брикс. В Г7 или така начречен колективен запад , остана само едно печатане на хартия , кредити , скъпотия , жендъри , дрога и изобщо упадък .Не е добре ,че сме със запада , видяхте как ни окрадоха (демократично) .Дано сменим курса и отидем към бъдещето което е на БРИКС

34

ВетЪрА на ПОДмяната

преди 5 часа

Каква ли е може би причината ? Дали не е свързано със санциите срещу Русия ,раздаването на кредити за ковид 19, финансирането на конфликта Украйна- Русия от ЕС (вече и без САЩ). Сега разбрахте ли защо НИ предлагат да НЕ НИ продават дрехи и уреди, а да НИ ГИ отдават на планове на вноски за ползване .Компаниите са на загуба без да ви го казват . ОФИЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е ТОВА НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ В ЕП ГО ПРЕДЛАГАТ !

33

Анонимен

преди 5 часа

Продължавайте да наливате милиарди в корумпираната бездънна яма украйна и чакайте да се оправят нещата...

32

СПРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ

преди 5 часа

ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА РАЖДАЕМОСТ НА Ц-ИГАНКИТЕ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ РАБОТЯТ И ЦЯЛ ЖИВОТ НЕ СПИРАТ ДА РАЖДАТ

31

Почва се

преди 5 часа

Голямата реклама на великото "крипто", точно то ще ни вкара в концлагер от класа. Оня с мустачето ряпа да яде.

30

До "крипто гот&

преди 5 часа

Плащат ли ти или си доброволец да ги ръсиш?