28

Анонимен

преди 3 часа

Мечти, мечтиии, още не са се събудили тия. Ама, утре, като отворят очи и го осъзнаят, ще ходят като с махмурлук, главичките ще ги заболят. Като не е казал въпросният говорител, бе БРИКС е тръшнал сто санкции на изолираната Русия, пак добре!

27

Руси

преди 3 часа

Долара ще го духа

26

До ЕК

преди 4 часа

Тей ли бе?

25

Анонимен

преди 4 часа

Някакви други новини съм гледал . Членки на БРИКС 36 държави и две трети от света са изразили подкрепа .Такива новини показаха по Евро нюз .Генералния секретар на ООН беше там лично , както и много лидери , не някакви замесници .Не ми прилича на изолация .

24

Анонимен

преди 4 часа

Лелеее, Мутрофанова яко плЯща. Трябва всички продали се на кремълското джудже да бъдат екзекутирани за държавна измяна.

23

Анонимен

преди 4 часа

Няма ли един журналист да ги попита, вярват ли си на небивалиците, които говорят?

22

Анонимен

преди 4 часа

До мдааа...ха-ха-ха (18-19-20 и т.н.) влака за Масква се композира на 1ви челен коловоз в Белград. Какво чакатИ, провинциалистчета?!?!

21

Анонимен

преди 4 часа

С Рушмандия е СВЪРШаеНО. Просто кремълското Джудже още не го знае но скоро ще му светне.

20

Щирлиц...ха-ха-хи

преди 4 часа

По публикацията работи:Галя от ПОСОЛСТВОТО !

19

Анонимен

преди 4 часа

За каква международна изолация говори тоя? Лидерите на държави съставляващи половината човешко население отидоха в Казан.

18

мдааа...ха-ха-ха

преди 4 часа

Високото грозде е кисело...ЕС продължава да пърха из розови облачета.

17

Анонимен

преди 4 часа

ПУТИН ИМА ДВА *** И ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ДРУГИЯ!

16

Анонимен

преди 4 часа

Генсека на ООН затова ли отиде на срещата? За да покаже на Москва колко е изолирана?

15

Анонимен

преди 4 часа

Това ни е утехата. Да си вярвяме на пропагандата. Успеха на другите е провал. Нашето затъвена е е възход. Този филм някои поколения у нас го гледаха вече.

14

Анонимен

преди 5 часа

Русия казва ще даде гражданство на всички ентусиазирани да живеят там.Та радетелите на Русия защо не сте там.Не ви ли харесват рублите и водка за закуска ?

13

Анонимен

преди 5 часа

Русия бомбандира Варна 1915Русия взривява църквата Света НеделяЧервената армия краде ,избива,изнасилва местното население когато окупира България през 1944.Русия избива интелектуалния елит на България 1944-1947(30 хиляди души )България претърпява 3 фалита в следствие на руската окупация и е принудена да продаде златния си резерв.Още ли ни трябва рускии мир ??

12

Анонимен

преди 5 часа

А какво пише в тази декларация?

11

Анонимен

преди 5 часа

Тука някой се държат все едно Русия им дава да ядът и да пият всеки ден по три пъти .Докато в реалност и преди войната Русия ни продаваше най скъпия газ и ни избуши 4.2 млрд за Белене и още 3 млрд за южен поток и сега са ни обявили за вражеска държава.И в същото време плюят ЕС който ни очовечи и ни вдигна стандарта на живот

10

бай Гошо

преди 5 часа

да де, ама тоа говорител на Европейската комисия май не може да си върже приказките, най-малкото логически :)

9

Анонимен

преди 5 часа

Eрдоган също беше там но 3 часа след пристигането му Турция удвои таксите на руските танкери превозващи нефт през босфора .Саудитска Арабия въобще не отиде защото Русия хитрува с квотите в ОПЕК добива повече нефт на ден . В БРИКС са събрани само доячи на кравата Русия .