15

Анонимен

преди 6 часа

Мазньо,стига толкова аванта,не може всички други да плащат 20% ддс а вие не!

14

Вчера,

преди 6 часа

Точно в този сайт имаше статия,че през миналата година сме оставили в заведенията 5,6 милиарда .Колко данъци са платени?И ако е платено повече ДДС,това не е ли заради по-високите цени,а не от " осветляването"?

13

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 10 - Корупция е, когато има подкуп. Когато отида на ресторант или в кафене, аз не подкупвам сервитьора, за да ме обслужи. Оставям му бакшиш само ако одобрявам начина, по който ме е обслужил. Бакшишът е подарък.

12

Нагло е

преди 7 часа

Бакшишът е подарък, който клиентът решава да направи на лицето, което го е обслужило, ако е останал доволен от обслужването. Значи, ако сложат данък бакшиш, тогава би трябвало да сложат данъци върху всички подаръци, които хората си правят помежду си, дори и на букетите цветя.

11

Анонимен

преди 7 часа

Как така връщането на 20% ДДС е опит да се пълни хазната, тва беше временна мярка да се помогне заради затварянето при ковида, има други които е важно да се намали ДДС като лекарства, основни храни, книги, учебници, ток, вода, разни кръчмета не трябва да са преуритет за спасяване на държавата.

10

Истина

преди 7 часа

съмнявам се че някой нормален човек иска мнението на този мафиот наркоман!

9

Анонимен

преди 7 часа

Да даваш пари на политик за услуги не е корупция, а лобизъм, така са решили проблема с корупцията в САЩ, простоо я правиш законна.

8

Путин

преди 7 часа

Искам си бакшиша.....

7

Анонимен

преди 7 часа

пари без данъци се наричат корупция

6

АЗ

преди 7 часа

Този и цялата им гилдия не спрат да реват и да се оплакват. Храненето в заведение не е от първа необходимост. За обществото ще бъде много по полезно ако ДДС на храните бъде намалено в магазинната мрежа от където всички пазаруват. Кога някой ще помисли за народа и ще спрат да се обслужват нечий интереси?????

5

На Алибегов

преди 7 часа

Всичко му се позволява.По-миналото лято (при Фандъкова)си хареса една зелена площ в "Овча купел".Бетонира я,сложи си шатрите със сладолед,но бизнесът не му потръгна.Вдигна си шатрата,но бетонът остана.Сега като вали дъжд,водата се стича на тротоара.

4

мак

преди 7 часа

Това, което става в Европа невинаги е добро или пък приложимо в България. Разбираемо тоя не иска данък бакшиш, а недеклариран бакшиш не е ли като укриване да доходи? Тарикат.

3

Ха,ха

преди 7 часа

Алибегов:Последната среща с финансов министър,беше Горанов."Колко му платихте,за да ви свали ДДС?

2

Анонимен

преди 7 часа

Ричард Измeкаpoв

1

Тоя лнар

преди 7 часа

скоро ще изяде лопатата.