49

дедо Груйо

преди 4 часа

Като са много силни да нападат Нато. Какво си се разписал глупости тука. Нeщacтен русофил клозетник с външна тоалетна.

48

Анонимен

преди 4 часа

НАТО негодували срешу Русия, че им шпионирали инфраструктурата...... Ха-ха! Абе тия, дето по 24 часа пускат шпионски самальотчета над Черно море да снимат инфраструктурата на п-в Крим - сега се жалят! Ха-ха-ха

47

Шоп

преди 4 часа

До дедо Груйо: А ти дедо първо пикаш, после акаш, сънуваш и най-накрая се събуждаш, ама минава малко време докато се осъзнаеш.

46

Анонимен

преди 4 часа

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

45

Анонимен

преди 4 часа

НАТО за 3 дни? хахахаха

44

Истината

преди 4 часа

"Пълномащабното нахлуване на Москва в Украйна засили страховете от руска агресия." -- 'баси глупавата лъжа!?

43

до 39 Скрий се бе

преди 4 часа

***! СССР не е нападал Афганистан, а бил поканен да го спаси от фундаменталистите ислямисти, които ЦРУ са въоръжавали тогава. Точно същото се случи и със Сирия през 2011-та. Много ви е плитък ума на на вас новото поколение.

42

Анонимен

преди 4 часа

То останали руски черноморски флот каквото има стой в базата а моряците май станаха сухопътни

41

Morski

преди 4 часа

То имаше и Будапещенски договор, но Руската Ф. ерментация го наруши, а сега плаче срещу другите!

40

Анонимен

преди 4 часа

До агент Мъдлър ЦРУукрайна се подготвяше дълго от зпада за война срещу Русия!!! Западът си го призна, че Минските споразумения са били да забавят Москва за ответни действия. Явно не се интересуваш много от събитията и пропускаш някои детайли.

39

Анонимен

преди 5 часа

До Бах мама му.Русия не провокира войните! Западът повтаря грешките на Хитлер, но урокът няма да е по-различен.

38

дедо Груйо

преди 5 часа

Балтийско море е само началото. В Румъния се строи 30 км база на Нато, с атом, самолети и всичко останало. Ще затворят и Черно море за Русия. Колхозниците остават в Азия, в Путиновия рай. Ще се върнат 100г назад. Напълно заслужено.

37

До "Бах мама му

преди 5 часа

Афганистан беше нападнат и от СССР, но за това млък. Иран се управляваше от диктатор верен на Кремъл,тя го въоръжаваше,но за това млък. А да говорим ли за Либия или и за това млък.

36

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 часа

Тези клозетници какво гдр, какви договори? Няма вече гдр. С нахлуването в Украйна нарушиха десетки договори и споразумения.

35

До Бах мама му.

преди 5 часа

ти явно си от 20 годишните троляци и не помниш Пустинна буря, иран, ирак, либия, сирия, афганистан и тн... :)

34

Владко, признай си !

преди 5 часа

Путята не разбра, че да си хомо не е толкова страшно. Да си признае и да продължи напред. За да прикрие хомосексуалността си и тежките си комплекси, заради ниския ръст и грозната външност докара на страната си война и икономическа блокада!

33

Комуновирус

преди 5 часа

Господа русофили и психопати. Утре пред посолството на Руската федерация. С мечките и манерките готови за " родину и Путина". Ще се сражавате до севернокорейците.

32

Русия е на колене

преди 5 часа

*** скоро ще се продават за 5 долара на китайските си господари. Русия я чака тежка съдба. Питкомафани Путев надмина Сталин!

31

до 24

преди 5 часа

айде, стига с тая суверенна страна украйна.....няма такова нещо, крайната земя е била винаги руска от векове, жителите са украйненци, защото са в края на руската империя! и путин ще въстанови тая закономерност!

30

Хахахахахахах

преди 5 часа

ПутюПуткин се е побъркал от прекалено много мъжки ласки получавани от чеченските си приятелчета.