28

Руси

преди 3 часа

Ами в не развитите също ! Пример България!

27

Анонимен

преди 3 часа

Дават, дават по 500 лева за глас. Някои и повече. Най-скъпите гласове са по 2 бона. Не знам дори кой се навива да гласува за по 500 лева, когато може да намери четирикратно по-висока ставка.

26

Анонимен

преди 4 часа

Че лошо ли е. И без това на планетата станаха твърде много хора. Все се реве че имало гласуващи. А и на повечето в развитите държави не им се занимава с бремето да отглеждат по 8 деца

25

Анонимен

преди 4 часа

До 23 Къде и кой давал по 500лв за глас?

24

Анонимен

преди 4 часа

До 8 Какво ти е било развитото до 1989? Режимът на тока ли? Външните нужници с нарязано работническо дело ли? Магазините с опашки ли?

23

Анонимен

преди 4 часа

"Боец"си е платена поръчкова организация,но се чудя как тъй са излезли да защитават догановите дерибеи то при тях се оказа практика купуването на гласове и нелицеприятни истории,свързани с изнудване с хора с дърва за огрев.Явно разкритията не му харесват на бойчето.Нищо не казва и за ромските купени гласове от Промяната,видно от резултатите на местните избори във Варна.А това с майките няма нищо общо с МВР,тема за калабалък.Приказките за 500 лв на глас са несериозни дори за олигарси пълни с кеш

22

Анонимен

преди 4 часа

До Точен В русия има същата демографска криза.

21

Анонимен

преди 4 часа

Мързеливит и пиян мъж , който не се грижи за семейството си и децата си, няма как да не бъде сменен!! Това е единвеното право на жената, която е излъгана да се ожени за такъв мъж! Единственото й право е да си потърси по-нормален партньор!! Това в БГ е много трудно, защото по руски модел, мъжете се смятат(а не са) първа ръка хора!! Другата първа ръка хора сме жените!!

20

Точен

преди 4 часа

Абе, пишете, че Путин е виновен, а не ЕС и нашите наведени европействащи.

19

Алекс

преди 4 часа

Лидия Шулева беше вицепремиер.Защо тогава не въведе майчинството да продължи да се изплаща и след като жената се върне на работа? Отстрани е лесно да искаш.

18

Анонимен

преди 4 часа

Жените по тези места търсят мъже да внасят пари в къщи!! Обезправените жени са хранвни задължително от мъжа си, задължително имат коли, задължително семейното жилище се осигурява от мъжа!! Нашите мъже с много малко изключение са страхливи и мързеливи, търсят да се метнат на врата на някоя , да ги храни и пои!

17

Анонимен

преди 4 часа

Всеки има право да си вземе жена от където иска! Като не ви харесват жените тук, вземете си от друго място, където жените са обезправени!! Ние ще се борим за правата си!!! За мъже джентълмени, защитници на жена си и семейството си!!

16

Анонимен

преди 4 часа

А тая колко пари окраде бедна ви е фантазииката

15

Анонимен

преди 5 часа

В неразвитите страни жената води постигнато съществуване без права. В развитите жената може да се разведе безброй пъти и да подскача от мъж на мъж, и да получи жилището и издръжка за децата, а мъжът кучета го яли. Вие нали си давате сметка че раждането е резултат от една друга дейност, при която може да се ползват предпазни средства. И ако човек внимава може никога да не се стигне до появата на тези нуждаещи се машинки. Освен ако това не го привлича, по някакъв извратен начин, знам ли.

14

Анонимен

преди 5 часа

aaaaa, a v bg ne mojete da chetete cherni kutiiki i ne znaete da pishete pisma na danakoplatcite ...a kak padate na futbol, bezcenni ste ;)

13

Спрете войната

преди 5 часа

В Ру зия правят деца, но ги оставят сирачета завинаги!! Правят деца за пушечно месо! Само синчетата на върхушката си живуркат с безбройната охрана!

12

Анонимен

преди 5 часа

Ислямките държави нямат криза защото им дават пари да се размножават и там няма криза!! Ако не им дават пари, те тръгват да правят войни! Българите са страхливи, затова са обречени на кризи!!

11

Муахаха

преди 5 часа

те ако бяха Развити - щеше да Има Деца, а те са Опадащи Кл0аки с Поробено от ЮдеюСемитЛихварите Население - което е толкова Обрано, че не само Пари, но и Време - няма - ни да Прави, ни да Гледа - Деца!!

10

Анонимен

преди 5 часа

Увеличенивто на майчинството стимулира л,ила,в,и,те, които си продават децата някъде из гръцко по 3000 евро с каналите на нашите адвокати, съдии и т.н. Българките ще ползват заплатено майчинство, но трябва да мислят за децата си, които са обречени да бъдат ограбвани от алчни държавни и партийни ръководители!!

9

Анонимен

преди 5 часа

А в Бананова Русия нарастват