324

Анонимен

преди 2 часа

Селидово е обкръжено ,до два дена пада

323

Анонимен

преди 2 часа

Пак си е двуполюсен Сащ и съюзници срещи Киотай и компания а русия е 9 дупка в Китайския лагер

322

Олимпий Панов

преди 2 часа

Татарите са българи!

321

Анонимен

преди 3 часа

"Най-големият търговски партньор на Китай е САЩ. Най-големият търговски партньор на САЩ е Китай." - Така е, но русофилите не могат да задълбаят толкова много с разсъжденията си. На Китай му трябваха евтини ресурси и хоп... САЩ им ги намериха в лицето на Русия хахаха Лошото е, че така прецакаха ЕС, но пък от друга страна е крайно време ЕС да се усети, че трябва да е по-самостоятелен. За целта трябва силна и независима ЕС-армия, но друга тема...

320

Анонимен

преди 3 часа

В този контекст България и ЕС е нужно да добиват собствен газ и петрол, включително от цялата българска акватория в черно море.

319

Анонимен

преди 3 часа

Сто копейки са равни на една стотинка - официален курс.

318

Анонимен

преди 3 часа

Най-големият търговски партньор на Китай е САЩ. Най-големият търговски партньор на САЩ е Китай.

317

Анонимен

преди 3 часа

Русофиле се не превъзбуждайте, долара ще е световна валута, юана нема никаков шанс да го замести, още по-малко рублята. Едва, 4,5% от световната търговия се извършва в юани.

316

Божеее ...

преди 3 часа

Светът се развива, а ние пак ще сме от къде страната на булката...

315

Анонимен

преди 3 часа

Другари много обичате да рецитирате някакви съмнителни комбинации между теория на системите и езотерика, повечето пъти от тях няма никакви смислени изводи за икономиката.

314

Анонимен

преди 3 часа

сега един долар 96-97 рубли, или 153 йени.

313

Анонимен

преди 3 часа

В момента доларът расте и мачка всичко, не правя никакви прогнози.

312

IQ 3.14

преди 3 часа

един вид путин се е опитал да накара за пореден път по *** да бутат рейса, а другаря си го е питал кога ше се изтегли от украйна и как мисли да си покрие вересията.

311

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 242 - Не хахакай много, че същото се повтаря днес, но с ЕС. Все на някъде се залита и някой/нещо се издига в култ. След години почва оплюването.

310

Анонимен

преди 3 часа

Държавите влизащи в Британската общност са 56 повече от тези в Брикс.

309

телефонен измамник

преди 3 часа

сега дртите комунисти вместо да дават парите на нас ще ги обменят в рубли.. има даже и опашки пред банките.. сега и русофилите като се наредят на тези опашки....

308

Анонимен

преди 3 часа

"Клиентът винаги е с предимство." Кой е основният клиент на китайската икономика? Запада. хахаха Да, важно е да се купуват евтини ресурси от Русия и затова китайците трябва да ги ухажват от време на време, но клиентът е по-важен. Ако няма клиент, няма и нужда от купуване на ресурси. Русия отказа да се превърне в суровинен придатък на Запада и реши да се превърне в суровинен придатък на Китай. И според русофилите това е успех хахаха После се чудят защо са бедни. Не, не е заради американците.

307

Чудеса

преди 3 часа

Сити български русофили обясняват колко е хубаво в гладуващ Брикс

306

Гаварит Масква

преди 3 часа

И какво точно става на тези срещи на БРИКС, освен да се приказват високопарни приказки? Китай ли ще стане срещу пазарите си в Европа, САЩ, Канада и Австралия..Турция и ще препочете "необятния" руски пазар? Или пък ОАЕ, от новите членки? Кирайците и индийците са там, за да налазаят евтино руски ресурс. Толкова! Болен на легло се е**.

305

Распутин

преди 3 часа

Путин печели на всички фронтове, основно благодарение на нерешителността и лицемерието на Запада. Една ядрена атака срещу Пхенян би върнала топката в полето на москало-мюсюлмангасарите и би извела по-добрата част от човечеството на голова позиция. Дядо Байдъне, дано ме чуваш.