43

оркестър факултета

преди 5 часа

Все едно ако България плати 100 милиона евро глоба зардаи 1 метър разлика в местоположението на лабораторията, въздуха в Софето ке стане кристален...

42

Анонимен

преди 5 часа

Цяла София е отклонение откакто тоя чук дойде да унищожава града. Нищо не се прави, всичко блокирано, чудовищни задръствания по всяко време от денонощието, мръсотия, кал... пълен ***!

41

Млади меринджейи

преди 5 часа

какъв е тоя напън заради 1 метър отклонение на позицията на стационарната лаборатория да се плащат милиони глоби на чиновниците в Брюксел.Тия от промяната все едно не са българи, само доносничат и унищожават производства и като резултат ЕС блокира 50 милярда евро за българия дето ги чакаме от 4 години и заради които 2 години си блокирахме икономиката с карантина и плащаме 800% по скъп ток от тока във Норвегия примерно.

40

Инж+

преди 5 часа

Целият период на управление на ГРОБ е една голяма лъжа.....

39

Koko

преди 5 часа

А Тони Хеки се кълве само с мъжеее, Тони Тека се кълеве само с мъжеее, Тони се кълве, Тони се кълве, Тони се кълве само с мъжееееееееее

38

пияница мистик

преди 5 часа

Махаш старите фирми и слагаш твои :))) Разбира се, старите са лоши и некачествени, а на фирмите на твоите хора са номер 1 :))) Изпитана система за точене на държавни, общински пари :)))

37

Европеец

преди 5 часа

Българина трябва да се учи да се придвижва с колело, на запад вече карат колела. За това в градовете улиците ще затварят автомобилните платна и на тяхно място ще откриват нови велоалеи, както е на запад при цивилизацията, да се учи българина да се придвижва с колело, като на запад. На запад дори и 60 годишни ходят на работа с колело, с офис дрес код, с каска с лампичка и на колело отиват в офиса.

36

Анонимен

преди 5 часа

От ноември до април в апартамента ми работят 3 пречиствателя за въздух. Това е заради прекрасния въздух в София!

35

Анонимен

преди 5 часа

Обгазяването чрез готвене по терасите е умишлено убийство на хората от горния етаж и трябва да бъде забранено и контролирано със закон.

34

Анонимен

преди 5 часа

И Терзиев, и Бобчева съобщиха, че цялата собственост на мрежата за качество на въздуха е собственост на чужда фирма,-----Бате Бойко мисли за всичко и за всички.

33

Relax

преди 5 часа

За това се живее до големия град с чист въздух,зеленина и София я ползваш само за голяма нужда.

32

Ганди

преди 5 часа

Ония предните се облажиха с един милион, ти сега гепи два , нали си шеф, а хората кучетата ги яли

31

Хохо

преди 5 часа

Те тая фирма сигурно като оная на граничния гьол. Само пари смучат

30

Анонимен

преди 5 часа

ТЕРЗИЕВ Е ИЗДИГНАТ ОТ ДС ТОЧНО КАКТО БЕ ИЗДИГНАТ БОЙКО БОРИСОВ

29

Анонимен

преди 5 часа

Ако готвенето по терасите не отделя вредни газове защо хората слагат аспиратор в кухнята. Обърнете внимание на капките които се отделят от аспиратора ако не е почистен. Капките са черни мазни.

28

Анонимен

преди 5 часа

ДОКТОР ТЕРЗИЕВ ЗАПОЧНА ОПЕРАЦИЯТА НА ТУМОРА И СЕ РАЗНЕСЕ СМРАД

27

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен... МУТРООО РАЗБИРАТЕ САМО ОТ ТОЯГА

26

Анонимен

преди 5 часа

Терзиев е абсолютен некадърник, който не разбира от управление на град като София.

25

Моко

преди 5 часа

Тоя милион им е за семки на крадците от герп. След като въртят само една две теми, значи няма за какво да се хванат- Опълченска и задръствания. Оня от Банкя е казал да се саботира Терзиев. Но не се гаси туй що не гасне. След десетилетие изнасилване на софиянци от фандъците, време е София да диша! София се освободи, Варна се освободи! Скоро и цялата страна! А калинките в затвора!

24

a

преди 5 часа

Аре тоя констатиращият пак се появи. Отивай да работиш, левак! За това ти плащаме!