40

Анонимен

преди 4 часа

Какво се впечатлявате? Толкова им е акъла на копейките... По-адекватни няма да станат.

39

ЧестнаЮдейска

преди 4 часа

Вервайте ни!

38

ами да

преди 4 часа

Това е поредното доказателство, че инфлуенсърите са глyпaви хора, които ги мързи с труд да си вадят хляба. По-глyпaв от инфлуенсъра е само неговия последовател.

37

Мхмм...

преди 5 часа

Ей това е олицетворение на основния проблем - масово некадърни хора, без грам обща култура... Но иначе разбиращи от войни, политики и геноциди...

36

епизод пореден

преди 5 часа

Еврейски приказки за Лека нощ !

35

Анонимен

преди 5 часа

Бегай надалече от гладен грк, сит вълк и крътен еврей

34

внимание

преди 5 часа

Кога грък се ражда, и евреите плачат

33

пенсионер-ветеран

преди 5 часа

А Инфлаенсарка от Поколение Z - мойте Любимци! Обаче, в случая е Важното, че е Показала - Гръбнак срещу Ционистките Изр00ди!!

32

Анонимен

преди 5 часа

Не е лесно да си много умен.

31

Анонимен

преди 5 часа

Гледах в тубата как един човек от Йемен е седнал пред един университет и обяснява на умнокрасивите активисти, че всъщност това, което прави Израел е правилно, защото и Газа и Ливан се управляват от терористи. Също ги пита защо, изобщо не протестират, за това, което става в Иемен, където са избити над половин милион човека през последните 5-6 години на гражданска война и всички си мълчат. Много е забавно, че тези протестират, но нямат никаква идея какво наистина става там.

30

мистичен наркоман

преди 5 часа

И на тази ли и се привижда прераждащ се като феникс от пепелта величествен СССР ?? :):):):):):)

29

Анонимен

преди 5 часа

Те са синюбели като СДС но на еврейското има 6 слепени триъгълника от геометрията. Гръцкото е с кръс макар че повреме на древна Гърция не имало.

28

пияница мистик

преди 5 часа

Умно момиче! Ще стане от момичето келнерка :)))

27

Това е проблема

преди 5 часа

Това е проблема с путинофилите в България - нито знаят история, ни география, не знаят дори флаговете на държавите, не са чели литература, но са готови с охота да късат кабели, да хвърлят хора в Белене и да вкарват хора, които Киро Брейка им каже в Народното. Да си кyx е грях.

26

Иван

преди 5 часа

Аз поради тази причина махнах шведското знаме, че един русофил го разкъса. Докато му обясня, че това не е украинското, а шведското знаме, го направи на парчета. Вика ми, нямало други знамена със синьо и жълто, освен украинското. После ми разправя, не ме гледай, че изглеждам ***, учил съм География до 6ти клас. Реших да не споря с него и го махнах.

25

Щом не си е скъсала

преди 5 часа

празната глава, значи още е добре. Да кара все така.

24

Анонимен

преди 5 часа

Спомням си една женица как питаше:"Каки са тез инфлуенсари, много ги споменват нещо, да не е тръгнала пак инфлуенцата?" Та май без да иска е нацелила, като инфлуенца са. Само и само да са известни и да имат брой почитатели, всякакви простотии ще направят. А и всякакви взеха да се правят на инфлуенсъри. Грозна дума е!

23

Браво на

преди 5 часа

нискоинтелигентните протестиращи ненормалници.Те са отвратителни,но с действията си карат хората да прозрят кое е приемливо,морално и редно, и кое е достойно за съжаление и отблъскващо.Не може правото на един да протестира да занулява правата на мнозинството и да му пречи да живее спокойно.Трябва да се определят места и времена за протести(за който иска да протестира) така,че тези протести да не пречат на хората.

22

Христо Христов

преди 6 часа

До Все тая.../28 "Ами нищо. Нашите *** се покъсаха да им целуват ниската част на гърба и да вряскат "Слава Украину "......" - така е в ЕС, нали гласувате да сте в ЕС?

21

@28

преди 6 часа

До Все тая...Нищо не са помисляли. Знаеха, много добре, че са български. По това време имаше антибългарска истерия сред украинските нацисти. Чупеха български паметници и изписваха подигравателни надписи върху тях.