23

Олимпий Панов

преди 8 часа

Време е за почистване!Русия само напред!

22

Анонимен

преди 8 часа

Браво фашисткото гнездо Киев трябва постоянно да се удря и да си платят за геноцида над Донбас 10 години

21

Анонимен

преди 8 часа

Евроатлантическо-мераклийска и русофобска Окрайна , ще бъде разрушавана и унищожавана до когато е нужно и колкото е нужно. За да знаят едно гласовите какво им се полага за воят .

20

паф

преди 8 часа

Одеса. важна е Одеса, освободят ли я, без пристанища, без море, край с анклава украински.

19

как така

преди 8 часа

абе, веднъж не казаха че са ударили военни складове, съоръжения, казарми....все обществени сгради, домове, мирни жители!....айде, стига, не сме израсли от последния дъжд!

18

Анонимен

преди 8 часа

"великия план за Победа на тъжния клоун Зел - Дал" - Отлично. Виртуозно.

17

Анонимен

преди 8 часа

"великия план за Победа на тъжния клоун Зел - Дал" - Отлично. Виртуозно.

16

Русия атакува

преди 8 часа

Киев, но не забравя и за Одесса. Снощи в района на пристанище Одесса бе ударена и мощно пламна база за натрупване на резерв от гориво.

15

Православен

преди 8 часа

Това е Божието наказание за фашистите, заради преследването на Украинската православна църква. Да даде Господ на братушките час по-скоро да освободят Украйна от нечистата наркомански cгaн. Амин!

14

Не че нещо ама...

преди 8 часа

"масирани руски атаки втора поредна вечер - 1 цивилен ранен", в същото време Израел удря "военна база" - 70 цивилни убити и кой знае колко още ранени. Значи или Израел провежда геноцид или РФ не се справят с техния. И в двата случая работата намирисва.

13

ха ха ха

преди 8 часа

Най-малко един мирен жител е ранен... А колко немирни жители? Ами западни "съветници" има ли пострадали? И що няма никакви новини за великата офанзива в КУРРск и точка първа в още по-великия план за Победа на тъжния клоун Зел - Дал? Да не би смелите укруински войски да са побягнали след новината за тримата севернокорейски войника дето Дебелиия Ким изпратил да "помагат" ? А някакво новини за неунищожимите танкове Льопард? за Хаймарси и Сторми Шадоуси и Брадлите отдааааавна няма НИЩО.... нищо...

12

баба мара

преди 8 часа

русия много проточи цялата операция трябваше да я проведе за един два дни западътне разбира от приказки преговори мир на тях им трябват воини кръв см=ърт ипечалби не може след 80 години мир в европа сега да страдат милиони семеиства

11

Анонимен

преди 8 часа

Хахаха всичко свалящия Патриот пак е мълчалив. Гледах как прелитат Гераните а хората които ги снимаха само безмълвно гледаха. Нямаше стрелба нямаше нищо тази зима ще бъде много тъмна но за сметка на това и още по студена. Така се получава когато се правиш на фашист пред Русия и избиваш Рускоговорящите. Рано или късно Руснаците ще дойдат и ще ти строшат празната кратуна. Убеден съм, че 80% от скачащите на Вайдана преди 10 години са вече при своя Бандера.

10

К,во

преди 8 часа

става бе? При атаки на Русия - 1 ранен, и рев по света. При всяка израелска атака - десетки убити, а от страна на ЕС и САЩ срамежливи забележки!

9

Анонимен

преди 8 часа

Джуджетата не спират с терористичните акции.

8

Аз

преди 8 часа

Не ни занимавайте с глупости, кажете колко перални са били пожертвани за чиповете за тази атака?

7

Анонимен

преди 8 часа

Знаеме ги мирните бандеровци, същите които душеха бременни жени с кабели в Одеса.

6

ПЕТКО КАТЪРА

преди 8 часа

Карфиола защо плаче за още ПВО,като и така свалят всички (че и повече) дронове и ракети?

5

Анонимен

преди 8 часа

Зеления наркоман къде се крие? В някой дълбок бункер или е забегнал в Америка?

4

Анонимен

преди 9 часа

И какво е правил "мирният жител" във Военните складове ?