27

Молба

преди 1 седмица

Убедително Ви моля, умолявам, не обръщайте смъртта на този бохем в Национална трагедия. Този човек целият му живот е бил посветен на неговия нарцисизъм, на неговото добруване, той никога в живота не е подал ръка на ближния, например като Емил Димитров, нито с нещо е дал за развитието на българската култура. Живота му изцяло е минал из софийските кръчми, луксозните заведения по Черноморието, където се отдаваше на алкохолизъм, дрънкане на глупости и пиене на пиански песни. Ще бъде забравен ...

26

Гошо

преди 1 седмица

Да бяха проверили и алкохолното съдържание в кръвта му Та да свирят още по весело

25

Мнение

преди 1 седмица

Това беше един класически рантутник на Държавата който неясно защо се вживяваше на културен посланик на България по Света. Нищо подобно! Този образ дрънкаше улични шлагери, правеше се на мъченик на предишния режим, независимо, че неговата фамилия е взела абсолютно всичко което може да се вземе от властта. При него живота беше едно ядене, пиене, пийкане, напиване по кръчмите, недоволство от това което Държавата му е отредила! Без него ние българите ще се чувстваме още по-добре! Покой на праха му

24

Анонимен

преди 1 седмица

Почивай в мир, бате Кирчо Маричков! Голям музикант и голям човек! Ще те запомним с твоята честност и морална извисеност. Ти беше човек с изключително висок морал и добродетели! Ти беше бунтар и винаги се бореше с неправдата и успя да свалиш комунизма и да дойде демокрацията. Поклон!

23

aZ-ът

преди 1 седмица

Така ... Сега. Маричков беше изключително НЕПРИЯТНО КОМУНИСТЕЧЕСКО М×КЕРЕ. Ама от най гадните. Хората , които сме говорили с него още помним, как винаги когато взмеше думата се изправяше. Така беше свикнал от партийните събрания. Давам си сметка че на чичаците рокери 60+ им е тъжно , защото го свързват с младостта си, но хората които го познавахме знаехме точно какъв е. Щурците някога не са имали проблем с властта, те си бяха комсомолски музиканти.

22

до 12

преди 1 седмица

До АнонименПостамента на СА стои празен.Направо да му направят паметник.

21

Васко Кеца

преди 1 седмица

До Анонимендиана експрес имат песен за руската армия в украйна. пее се "ти от мина и тииии от минааа"

20

до 18

преди 1 седмица

До Анонимен.А,Диана експрес като музика,стил,звучене и техника са на светлинни години от тези.Само името Митко Щерев е недостижимо с неговите композиции.Но той не беше комунист,а сирак и без образование,саморасляк.Не беше от "елита".

19

Станка

преди 1 седмица

До Хемус.Неотдавна почина световно известната българска пианистка Марта Деянова.Ни вопъл,ни стон,ни медиен шум.

18

Анонимен

преди 1 седмица

до 14 Георги Станчев и Илия Ангелов от Диана Експрес са с класа като гласове над тоя Маричков, а самата група Диана Експрес е най-великата бг група за всички времена.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Бай Тошо спонсорира модерната музика. Има известна реч дори за това. От къде да се появят такива групи без пари?

16

Клетва

преди 1 седмица

Мдаааа...когато уби онази жена, Господ те помилва като не те вкараха в затвора, Кирчо, но ти в тази песен се кълнеше и в Дявола и той те прибра. Свърши си работата перфектно Дяволът!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Айде стига сте се превъзбуждали

14

Анонимен

преди 1 седмица

Имаше само една група, може би още я има - Диана Експрес, която беше с авторски песни, и които що годе имаха някакъв смисъл песните им, а всички останали бяха на халтурата. И после дори, пак почнаха да ги финансират да правят чалга, защото тяхното е по-лошо и от чалга, чалгата поне е ясно какво е, е при тях пошлоста и безвкусицата е прикрита, нищо стойностно, разни доньовци пееха за кукли и подобни безмислици, нямаше в България музиканти както Виктор Цой в Русия.

13

Солвей

преди 1 седмица

Ха,това е нищо.На всяко велико погребение елита си показва тоалета пред камерите на медиите.А и изборите наближават.Очаква се голяма посещение.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Бреййй ами да го направим посмъртно герой на републиката бе? А ще поканят ли на поклонението роднините на жената, която той уби с колата си? Айде стига превземки

11

Анонимен

преди 1 седмица

Преди всичките тези фондации бяха на хранилка на партията и по линия на комсомола, (преди бяха формация Балкантон ФСБ, от там ги храниеха), сега ги хранят чуждите фондации. Изхабени старчета, нищо ново не могат да предложат, чалгата ги отвява.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Мечта за Балкана,за Ботевска смърт,а падна в полето сред есенна ръж...И няма Бог и Дявол да спорят-пред тях на съд аз никога не ще застана. ....Така пееше Кирцата по време на зрелия соц през 1975/6г.

9

Хемус

преди 1 седмица

Кирчо Маричков от времето на "лошия" комунизъм е хранен със сребърна лъжичка,макар и да ви заблуждаваше,че е ял покълнали картофи!Възмездие имаше и за него,синът му е госпожица Щурците не е само Кирил Маричков,просто заради родителите му е използвал превилегийте на партията!На мен не ми липсва,понеже ва льжеше нагло през всичките тези години

8

Анонимен

преди 1 седмица

Хората не вярват във възмездието, но както се казва Господ забавя, но не забравя и всеки си плаща греховете даже плащат и тези след тях.