58

Подкупен двуличник!

преди 5 часа

Да се откаже сам от гражданстовто - има право! След като се отнася към България без респект, никой не го кара да държи гражданството си. Жалко че има толкова безхарактерни хора, като него. Така с гражданство нарича част от собственната си личност окупатор, за някакви сръбски Динъри или руски Рубли.

57

Анонимен

преди 6 часа

Те ако ги проверят всички , ще се окаже че целия управленски кабинет от президент до последния минисър са с българско гражданство

56

Анонимен

преди 6 часа

И там лъжат населението, както нас тука.

55

Анонимен

преди 6 часа

Радев кво чака веднага да анулира пасапорта му, и да го обяви за нежелан в България.

54

Чичо Чеп

преди 6 часа

Макетата не са наясно с политкоректният еврожендърски език, не е имало окупация, а "присъствие на български войски", не е имало монархофашизъм, Хитлер е бил най-големия демократ, окупатори са тези от съветската армия!

53

ген. Луков Марш-ляк

преди 6 часа

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru по канала "Россия 1" и различни канали в smotret.tv

52

Шиши Ш0пара

преди 6 часа

толкова сме гола-вода, че всички ни се смеят

51

Реалист

преди 6 часа

Тия от правителството им с българско гражданство и отричащи сега че са българи да се лишат от гражданството и да се подведат под съдебна отговорност за фалшиви декларации. После от всички македоновци с българско гражданство да се поиска потвърждаване на българското им самосъзнание или да им се отнеме гражданството като придобито чрез измама и да им се търси отговорност( това ще им попречи да идват в Бг и може би в ЕС ).

50

Анонимен

преди 6 часа

Вето завинаги !

49

ДО 42

преди 6 часа

Не е така , както пишеш . Трябва да се познава Историята на СМР за да критикуваш България . Ще ти кажа как стоят Проблемите между СМР и ЕС .България е Държава която има Конституция - там е написано - Всички Граждани са Българи . СМР има Конституция в която пише - Всички Граждани са Македонци , Албанци , Сърби , Роми .Разбра ли разликата , ако не - да обяснявам още един път ?

48

Арменчето

преди 7 часа

И защо не сте му отнели паспорта,и персона ...нон грата,неблагодарник

47

Анонимен

преди 7 часа

Въпрос към форума. Някой може ли да римува Жидас без да му изтрият коментара?

46

До 42.. ЗАПОМНИ!

преди 7 часа

500 000 с български паспорт се самоопределят, като ПУТИНИСТИ и ЕВРАЗИЙЦИ....

45

Абе

преди 7 часа

До Да се знае и помни не е Гоце Делчев, а Георги Николов Делчев! Презимето му нарочно се пропуска от северджаните!

44

Анонимен

преди 7 часа

Жидас? Това очевидно е правописна грешка. Но на българския език ли или на северномакедонската литературна норма на българския език.

43

ИСТОРИЯ

преди 7 часа

Днес разбрах че Братя Миладинови са станали Бркя Миладиновци в Сърбия и СМР .

42

Да се знае и помни

преди 7 часа

Политиката на България към Македония е тотален провал. Дадохме им 100 000 паспорта и по този начин се сдобихме с 99 000-но македонско малцинство. Това че имаш български паспорт не значи че няма да се самоопределиш като македонец, румънец, турчин.

41

Да се знае и помни

преди 7 часа

След Деветосептемврийския преврат от 1944 година България сменя политиката си по македонския въпрос и под натиска на ФНР Югославия и директно на СССР, БРП (к) предава костите на Гоце Делчев на Скопие по време на започналата Културна автономия на Пиринска Македония. Въпреки че първоначално премиерът Лазар Колишевски обявява Гоце Делчев за ...един българин без значение за освободителните борби,[19] костите са приети в Народна република Македония и са препогребани в каменен саркофаг в църквата Свети Спас, където са и днес

40

Да се знае и помни

преди 7 часа

В началото на май 1903 година, на път за среща с водителите на Серски революционен окръг, четата му попада в обкръжение в село Баница, Сярско. Потерята, командвана от майор Хюсеин Тефиков, който е съвипускник на Гоце Делчев, през нощта на 3 срещу 4 май блокира селото по сигнал, че там нощуват комити. Гоце Делчев решава да изведе четниците от селото, но опитът пропада. Битката край село Баница завършва със смъртта на Гоце Делчев и Димитър Гущанов, докато другите успяват да избягат.

39

Анонимен

преди 7 часа

Президента да му анулира пасоша незабавно.