28

Анонимен

преди 9 часа

Не може толова много държави вече да са в БРИКС ,а Америка да се прави все още на хегемон .Свърши тая . Както Путин каза -НАТО в границите от 1991 година .Светът вече е различен .

27

пияница мистик

преди 9 часа

До Анонимен 21 === Нали знаеш, че за да си успешен и да имаш приятно обкръжение е нужно да подбираш приятелите си по ума, а не по расата или цвета на кожата. Предполагам знаеш как се наричат такива като теб. Навремето сигурно щеше да си член на ККК :))) И не се бой, природата празно не търпи. Както населението ни намалява, след време България ще е като в Европа и САЩ. Ще се напълни с роми, мигранти пакистанци, африканци, сирийци, китайци и т.н. Тези апартаменти за какво се купуват? :)))

26

до пияница

преди 9 часа

До пияница мистикДоста бъркаш, наследството от баща му е мизер в сравнение с придобитото от него.Който може, го прави, който не може - учи другите. Камилата например.

25

Анонимен

преди 9 часа

Кво да им мислиме инфлацията на американците.Все още си карат малолитражните самосвали с 6 и 8 цил двигатели по 5 литра.Все още с минималната работна заплата може да ядеш като разпран .Все още с 2-3 минимални раб заплати може да си купиш евтина кола верно втора ръка ама все пак. Гледам некъф найк там 100 долара.Тула същия модел 250 долара. Дънки 30 долара. Тука няма за 30 долара най-евтините са 40-50 $. Стига с тия американци колко са зле. Има и зле сигурно скоро ще станат половин милиард.

24

Анонимен

преди 9 часа

БРИКС ще ви разкаже играта на измамния запад.Сатанисти !

23

Тя

преди 9 часа

Ужасът на западните демократи- либерали, това са : Тръмп ...и Путин....олелеее помощ!!

22

Анонимен

преди 9 часа

Новият номер е - всеки десен, консерватор, или анти-зелен, анти-демократ, да се обявява за фашист. Той се изтърка. Но демократите не са разбрали. Надяват се да събудят страховете на хората. Ще разберат, че бъркат, когато бъде избран един реалист.

21

Анонимен

преди 9 часа

Няма ли да идват тея американски избори, че ми омръзна вече.

20

пияница мистик

преди 9 часа

Повече от ясно е, че Тръмпанара страда от ефекта на Дънинг Крюгер. Това да стопиш милиардна империя оставена ти като наследство от баща ти се изисква доста усилия и пълна липса на ум. Сега кара само на кредити от банки срещу ипотеки на стари имоти

19

Анонимен

преди 9 часа

Акл бях американец щях да гласувам с две ръце за Тръмп, който е с немско-шотландски произход, а не за тая индопакистанобангладешка, сори ама в тия "страни" не гласуват за бели.

18

Тя

преди 9 часа

Той нея ,тя него, к' во толкова ?!

17

Анонимен

преди 9 часа

Колко йезуитски -" Тръмп ПАК обижда Харис" , като удобно се премълчава в заглавието колко пъти Тръмп е обиждан от Харис. Апропо точно обидите на демократите към Тръмп и постоянното подстрекателство " да се избавим от това зло" са спусък за разни неуравновесени мозъци да действат кардинално с оръжие. Психозата за много хора е голяма от постоянните страшилки на демократите за злият Тръмп, с апокалипсис при идването му на власт.

16

Анонимен

преди 9 часа

Не е случаен девизът на Тръмп Да направим Америка велика, ОТНОВО. Де-индустриализацията има своята не само печална икономическа, но най-вече катастрофална социална цена.Тези призрачни градове са потопени от епидемии на депресия, алкохолизъм, наркотици и самоубийства.100 000 американци умират всяка година от свръхдоза наркотици.Фаталните свръхдози са се увеличили с 386,5% между 1999 г. и 2017 г.Средно на ден в САЩ има 132 самоубийства, като самоубийството е втората водеща причина за смърт

15

Анонимен

преди 9 часа

Така е в САЩ меката на краварския капитализъм.

14

Либерална медия

преди 9 часа

Добре че Харис никога не е обиждала Тръмп и добре, че е в добро психическо състояние!!!

13

Анонимен

преди 9 часа

Тия до това да активират някаква м-ша дет Тръмп балл преди 40-50 години ли опряха майкоууу?

12

Анонимен

преди 9 часа

Разбира се, и тази се е сетила след 31 г. да каже, че е насилвана. Що всичките са едни и същи?

11

Анонимен

преди 9 часа

В случая по-важна е не толкова самата продължителност на живота на залязващия хегемон, колкото скоростта на неговия срив. Отговорът на този въпрос е основно свързан с приоритета на така наречената дълбока държава, който в последните 60 години с много малки изключения изглежда непроменен перманентната война.

10

Анонимен

преди 9 часа

Наближават изборите и всички обиди са нормални. Така е в Сащ.

9

Анонимен

преди 9 часа

Изборите на 5 ноември са решителни не само за бъдещето на САЩ, но и за бъдещето на това, което бяхме свикнали да наричаме световен ред, или по-скоро това, което е останало от него. Метафората за крехката фигура на 82- годишния 46-ти президент Джо Байдън, чиято походка имитира получилите популярност в Китай и Япония хуманоидни роботи, илюстрира състоянието на залязващия световен хегемон, запътил се към неизбежната среща със създателя. Тази метафора не е преувеличение.