19

Хи хи

преди 5 часа

Както Тръмпи отвя Бай Дън така ще отвее и тая, пък нека тя да го нарича както си иска.

18

Анонимен

преди 6 часа

Сащарите даже не осъзнават колко са зле в главата, колко се излагат пред света, колко е ниско умственото , съответно поведенческото им ниво. На български имаме фраза"луд за вързване". Много е опасно шизофреник да управлява!

17

Анонимен

преди 6 часа

Това е комплимент от устатаа на пакистаноиндийска тая м-ша.

16

Набирам доброволци

преди 6 часа

да помагаме на Харис. Разходите по настаняването се поемат от лейбъристите в Англия.

15

Тръмп

преди 6 часа

Не разбирам какъв е проблемът всички лидери да са на една маса. За пръв път има такава и...д..отска президентска администрация в САЩ, която да смята, че светът може да съществува без Русия. Дори по времето на Студената война, Кенеди се чуваше с Хрушчов. Никсън посрещаще Брежнев. И може да се каже, че срещите са били достя приятелски. Има клипове в тубата. Рейгън имаше приятелски отношения с Горбачов. Сега деменцията и Харис са обявили война на Путин и Русия. Много грешно е това. Да си ходят!!!

14

ОСТАВКА!

преди 6 часа

И тва го казва тая дето се възползва от безпомощен старец, за да узурпира властта и започне война в европа с милиони избити. ХА?

13

Анонимен

преди 6 часа

Тези дни, писаха, крал Чарлз беше в Австралия. Но не писаха, предполагам няма и да пишат, се органиозира среща в Самоа на колниите/бившите колонии на Великобритания океан (59 субекта), на която да присъства Чарлз. Но държавните глави на Индия, Бангладеш, Шри-Ланка, ЮАР няма да присъстват, те са избрали да са в Русия на срещата на БРИКС. На срещата там пристигнаха още президентите на Боливия и на Армения. (Развитието на Боливия последните години е ПРЕинтересно)

12

Мечока

преди 6 часа

Тръмп е наш човек.Най доброто за Америка.Е не харесва много Укрия но кой ли я харесва вече.

11

Гледах дебата

преди 6 часа

Тази жена или е прекалено пр..ста или се прави на ощипана мома, защото кукловодите й така са и наредили. Гледах дебата с Тръмп и вижданията и за войната в Украйна. Не мога да кажа, че харесвам президента Путин, но съм запознат с историята на Русия. Трябва да си изключително т ъ п за да си помислиш, че можеш Украйна може да "излъже" и победи Русия на бойното поле. Победа може да се постигне само с дипломация!!! А Камала иска да ескалира войната. С какво, бе лейди??! Не останаха украинци! ТРЪМП!!

10

а,добро утро

преди 6 часа

тая направо откри Америка,то целия свят го нарича така,защото си е такъв,не можеш да кажеш на черното бяло

9

Войводата

преди 6 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Ако са те обработили с боен вирус и си скован в кръста не можеш да се наведеш и точно тогава те ще пратят екип в цивилни дрехи да те нападне. Няма да са с огнестрелно но с тръби ножове 4. Споко това не е проблем. Лягай веднага по гръб . Видя ли болка в кръста вече няма. 5. Много си неудобен така. 6. Аз съм добър на земя. Тренирай. Просто ги събаряй и им прави хитри неща :) 7. Ако си като мен скоро ще си тръгнат

8

Христо Христов

преди 6 часа

НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС НЕ Е КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ! А КОЛКО, ЧЕ МИ ГО ТУРЯТ ДНЕС НА ВАГИСТРАЛАТА В РАЗПРАНИЯ ПУТИН

7

Джими Пейдж

преди 6 часа

До баба мара Ми освен путин да вземе американско гражданство и да се кандидатира...песни танци...рози...мед масло...и разрушени болници и училища!

6

Анонимен

преди 6 часа

Това е най-непочтената кандидат президентска кампания. Задминаха даже нас. Такава липса на конструктивни и смислени идеи. Това ме навежда на мисълта, че ерата на американската хегемония наистина приключва. Такива хора няма как да хегемонстват над останалия свят.

5

Анонимен

преди 6 часа

Тези дни избори за парламент ще има и в Грузия. Изборите са световно важни, защото се очаква населението да потвърди привързаността си към сегашния курс, но опозицята, богато платена от Запада (10 000 НПО-та се финансират тамот Запада !!!!!) да организират въоръжен межеж/ опит за преврат/ въобще кървища нашироко и дълбоко. Кадрите, обучаващи касапите, се знаят и са под око, службите са нащрек. Западът иска Грузия да воюва с Русия, Ние Б-я, като част от ЕС и НАТО сме в кюпа на Запада, и СЪВИНОВНИ

4

баба мара

преди 6 часа

и двамата сте от-ка-чал-ки как е възможно от 300 милиона да не се намери свестенчовек за президент които иска песни и танци по земята без конфликти и воинивсе за оръжие и печалби се говори

3

Спокоен

преди 6 часа

Че не е ли права?

2

Анонимен

преди 6 часа

Загуби тая изборите още преди да се кандидатира.

1

Не само го

преди 6 часа

наричат фашист, но открито говорят за неговото физическо отсраняване.