34

Анонимен

преди 7 часа

Тия хуси държат в плен двама български моряци. Естествено форумната копейка - българофоб няма нищо против.

33

Анонимен

преди 7 часа

Понеже натистите ядат яко бой в Украйна, не смеят да се опълчат на Китай и Северна Корея, на Иран вече не се зъбят, тръгнали да се правят на интересни срещу шепа пустинници по джапанки. ***!

32

Анонимен

преди 7 часа

"Пак питаме - какво търсят САЩ на чужда територия и защо предизвикват война, след като тях никой не ги напада?" - И ние това питаме за колхозниците, ама копейките обясняват, че те убивали правилно и народа го искал и дори убитите се радвали ако са убити от колхозници

31

Анонимен

преди 7 часа

Е това е само да напомнят на голташка пРосия, че путинарко е на 2 самолетоносача живот в бункерчето и че при тях няма война от средата на миналия век както правят колхозниците вече трета год срещу 25 пъти по-малка държава.

30

Анонимен

преди 7 часа

Пак питаме - какво търсят САЩ на чужда територия и защо предизвикват война, след като тях никой не ги напада? Докога този световен милитарист ще бъде търпян? Време е веча на хегемонията и демонията му да се сложи край. В Русия, Иран и Китай са надеждите на човечеството.

29

post-truth

преди 7 часа

ах, оригиналният 25ти коментар го няма... както и да е. съмнявам се поредните бомбардировки да сломят съпротивата на хората в Йемен, както не го направиха 10 години изолация, глад и бомбардировки. Саудитска Арабия, ОАЕ, Судан и всякакви наемници вече гризнаха дървото. 9 американски дрона MQ-9 Reaper свалени дотук. това за оня, дето пише, че нямат ПВО ;-) хубав ден :-D

28

Анонимен

преди 7 часа

Просто показват на Путина че бункерите не спасяват! Както го разбра и неговия съюзник Насрала! ХАХАХАХ

27

Смешници,

преди 7 часа

нанесли някакви си ,,удари" по нещо си. Най-вероятно пясъчни макети. Но това е за да предизвикат хутите да започнат тотално да потапят кораби. И в резултат този маршрут ще бъде избягван и от там цените на стоки и най-вече на петрола ще скачат. Това е и целта на САЩ!

26

ПЕТКО КАТЪРА

преди 7 часа

Щатите са големи хитри,изпратиха самолетоносача "Дуайт Айзенхауер" със съпровождащата го група кораби край бреговете на Йемен,хусите естествено го поздравиха с две ракети и той избяга.Сега обаче ще ги бомбим заради самолетоносача!Фамозна операция!

25

Анонимен

преди 7 часа

И кво сега? Пак траур за копейките. Така ли е наредела *** митрофанова?

24

Анонимен

преди 7 часа

Уникална демонстрация на способността на САЩ да атакуват... група сепаратисти отцепили се от държавата си! И кое му е уникалното като хусите нямат ПВО дори? Това е все едно деца да хвърлят по тебе камъни, а ти да ги подпукаш с пистолета.

23

От

преди 7 часа

Йемен никога не са отправяли директни заплахи към САЩ. Ама ги бомбят за да измият поне малко срама, че от ден на ден са все по-малък фактор. СК обаче не спира със заплахите към Америка. Що не нанесат удари там, а? Но то и в живота е така - всеки бие по-слабия!

22

реципрочно

преди 7 часа

Айде честито!-Жълтия памперс ще запише една война и той преди края на мандата. Честито. Сега ще почнат да гърмят разни коли бомби от Манхатън до Калифорния

21

Анонимен

преди 7 часа

Крайно време беше. Шайка терористи шантажираха световния търговски флот. Група нищонеправящи се опитват да грабят и убиват тези които неуморно се трудят. Забравили са какво се случи на Сомалия, та се наложи да им припомнят.

20

Христо Христов

преди 7 часа

Следващия път хусите да свалят не дронове MQ-9, а директно B-2 Тата!

19

Анонимен

преди 7 часа

Сега хутите имат пълното право да се оплачат на Путттев!

18

Ама

преди 7 часа

хутите знаят ли?

17

Анонимен

преди 7 часа

И кюнеца излиза и се хвали. Според тях са прави, те винаги са прави, даже и да убият милиони пак са прави. Наглосакси безподобни.

16

Пъф Деди

преди 7 часа

Браво! Много ги чакаха даже! Хусите, хутите, пусите, путитте....БАСТА!!

15

Анонимен

преди 7 часа

И на какво основание краварите нанасят удари на хиляди километри от кравария? Това не е ли агресия спрямо Йемен?