51

Анонимен

преди 5 часа

Какви висшисти ви гонят в България бе? Тя държавата се ръководи от завършили гимназия и то насила. Пък вие висшисти искате. Да не би Борисов да има висше? Да не би Пеевски да има висше? Да не би Трифонов да има висше? Всичките п..р..о..с..т..а..ц..и.. са в управлението те изискват за продавач на встници, висше. Айде бегай

50

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен Какви 4к, не виждаш ли, че гледа от високо на бизнесите с по няколко милиона печалба. Вероятно е някой основен инвеститор от БлекРок и сега се е заел да пише в сайта.

49

Реалист

преди 5 часа

До Анонимен 46: "Не желаят вече да работят за 500 евро месечно," -- никой не им пречи да работят за 1500 евро, стига да им ги даде някой. Щото иначе който не работи няма да - или поне би трябвало да не - яде.

48

До Иван

преди 5 часа

По-страшно е. Има голямо количество роби, които си мислят, че не са такива, защото имат добри доходи. Класическите негласуващи.

47

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 34 Викаш 2-3м ревеню на година не е много. Не знам при какви стандарти живееш, но тук в нашата страна семейство с годишен доход от 100к се води средна класа. Но всеки гледа от собствената си камбанария, както се казва. Може пък да си някой с 20-30м годишно.

46

Анонимен

преди 5 часа

Ще наемат, ама робите свършиха! Не желаят вече да работят за 500 евро месечно, а това е, което с цялото си добро сърце и душа предлага българският "работодател" (разбирай държавно отгледан бандит).

45

00-11

преди 5 часа

То хубаво шъ "търсите" Средни и Висши Висококвалифицирани Специалисти ама де шъ ги намерите??? Късну е чадоо..., унищожихте Средно Професионалното Техническо Образование, съкратихте броя на Висшите Инжинерни Университети, всички станаха Меринджеи - Икономисти, Финансисти, Юристи, Филолози, Политолози, ИТ..., па вече нема кой да работи.... -))))))

44

Анонимен

преди 5 часа

Психично болния с 4к в склада пак се появи.

43

Иван

преди 5 часа

Бизнесът в България иска роби - много да работят, малко да получават и да не си отварят много много устата. Поради този факт на пазара има индийци, руснаци, украинци и всякакви други от третия свят.

42

Анонимен

преди 5 часа

Търсят се млади и амбициозни с епилирани дипломи

41

Анонимен

преди 5 часа

До запознат Спри ракията и започни да се квалифицираш. Кой знае, може пък да стане нещо от тебе.

40

Анонимен

преди 5 часа

От кога има изискване шофьорите да с ас висше образование? А какво е социална компетентност? Ех, едно време гледаха дали знаеш и можеш.....

39

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 35 От къде реши, че не се справя. За 28 години имам точно 8 месеца работа за работодател. И зная колко е трудно да се справяш с държавните търтеи, "съдружници:, дето гледат как да те оберат и пр. В Германия постъпиш ли нелоялно със съдружник или клиент си чао. И глухият ще чуе, че си гешефтар и няма да те погледне, не да прави бизнес с тебе.

38

Анонимен

преди 5 часа

За 2025 ще са нужни труповозки и хора да товарят труповете.Путин ще метне ядрена бомба и трябва някой да ги събира.

37

Анонимен

преди 5 часа

Йесмени като Киро, като каже шефа некоя глупост и вместо да му обясни как трябва да стане оня вика Йес!

36

Анонимен

преди 5 часа

До 25 Те нашите работодатели не е като да са от най-грамотните. Иначе много обичат да ни развяват като байряк благополучието си, за да насаждат чувство на малоценност. На тях не им трябват уверени хора, които да изискват правата си. Трябва им послушно стадо.

35

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 23: Ми като не се справяш, бий кепенците или сменявай бизнеса. Назначите половината рода, комшийте, любовниците... и чакате Бай Иван да изкара заплатите на другите 69.

34

До 30

преди 5 часа

Нископечелещ. 70 души, логистики и прочее говори за ниски приходи в стил фирма за пердета и чаршафи в РусИ. Разбирай при 70 човека ревеню 2-3м на година.

33

Руси

преди 5 часа

Народе бойкотирай тия и не им работи за стотинки. Пий ракия ,чети книги и публицистика. Работи си е двора ,говори си със съседите и си помагайте ! Ме работете за тоя диктатори.

32

Анонимен

преди 5 часа

Ще търсят хора за без пари , работно време понеделник-събота и през седмица дежурство в неделля.Това, че в договора пише от 08,00-17,00ч. няма нишщо общо с тов,че си до 19,00 и допълнителния труд не се заплаща. То това е от години, нищо ново .